Mensen in deze groep doen aan coaching en/of counselling
386 Members

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Ik ben Manou Burghout, drijvende kracht achter In Sense. Zelfstandig ondernemer, werkt als HR adviseur, coach & counsellor met particulieren en bij bedrijven.

  Ik ben opgeleid en gecertificeerd door de Academie voor Counselling en Coaching en heeft Personeel & Arbeid gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam.

  Mijn absolute meerwaarde voor bedrijven is dat ik van nature op het niveau van business spiritualiteit werkt. Met mijn achtergrond in de HR heb ik vele bedrijven begeleid en ondersteund in veranderingsprocessen.
  En ik doe nog meer…Zo ben ik gespecialiseerd in het ondersteunen en coachen van bonus ouders. Samengestelde gezinnen, daar ligt ook mijn passie!

  Mijn interesses reiken verder en liggen ook bij natuur, mens en ziel. Door deze zakelijke en spirituele combinatie, weet ik tegenstellingen te verbinden en spirituele (menselijke) zaken nuchter te verwoorden.

 • "We cannot live for ourselves alone. Our lives are connected by a thousand invisible threads, and along these sympathetic fibers, our action run as causes and return to us as results"
  Net aangemeld en ik kijk uit naar de inspirerende ontmoetingen en verbindingen en misschien wel waarde creërende samenwerkingen.

  Warme groet,
  Ludmilla Uyleman
  Www.collectivetalentcompany.com
 • Sinds een aantal jaren wandel ik met mensen die hulp vragen en gebruik daarbij onder andere The Work van Byron Katie. De effecten van deze sessies zijn enorm. De website: www.workwandelen.orgt.gif

  Ik schreef een boekje: Innerlijke Reorganisatie, Sleutel to Transformatie. De kernboodschap is dat het kennen van jezelf als de ander, de sleutel is tot het slagen van welke reorganisatie dan ook.

  Recent is het mogelijk mij te vragen om een Stiltetraining te verzorgen. De kern van deze "training" is, dat in verbondenheid met je innerlijke stilte, alles mogelijk is, ook het allermoeilijkste. De website: http://stiltetraining.wordpress.comt.gif.

  Regelmatig schrijf ik gedichten en verhaaltjes die mensen een moment laten stilzijn bij de diepte in henzelf. De website: http://wonderwandeling.wordpress.comt.gif
 • Goede morgen collegae, 

  Wie kent een intervisiegroep voor coaches (in het Zuiden van het land) die de gebaande paden durven te verlaten en met esoterische inzichten durven te stoeien? En die, evenals ik, de verhouding tussen commercie en spiritualiteit een voortdurende uitdaging vinden

 • Dag allemaal,

  In de loop van mijn werkend leven (als vrijgevestigd logopedist) ben ik meer en meer een coach geworden. Via life-events, 'wijzen op mijn weg'  is dat uiteindelijk uitgemond in de opleiding tot intuitief coach bij het IMC. Ik ben een Verbinder. Via de verbinding met mezelf maak ik verbinding met mensen uit allerlei windrichtingen op het moment. Ik probeer  voorwaarden te scheppen zodat anderen deze verbinding op hun eigen wijze kunnen maken. Dat is prachtig werk, waar ik mateloos van geniet! De manier waarop ik dat nu doe, kun je zien op www. intouch-praktijk.nl

  Hartelijke groet,

  Karin

 • Hallo!

  Ik ben nieuw op deze site en heb dus nog veel te ontdekken.

  Ik ben bijna klaar met mijn opleiding tot kindercoach. De opleiding holistische aromatherapie heb ik al afgerond. Ik wil nog de cursus creatieve therapie gaan doen. Mijn doel is om al deze dingen te gaan combineren in een eigen praktijk.

  Ik heb jarenlang gewerkt in het basisonderwijs en de kinderopvang maar daar voel ik me niet meer thuis.

  Ik hoop nog veel te leren op deze site.

  groetjes,

  Patricia

 • Hallo medemensen, coaches en spiritueel ondernemers. ik voeg me graag bij jullie en mogelijk kunnen we het een en ander uitwisselen.

