Waar adverteer jij?

Beste Mensen,

Inmiddels zit ik al in het vierde jaar van mijn praktijk. Dit is voor mij de periode om te gaan bekijken waar ik graag de focus op ga leggen. Inmiddels heb ik een mooie brochure voor bedrijven (trainingen en rapportages) en eentje voor particulieren (feesten en evenementen).

Ik adverteer regelmatig in de lokale krant en merk dat ik daar veel reacties op krijg. Ook heb ik samenwerkingsverbanden met verschillende organisaties. Dit jaar heb ik ook weer een aantal leuke nieuwe kennismakingen gehad.

Maar wat valt me vooral op: waar zijn de Spirituelen? Ik maak vooral contact met mensen die het 'wel een beetje eng vinden', maar toch graag heling wil ontvangen. Die roepen dat ze: 'het normaal zweverig vinden, maar bij mij niet'.Die het prachtig vinden om contact te maken met hun eigen kern, maar dat liever niet omschreven horen als intuitie.

Adverteer ik op de verkeerde kanalen om deze mensen te bereiken? Eerlijk gezegd ben ik ook niet lid van een spirituele vereniging, een spiritueel forum of spiritueel blad. Hier op de site kijk ik wel af en toe.

Vandaar mijn vraag aan jullie: waar adverteren jullie en wat zouden jullie me aanraden?

Rianne

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Email me when people reply –