Mensen in deze groep doen aan coaching en/of counselling
394 Members

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • nog eentje: denk ook aan kerken. Zie hebben vaak ook ruimtes voor schappelijke prijzen te huur. Is bovendien rustige omgeving vaak.
  gr.fr.
 • Hoi Frans,
  Kijk eens op www.hetcoachhuis.nl. Zij verhuren coach/workshop ruimtes voor zeer schappelijke prijzen, o.a. in Rotterdam.
  Ik heb er zelf goede ervaringen mee.
  succes, Froukje
 • Hallo Frans,

  Ik ben niet bekend in Rotterdam of Tilburg.
  Maar wat ik doe is diverse scholen en/of buurthuizen bellen aanschrijven met het verzoek om een ruimte voor een dagdeel te mogen gebruiken.
  Zo heb ik al bij veel scholen, of kleine zalen voor weinig geld workshops gegeven.
  Succes!!
  Ciao, Arturo
 • Heerlijk om na 20 jaar gewerkt te hebben in de zakelijke dienstverlening nu mijn intuïtieve kant meer te ontwikkelen! Ik werk sinds 2004 jaar als personal coach vanuit mijn eigen bedrijf MaakBaan. Mijn klantenkring komt voornamelijk uit de ICT en ik geniet ervan om hun te leren meer met hun gevoel te doen. Het evenwicht vinden tussen denken en voelen, ieder op zijn eigen manier.
 • Momenteel volg ik de opleiding tot Loopbaancoach bij Bureau Hoogendijk, (binnenkort) te Houten. Ik werk nu als Senior Consultant in de arbeidsbemiddeling. Om alvast te beginnen aan mijn persoonlijke netwerk heb ik mij op deze site aangemeld. Binnenkort zal ik mijzelf uitgebreid voorstellen!
 • Een zonnig hallo vanuit Scheveningen!

  Begin dit jaar ben ik 'voor mezelf' begonnen en heb mij benoemd tot intuïtief coach. Dit eigenlijk omdat ik nog bijna dagelijks ontdek zeer gevoelig en intuïtief te zijn en dit heerlijk (zoals het klopt) in kan zetten in coachinggesprekken.
  Vorig jaar rondde ik mijn NLP master-practioner af bij Paul Liekens (Heart Systems) en dit jaar assisteer ik ook in zijn opleiding. Ik geniet ervan mee te mogen kijken in de wereld van de ander en daar ook nog een aanvulling in te kunnen zijn door mijn ervaring, kennis en gevoeligheid. Ik creëer nu mijn eigen wereld en leef mijn droom ;-) Wat mooier om anderen hierin mee te laten delen, te inspireren, en hen bewust te laten worden dat dit voor hen ook is weggelegd!!
  Tussendoor volg ik nog intuïtieve ontwikkelingslessen om weer verder te groeien op dat vlak.
  Sinds vorig jaar organiseer ik samen met trainer Mark van de Goor energiewerk trainingen in Den Haag. Ik vind het een voorrecht om zo veelzijdig in het leven te staan, aan de slag te zijn, zelf nog elke dag te leren en vervolgens dit door te kunnen geven aan anderen.
  Zodra ik over 'mijn vak' begin te vertellen raak ik enthousiast, want er zit alles in wat ik altijd wilde doen, maar nooit durfde! Nu wel, en ik ga ervoor!
  Fijn om me aan te sluiten bij deze groep coaches!
  Lieve groet,
  Maaike Gouka
 • Goedemiddag.

  In mijn eigen praktijk aan huis, werk ik als (trance) medium, trance healer en therapeut met diverse disciplines. Mensen weer op het juiste pad helpen is het mooiste wat er is! Ik ben HBO medische basiskennis gediplomeerd en erkend en geregistreerd bij de SNU de enige en eerste professionele beroepsvereniging voor mediums en trance healers in Nederland en de Stichting Ring.

