Mensen in deze groep doen aan coaching en/of counselling
388 Members

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Beste coach,

  Net als jij zijn we life en executive coaches. Daarnaast zijn we ook marketing- en communicatiespecialisten. Deze diversiteit geeft ons een unieke invalshoek op coaching. Meer over het geheim van succesvolle coachingpraktijken op onze blog!

  http://www.yourcoach.be
 • Beste collegae en geïnteresseerden,

  Hierbij informeer ik u dat u op de volgende link: www.jvanrooij.be/mlist/archief.php nieuwsbrieven aantreft met diverse informatie over gezondheid in de ruimste betekenis van het woord. Ik probeer vooral leuk en boeiend nieuws onder uw aandacht te brengen. Voor het serieuzere werk verwijs ik altijd naar een aantal interessante websites.

  Ik wens u veel leesplezier toe!

  Vriendelijke groetjes,

  Jeroen van Rooij

  Praktijk voor Integrale Gezondheidsbegeleiding
  Coaching, Counseling, Voedingsadvies en HR-diensten
  www.jvanrooij.be
  Hoveniersstraat 36
  2300 Turnhout
  014-434493
  0487-609841
  BTW BE 0899.486.641
  Lid VGB

  www.letsconnect.be
 • Beste collegae en geïnteresseerden,

  De Praktijk voor Integrale Gezondheidsbegeleiding zoekt in de Euregio Antwerpen/Breda/Turnhout/Tilburg/Hasselt/Eindhoven samenwerkingsverbanden met andere bedrijven en instellingen op het gebied van schadelastbeperking en ziekteverzuimpreventie. Bedrijven, instellingen en verzekeringsmaatschappijen die zich hier actief mee bezighouden en open staan voor complementaire methodes kunnen contact opnemen met de zaakvoerder Jeroen van Rooij (contactgegevens onderaan). In onderling overleg kan bekeken worden welke aanvullende methodes het beste aansluiten. Hierbij valt onder andere te denken aan healthcoaching, dieetadvies, loopbaanbegeleiding en HRM-diensten.

  Vriendelijke groetjes,

  Jeroen van Rooij

  Praktijk voor Integrale Gezondheidsbegeleiding
  Coaching, Counseling, Voedingsadvies en HR-diensten
  www.jvanrooij.be
  Hoveniersstraat 36
  2300 Turnhout
  014-434493
  0487-609841
  BTW BE 0899.486.641
  Lid VGB

  www.letsconnect.be
 • Ik neem aan Victor dat je EMDR bedoelt? Een pracht techniek die ik ook gebruik in mijn coaching.
 • Al een tijdje als job coach actief, sinds kort ook via 24hrscoach, 24/7 telefonische coaching op het gebied van bewustwording en zelfontwikkeling zowel in prive als zakelijk context.
 • ben coach in een techniek die als enige techniek in de wereld trauma's kan opsporen en kan helpen opruimen. Trauma's kun je herkennen aan plotselinge heftige reacties in jezelf (of bij een ander).
  Ook ben ik coach in specialistische kinesiologie.
  Mezelf coachen vind ik lastig; ben daar nog niet goed genoeg in.
 • Een ontzettend inspirerend initiatief en fijn om me bij aan te sluiten. Als kunstenares merkte ik dat ingevingen heel gemakkelijk en moeiteloss tot mij kwamen als ik aan het schilderen was. Via verschillende studies heb ik zelf een psot-hbo opleiding ontwikkelt. De Opleiding tekenend Coachen is een ervaringegerichte opleiding waarbij professionals leren om tekeningen toe te passen om mensen kan vanuit nieuwetijdsenergie te begeleiden bij hun bewustwordingsprocessen. Creativiteit zo inzetten dat dezelfde moeiteloosheid als in de natuur ontstaat waardoor mensen vanuit hun eigen natuur durven leven.
  De Opleiding Tekenend Coachen start in januari 2010 en in oktober en november kun je meedoen aan de toetsingopdracht. Op de website www. tekenendcoachen.nl vindt je de data. Het lijkt me leuk om elkaar te ontmoeten.

  En nu...genieten van de heerlijke geuren van het gras.

  Groet,

  Donna Huizenga
 • Hallo, leuk om me hier bij aan te sluiten.
  Vanuit de eeuwenoude Himalaya Yoga Meditatie Traditie ben ik gespecialiseerd in de adem en begeleid ik veel mensen met allerlei klachten als burn-out, migraines, hartklachten, spanningsklachten etc. in individuele sessies en groepslessen.
  Een gezonde adembeweging met het middenrif is van levensbelang. En veel mensen, kinderen ademen niet goed wat heel vaal klachten met zich mee brengt.
  sinds een jaar gebruik ik een computerprogramma voor biofeedback om een gezonde adem en hartcoherentie aan te leren. Dit gebruiken we ook in de ashram.
  Wil jij zelf nog aan je adem werken, dan kun je bijv nog meedoen aan de Zomerse vewendriedaagse met Yoga en Ayurveda van 31juli-2 aug.
  Kijk maar eens op www.yogameditatie.nl.
  Zomerse groet,
  Marilou
  Index of /
 • Hoi, ik heb me zojuist aangesloten bij de groep van coaches. Waarom? Vooral om dat ik de behoefte heb te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Ben je nieuwsgierig naar hetgeen ik doe, dan nodig ik je uit een kijkje te nemen op mijn website, www.shcoaching.nl.
  Hartelijke groeten,
  Simone Hansté
 • Beste mensen,