   

  Hartegroet, Paul Schreurs

 • Ik ben nieuw op deze site en ga zien wat het brengt. Volg je hart en doe het op een plezieige manier. Ik wil graag de professionele astrologie breder maken en laagdrempelig. Heb je iets te veiren in een teaum of in je vriendenkring denk eens aan een avond of middag met astrologie. Kijk op www.astroparty.nl voor de mogelijkheden.Ook voor grotere groepen zijn er mogelijkheden.

  sterrengroeten van Tineke

 • Het is mijn missie mensen te ondersteunen om tot hun recht te komen.

  Ik richt mij als (opgeleide) life-coach op de vraag: wat wil je eigenlijk? Een ontstellend aantal mensen leeft niet hun droom. Ze geloven er niet in, hebben hem weggestopt, te veel risico, etc. Door het niet leven van hun droom leven ze een stuk van hun leven niet en worden bepaalde gaven niet ontwikkeld etc. Leven vanuit je droom voert je een onbekende weg op, je zult struikelen ( maakt fouten), je krijgt het niet cadeau, maar het is de moeite waard. Je neemt het leiderschap over jezelf op. Je leeft vanuit je Zijn en je komt daardoor tot je recht. Dat is toch waar alle mensen naar verlangen?

  Ik hoop te leren en te geven aan deze coach groep.

   

 •  

  Hej,


  'Verbinding' is echt mijn ding! Ik leg graag contacten met anderen, wordt graag geïnspireerd en zorg zelf ook voor inspiratie.
  Ik richt mij op HRD binnen de (semi-)overheid, alias 'De Ambtenarencoach'.
  Daarnaast ben ik Zwedofiel. Ik reis zo vaak als ik maar kan naar Zweden, spreekde taal en ben gespecialiseerd in de Zweedse volks- en bedrijfscultuur.
  Zie mijn website www.moniquedeneef.nl (bijna officieel online.... ) en mijn profiel hier natuurlijk.

  Ik sta open om met elkaar te linken, overigens!

   

  Hartelijke groet,

  Monique de Neef

This reply was deleted.
E-mail me when people leave their comments –

wie wil samenwerken?

Wie is ook toe aan iets nieuws en werkt graag samen met andere coaches/therapeuten? Ik heb ideeën om aan het bestaande woud van therapie en coaching iets nieuws toe te voegen. Dat wil ik en kan ik niet alleen. Wie heeft zin om mee te doen en wil ook echt tijd en energie investeren? Laat het weten, dan organiseer ik een kennismaking met iedereen die reageert.Sandra Zuiddam, www.soulidmind.nl

Read more…
10 Replies

De gevaren van machtsmisbruik

Iedereen heeft te maken met macht en onmacht. Iedereen is weleens in een situatie terecht gekomen waarin hij zelf misbruik maakte van zijn macht of zelf misbruikt werd door de macht die iemand anders of een groep over hem uitoefende.De meeste mensen zijn opgegroeid bij ouders die met hen omgingen alsof zij beter wisten wat goed is voor hun kinderen en wat zij nodig hebben. Dat begon meestal al op dag één waarin niet gekeken werd naar de behoefte van de baby, maar waar een schema gevolgd werd…

Read more…
4 Replies

BodyMind & Voeding

Mijn eindexamen scriptie in de opleiding psychosociaal begeleider (ofwel Coach & Counsellor) betrof mijn onderzoek naar de eenheid van lichaam en geest en de rol van voeding hierin. Dit onderwerp werd niet bepaald positief ontvangen door de leiding van het opleidingsintsituut. De grens tussen geestelijke en lichamelijke gezondheid wordt nog steeds -daar en in het algemeen- scherp getrokken. In mijn scriptie pleit ik voor het opnemen van een energetische dimensie in het bio-psycho-sociaal model…

Read more…
1 Reply

Waar adverteer jij?

Beste Mensen,Inmiddels zit ik al in het vierde jaar van mijn praktijk. Dit is voor mij de periode om te gaan bekijken waar ik graag de focus op ga leggen. Inmiddels heb ik een mooie brochure voor bedrijven (trainingen en rapportages) en eentje voor particulieren (feesten en evenementen).Ik adverteer regelmatig in de lokale krant en merk dat ik daar veel reacties op krijg. Ook heb ik samenwerkingsverbanden met verschillende organisaties. Dit jaar heb ik ook weer een aantal leuke nieuwe…

Read more…
0 Replies