Mensen in deze groep doen aan coaching en/of counselling
389 Members

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 •  

  Hej,


  'Verbinding' is echt mijn ding! Ik leg graag contacten met anderen, wordt graag geïnspireerd en zorg zelf ook voor inspiratie.
  Ik richt mij op HRD binnen de (semi-)overheid, alias 'De Ambtenarencoach'.
  Daarnaast ben ik Zwedofiel. Ik reis zo vaak als ik maar kan naar Zweden, spreekde taal en ben gespecialiseerd in de Zweedse volks- en bedrijfscultuur.
  Zie mijn website www.moniquedeneef.nl (bijna officieel online.... ) en mijn profiel hier natuurlijk.

  Ik sta open om met elkaar te linken, overigens!

   

  Hartelijke groet,

  Monique de Neef

 • Hallo Spirituele Ondernemers....., fijn dat ik erbij ben NU. Al heel wat jaren begeleid ik als Therapeut en Coach mensen met verschillende vormen van (spanningsklachten), naast reguliere opleiding heb ik de rijkdom van spiritualiteit nu ook kunnen integreren in mijn eigen praktijk. Ik hoop daarvan ook eea met leden van dit netwerk te kunnen delen. Daar ik zeer verbonden ben met de Zee, en dan mn Bergen aan Zee, zal ik binnenkort een leuk voorstel doen okay? Meer info kun je vinden op: www.massageaanzee.nl en www.coachingcentrum.nl. Groet, Henny
 • Misschien leuk om te weten. Ik combineer Coaching met Sensitherapie. Wat dat is kun je zien op www.sensicure.nl of mijn eigen site www.antronino.nl
  Het komt er in het kort op neer dat ik mensen doormeet met een biosensor waardoor de behandelingen duidelijk worden die nodig zijn voor die persoon op dat moment. Dat kan zijn drukpuntmassage, holistic pulsing, EFT e.d. maar ook voedingallergiemeting, tekorten meten. alles gericht op de oorzaak van het probleem, wat zegt het probleem over jou als mens. Van daar uit mensen weer in hun kracht zetten en blokkades en storende elementen weghalen. Soms komen daar aardige thema's door naar boven en dan komt mijn ITIP coachingsopleiding goed van pas. Het is inmiddels een hele effectieve combi gebleken met snel resultaat voor de client waardoor ook de kosten voor hen zeer beperkt blijven. Wil je er meer van weten, bel of mail gerust.

  en leuk om hier jullie bezigheden te lezen uiteraard :-)
 • Ik ben ook net nieuw bij Spiritueel Ondernemers Netwerk en juist begonnen met een opleiding counseling/coaching. In de toekomst zou ik graag hier mijn werk van willen maken.
 • De Kracht van je Schaduw, over zelfbeeld en eigenwaarde

  "Als ze eens wisten hoe ik echt was, zouden ze me niet zo aardig vinden"

  Een workshop
  - voor iedereen die zich onzeker voelt in het contact met anderen,
  - voor iedereen die moeite heeft zijn minder fraaie kanten te accepteren,
  - voor iedereen die terugschrikt als hij in het middelpunt van de belangstelling staat,
  - voor iedereen die graag vrijer en ontspannen door het leven wil gaan.

  Herken je deze gevoelens van onzekerheid en verlang je naar meer zelfvertrouwen?
  In deze workshop ontdek je op een ontspannen manier jouw unieke schoonheid en kwaliteiten en ontdek je de kracht van je schaduw. Als je beide kanten van jezelf volledig accepteert ben je sterk in je kwetsbaarheid en durf je zonder schaamte volop in het licht te staan. Erkenning van je totale zelf maakt je krachtig, onafhankelijk en levenslustiger.

  - Je word je bewuster van jezelf,
  - je maakt een aanvang naar meer zelfacceptatie,
  - je leert dat negatieve gevoelens en gedachten erbij horen,
  - je leert hoe je hiermee kan omgaan,
  - je leert dat jij je unieke plek hebt en dat niemand je die kan afnemen,
  - je leert dat je Een Geliefd Kind bent, dus waar maak je je eigenlijk druk om

  Allereerst maken we letterlijk ons zelfbeeld zichtbaar d.m.v. een tekening. In de praktijk blijkt dat anderen ons meer accepteren dan wijzelf denken. Met deze positieve feedback klaren we ons zelfbeeld op en zien we dat er geen reden is om aan onszelf te twijfelen.

  Vervolgens kijken we met humor naar de kanten die we liever niet laten zien. Met verbazing zul je ontdekken hoeveel kracht er in jou verscholen ligt. Er is daar namelijk een potentieel aan energie dat voornamelijk gestopt is om via de achterdeur alsnog te halen wat we in feite al hebben, namelijk het recht op ons eigen plekje.

  Als laatste stap brengen we beide kanten met elkaar in verbinding en besteden we extra aandacht aan het doorwerken ervan in het dagelijks leven.