  Als je houdt van continu nieuwe dingen leren en interesse hebt om extra inkomen te genereren is hier wellicht een goede tip:

  (het is een lang stuk : ) dat je het weet:)

  Aanstaande donderdagavond 4 juni van 18.30 tot 21.30 u geeft Brian Tracy (een uiterst succesvolle trainer, coach, schrijver, ondernemer en motivational speaker ) in Amsterdam een seminar over financieel succes en daaraan gekoppeld een uitleg over zijn nieuwste project, ilearningglobal.tv.

  Dit is een pas gestarte online library met meer dan 100 succesvolle experts, coaches, trainers en zakenmensen die hun content online hebben gezet. Er staan tientallen video's (HD kwaliteit), audioprogramma's en e-boeken op, en je leert er zoveel van. Ik ben enthousiast, ik ben pas enkele weken lid en heb al veel nieuwe inzichten opgepikt.

  Je kunt consument/lid worden van ilearninglobal en je vaardigheden op allerlei vakgebieden verbeteren. Daarnaast is er ook een interessant zogenoemd affiliate program waarbij je, door mensen te refereren, gecompenseerd wordt en extra inkomen kan genereren. Dit hoeft echter niet, je kunt ook gewoon consument zijn.
  Brian Tracy zal zijn project ilearningglobal aanstaande donderdag in detail uit de doeken doen.

  Voor meer informatie over de Brian Tracy seminar en online kaartverkoop (de helft goedkoper dan aan de zaal!), kijk op:

  http://www.globalsuccessevents.com/default.aspx?ref=ILL108

  Ik ben erbij op donderdag, misschien zien we elkaar daar?

  De algemene ilearningwebsite is: www.ilearningglobal.tv
  Er staan allerlei gratis filmpjes die een goed idee geven van het product.

  Als je meer wilt weten over de businesskant en het compensatieprogramma van ILG, kijk dan op:

  www.ilearningglobal.biz/ilovelearning

  Als je verder vragen hebt, stel ze gerust.

  Groeten,
  Rati van Sijll, email: rvansijll@gmail.com
This reply was deleted.
E-mail me when people leave their comments –

wie wil samenwerken?

Wie is ook toe aan iets nieuws en werkt graag samen met andere coaches/therapeuten? Ik heb ideeën om aan het bestaande woud van therapie en coaching iets nieuws toe te voegen. Dat wil ik en kan ik niet alleen. Wie heeft zin om mee te doen en wil ook echt tijd en energie investeren? Laat het weten, dan organiseer ik een kennismaking met iedereen die reageert.Sandra Zuiddam, www.soulidmind.nl

Read more…
10 Replies

De gevaren van machtsmisbruik

Iedereen heeft te maken met macht en onmacht. Iedereen is weleens in een situatie terecht gekomen waarin hij zelf misbruik maakte van zijn macht of zelf misbruikt werd door de macht die iemand anders of een groep over hem uitoefende.De meeste mensen zijn opgegroeid bij ouders die met hen omgingen alsof zij beter wisten wat goed is voor hun kinderen en wat zij nodig hebben. Dat begon meestal al op dag één waarin niet gekeken werd naar de behoefte van de baby, maar waar een schema gevolgd werd…

Read more…
4 Replies

BodyMind & Voeding

Mijn eindexamen scriptie in de opleiding psychosociaal begeleider (ofwel Coach & Counsellor) betrof mijn onderzoek naar de eenheid van lichaam en geest en de rol van voeding hierin. Dit onderwerp werd niet bepaald positief ontvangen door de leiding van het opleidingsintsituut. De grens tussen geestelijke en lichamelijke gezondheid wordt nog steeds -daar en in het algemeen- scherp getrokken. In mijn scriptie pleit ik voor het opnemen van een energetische dimensie in het bio-psycho-sociaal model…

Read more…
1 Reply

Vernieuwende coaching van leidinggevenden

Coach jij leidinggevenden? Wil je op eenvoudige weg een innovatieve brug slaan tussen belichaamde spiritualiteit en zakelijk leiderschap? Ben je benieuwd naar de unieke manier die bij jou past? Dan zou Leidingschap een inspirerende ingang kunnen zijn. Ik ben inmiddels sinds 2011 bezig met Leidingschapscoaching van coaches en trainers in Nederland, Engeland, Wales, Schotland, Duitsland, Israel en Canada. De resultaten en inzichten zijn tot nu toe uitermate verfrissend:-) Op aanvraag van De…

Read more…
0 Replies