Voor jezelf beginnen

Dag allemaal,

Ik ben nog vrij vers op deze site, maar ben al wel een echte fan. Voaoral de gelijkgestemdheid over verschillende onderwerpen spreekt me echt aan. Ik wil het roer omgooien. Ik werk al 27 jaar als leidinggevende in de zorg en de laatste 6 jaar als vestigingsmanager. Ik heb dus veel ervaring als leidinggevende, van direct tot coachend leidinggevende. Ik wil het roer omgooien omdat ik bijna niet meer in contact kom met datgene waar ik voor gekozen heb, de mensen! De ouderen en de medewerkers daar is waar het om draait en niet alleen op keurmerken, netwerken, financien en beleidsstukken. Om hieruit te ontsnappen heb ik eerst de opleiding maatschappelijk werk gevolgd en in december 2010 heb ik de opleiding voor intuitieve coach bij het IMC gevolgd.

 

Nu neemt mijn idee om als ZZP'er te gaan werken steeds vastere vormen aan. Ik wil zorgorganisaties gaan helpen om de ziel weer in de zorg te krijgen. Ik wil met medewerkers aan de slag met thema's over de ziel in de zorg, over gesprekken met ouderen die gaan over levensvragen waar ze mee zitten, aandacht geven aan welzijn, aandacht geven aan participatie en hen laten inzien dat zij trots op zichzelf mogen zijn en dit uit gaan stralen in hun werk ipv gehaast werken en het over werkdruk hebben. Dat maakt de ouderen monddood.

 

Daarnaast zou ik graag terminale mensen willen begeleiden naar de dood toe en hun familie willen helpen in het loslaten.

 

Dit wilde ik even delen met jullie en graag hoor ik of jullie voor mij tips hebben. Hoe bouw ik een folder op of een website.......hoe hebben jullie het opgezet en jezelf in de markt geplaatst??

 

Als jullie vragen aan mij hebben of iets anders wat ik terug kan doen lees ik dit graag

 

Groeten Gerda 

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Email me when people reply –

Replies

 • Hoi Gerda,

  Een website moet overzichtelijk zijn. Mensen moeten snel zien waar ze moeten zijn (op welke pagina).

  Een indeling van het menu kan als volgt zijn: home - diensten/doelgroepen  - een stukje over jezelf  - tarieven - contact

  De teksten moeten niet te lang zijn. Internetters zijn over het algemeen luie mensen en willen binnen enkele zinnen weten wat je aanbied.

  Mocht je daar hulp bij willen dan wil ik je graag helpen.

  Zelf ben ik momenteel nog aan het stoeien met de teksten op mijn eigen website maar in het verleden heb ik voor meerdere kleine ondernemers een website opgezet.

  Het kan nuttig zijn om een aparte facebookpagina aan te maken. Echter moet je deze dan wel levend houden met bijvoorbeeld een blog of wekelijkse updates.

  Met jezelf in de markt zetten ben ik zelf ook heel erg bezig. Maar in jouw geval zou het misschien een idee zijn om contacten te leggen met zorgorganisaties en ziekenhuizen?

  Ik wens je in elk geval heel veel succes!

  Groeten,

  Michelle Oey

 • hallo beste Gerda,

  Wat een mooi initiatief!

  Ik denk dat de KvK jouw vragen prima zou kunnen beantwoorden.

  Het opzetten van een bedrijf is een proces dat ontstaat in de gedachte en wat stap voor stap vorm aanneemt m.b.t de doelen die je jezelf stelt.

  Het beste is een plan voor jezelf te schrijven, wat wil je gaan doen, voor wie en op wat voor manier? Wat is jouw rol? Wat is de toegevoegde waarde voor je clienten? Op wat voor manier wil jij dienstbaar zijn aan hen? etc.

  Een plan dat helder en duidelijk voor je zelf is, waarin je je zelf volledig kunt vinden, waarin je jezelf kunt visualiseren!

  Maak eens een afspraak bij de KvK, dan is de eerste stap gezet! Zij organiseren o.m. bijeenkomsten m.b.t. het inrichten van websites, vernam ik laatst. Als het balletje eenmaal rolt en je hebt vertrouwen, dan zul je de juiste mensen tegenkomen op weg naar je doel.

  Misschien een tip: blijf alert op jezelf door je bewust te zijn dat het doel de weg is die jou naar jouw wezenlijke doel zal leiden. 

  Veel succes met je bedrijf!    

  Helen

   

   

     

This reply was deleted.