IK 2.0 - realiseer je nieuwe loopbaan

Graag laat ik jullie kennismaken met mijn eerste boek, dat in september uitkwam. Misschien ken je wel mensen die met de jaarwisseling in zicht weer twijfelen of ze wel in de juiste loopbaan zitten. Mensen die misschien best succesvol zijn, maar niet blij thuiskomen na een lange dag werken.

Dan kan IK 2.0 hen helpen bij het vormgeven van een nieuwe loopbaan.
ik20-tilted.gif
Zoals de achterflap van het boek vermeld:

Ben je toe aan een nieuwe loopbaan? Niet zomaar een volgende stap maar echt iets anders dat perfect bij jou past? Ontwerp en realiseer daneen nieuwe versie van jezelf!

IK 2.0 is voor jou bedoeld als je in je loopbaan toe bent aan jouw eigen versie 2.0. Door deherkenbare uitleg en de behulpzame werkbladen in het boek word je stapvoor stap helderder hoe jouw nieuwe loopbaan er uit gaat zien. Dealledaagse voorbeelden en verhalen zullen je inspireren om van jouw IK 2.0iets heel moois te maken. Je kunt bovendien via www.ik20.nl jepersoonlijke werkbladen online invullen en als je dat wilt een ervarencoach laten meekijken.
Met dit boek biedt loopbaancoach Bas de Kruyff je een hedendaags hulpmiddel waarin hij je deelt in zijnervaring als trainer en coach. In 2004 heeft hij zelf het roer van zijnloopbaan omgegooid en zo is hij dus ervaringsdeskundig. Sindsdienverzorgt hij trainingen op het vlak van persoonlijke effectiviteit encoacht hij mensen met vragen over ondermeer hun loopbaan. Zijnenthousiasme voor zijn vak schrijft hij toe aan het besef dat mensen diedaarvoor kiezen in korte tijd grote stappen in hun persoonlijke groeikunnen maken.

Ben je nieuwsgierig? Kijk dan op www.ik20.nl en bestel het boek online!

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Email me when people reply –