  Door alle disciplines te combineren en in te zetten, kom je snel en doeltreffend bij het probleem. Ik heb diverse opleidingen gedaan, zoals EFT, Counseling, Bach Bloesem en Aromatherapie, Trance Mediumschap en Trance Healing, Reiki, Shambhala en aanverwante energievormen.

  Vooral inzicht en het mensen laten zien hoe zij dingen anders kunnen doen, waarna zij weer in de flow terechtkomen is het doel van alle werkzaamheden binnen de praktijk. Voor bedrijven kan het eveneens nuttig zijn om van mijn diensten gebruik te maken, daar je op een andere manier kijkt en knelpunten kunt vinden waar men niet zo snel aan denkt.

  Ik wens iedereen een hele fijne dag,
  warme groet,

  Evelien
 • Ik ben werkzaam als voorlichter bij de Vlaamse infolijn in België (1700 nummer). Ik geef mensen advies over premies en maak hen wegwijs in het kluwen van de Vlaamse overheid.
  Daarbuiten begeleid ook mensen als energethisch therapeute. Ik probeer mensen de juiste push te geven om opnieuw hun weg in het leven te vinden.

  Groetjes
  Caroline
 • mooistil
  mooistil
  Coach, Eindhoven, Talentontwikkeling, Mindfulness, HSP, Teamontwikkeling, Organisaties, Advies en Training, Persoonlijk leiderschap, NLP, Loopbaan, L…
 • Hallo lieve mensen,

  Ik werk sinds ruim twee jaar als freelance personal en ondernemerscoach. Ik sluit me graag bij jullie aan want gezamenlijke inspiratie zie ik als hefboom voor mijn eigen persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.
This reply was deleted.
E-mail me when people leave their comments –

wie wil samenwerken?

Wie is ook toe aan iets nieuws en werkt graag samen met andere coaches/therapeuten? Ik heb ideeën om aan het bestaande woud van therapie en coaching iets nieuws toe te voegen. Dat wil ik en kan ik niet alleen. Wie heeft zin om mee te doen en wil ook echt tijd en energie investeren? Laat het weten, dan organiseer ik een kennismaking met iedereen die reageert.Sandra Zuiddam, www.soulidmind.nl

Read more…
10 Replies

De gevaren van machtsmisbruik

Iedereen heeft te maken met macht en onmacht. Iedereen is weleens in een situatie terecht gekomen waarin hij zelf misbruik maakte van zijn macht of zelf misbruikt werd door de macht die iemand anders of een groep over hem uitoefende.De meeste mensen zijn opgegroeid bij ouders die met hen omgingen alsof zij beter wisten wat goed is voor hun kinderen en wat zij nodig hebben. Dat begon meestal al op dag één waarin niet gekeken werd naar de behoefte van de baby, maar waar een schema gevolgd werd…

Read more…
4 Replies

BodyMind & Voeding

Mijn eindexamen scriptie in de opleiding psychosociaal begeleider (ofwel Coach & Counsellor) betrof mijn onderzoek naar de eenheid van lichaam en geest en de rol van voeding hierin. Dit onderwerp werd niet bepaald positief ontvangen door de leiding van het opleidingsintsituut. De grens tussen geestelijke en lichamelijke gezondheid wordt nog steeds -daar en in het algemeen- scherp getrokken. In mijn scriptie pleit ik voor het opnemen van een energetische dimensie in het bio-psycho-sociaal model…

Read more…
1 Reply

Vernieuwende coaching van leidinggevenden

Coach jij leidinggevenden? Wil je op eenvoudige weg een innovatieve brug slaan tussen belichaamde spiritualiteit en zakelijk leiderschap? Ben je benieuwd naar de unieke manier die bij jou past? Dan zou Leidingschap een inspirerende ingang kunnen zijn. Ik ben inmiddels sinds 2011 bezig met Leidingschapscoaching van coaches en trainers in Nederland, Engeland, Wales, Schotland, Duitsland, Israel en Canada. De resultaten en inzichten zijn tot nu toe uitermate verfrissend:-) Op aanvraag van De…

Read more…
0 Replies