  Datum: zaterdag 17 juli 2010
  Tijd: 10:00 – 17:00 uur
  Locatie: De Binnenplaats, Apeldoornseweg 80, 6814 BM Arnhem
  Aantal deelnemers: minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers
  Kosten en baten: jouw investering bedraagt €165 (incl. 19%BTW). Je winst is een hernieuwde en realistischer kijk op jezelf waardoor je je krachtiger en evenwichtiger voelt. De cursus is inclusief koffie, thee, een lunch en naborrelen.

  Aanmelding: Vonny Nuijten, email: info@sprengcoaching.nl of telefonisch: 06 10248934
 • Beste collega's,
  Net nieuw in deze groep, stel ik me graag aan jullie voor. Ik ben Werk aan je Droom coach en de co-trainer van Kies vanuit Kracht. Hoop dat we elkaar wederzijds inspireren in onze werkzaamheden.

  hartelijke groet,
  Esther de Charon
 • Hoi Tári,

  Als oude directeur van 4 fysiotherapiepraktijken wil ik best je raadsman zijn hoor, gewoon via:

  backtobasiczweden@hotmail.com

  kunnen we buiten dit forum om rustig je vragen beantwoorden.

  groet
  Cees
 • Hoi Tári,

  welkom, praktijkruimte nodig?
  Dorpsduinen 19 en 19a, Wijk aan Zee, funda of www.vangulik.nl

  Groet
  Cees
 • Hoi Tári,

  Ik ben hier ook nog betrekkelijk nieuw, desalniettemin: welkom.

  Hartelijk,

  René
 • Zelfkennis als basis voor mensenkennis. Verrijk jezelf met kennis van de Karakterstructuren (o.s. bekend van De Maskermaker)
  Datum: zaterdag 24 april 2010
  Tijd: van 10:00 uur - 17:00 uur.
  Plaats: groepspraktijk De Binnenplaats, Apeldoornseweg 80, 6814 BM Arnhem
  Deelname: minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers
  Kosten en baten: Jouw investering bedraagt € 165 (incl19%BTW) en je winst is een heldere kijk op je lessen en valkuilen waardoor je daadwerkelijk grip krijgt op je leven.

  De workshop is inclusief koffie, thee, een lunch en naborrelen
  .

  Aanmelding: Vonny Nuijten, email: info@sprengcoaching.nl of telefonisch: 06 10248934
  sprengcoaching.nl
  This domain may be for sale!
This reply was deleted.
E-mail me when people leave their comments –

wie wil samenwerken?

Wie is ook toe aan iets nieuws en werkt graag samen met andere coaches/therapeuten? Ik heb ideeën om aan het bestaande woud van therapie en coaching iets nieuws toe te voegen. Dat wil ik en kan ik niet alleen. Wie heeft zin om mee te doen en wil ook echt tijd en energie investeren? Laat het weten, dan organiseer ik een kennismaking met iedereen die reageert.Sandra Zuiddam, www.soulidmind.nl

Read more…
10 Replies

De gevaren van machtsmisbruik

Iedereen heeft te maken met macht en onmacht. Iedereen is weleens in een situatie terecht gekomen waarin hij zelf misbruik maakte van zijn macht of zelf misbruikt werd door de macht die iemand anders of een groep over hem uitoefende.De meeste mensen zijn opgegroeid bij ouders die met hen omgingen alsof zij beter wisten wat goed is voor hun kinderen en wat zij nodig hebben. Dat begon meestal al op dag één waarin niet gekeken werd naar de behoefte van de baby, maar waar een schema gevolgd werd…

Read more…
4 Replies

BodyMind & Voeding

Mijn eindexamen scriptie in de opleiding psychosociaal begeleider (ofwel Coach & Counsellor) betrof mijn onderzoek naar de eenheid van lichaam en geest en de rol van voeding hierin. Dit onderwerp werd niet bepaald positief ontvangen door de leiding van het opleidingsintsituut. De grens tussen geestelijke en lichamelijke gezondheid wordt nog steeds -daar en in het algemeen- scherp getrokken. In mijn scriptie pleit ik voor het opnemen van een energetische dimensie in het bio-psycho-sociaal model…

Read more…
1 Reply

Vernieuwende coaching van leidinggevenden

Coach jij leidinggevenden? Wil je op eenvoudige weg een innovatieve brug slaan tussen belichaamde spiritualiteit en zakelijk leiderschap? Ben je benieuwd naar de unieke manier die bij jou past? Dan zou Leidingschap een inspirerende ingang kunnen zijn. Ik ben inmiddels sinds 2011 bezig met Leidingschapscoaching van coaches en trainers in Nederland, Engeland, Wales, Schotland, Duitsland, Israel en Canada. De resultaten en inzichten zijn tot nu toe uitermate verfrissend:-) Op aanvraag van De…

Read more…
0 Replies