Mensen in deze groep doen aan coaching en/of counselling
386 Members

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Dag Karien,

  Ook ik ontvang graag meer informatie over je plan mbt de online-coaching. Naast de sessies in mijn praktijk doe ik ook al skype hart tot hart coaching.

  Kijk voor meer info op www.menszijn.com

  Email kan naar info@menszijn.com

  Mijn dank!

 • Ik coach al de nodige jaartjes, ook telefonisch, maar zou gaarne wat meer informatie ontvangen (info@soulnature.nl). mvg, Peter.
 • Dag Karien,

  Ik ben beschikbaar voor je. Coach nu 7 jaar mensen per email en telefoon. Soms in combinatie met een persoonlijke sessie. Mijn websites zijn: http://wonderwandeling.wordpress.com en www.workwandelen.org. Ik heb geen wachtlijst. Hartelijke groet, Christine Dun.

 • Beste Karien,

   

  Graag ontvang ik aanvullende informatie n.a.v. je online-coaching bericht; je kunt de info over dit website concept sturen naar: info@vanuitessentie.nl. Ik hoor graag van je.

   

  Vriendelijke groet, Annemiek

 • Hallo Karine,

  Zou je mij wat meer informatie willen sturen nav je berichtje.
  Je kan de informatie sturen naar: etheria@live.nl
  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,
  Patricia
 • Beste Karien,

   

  Graag zou ik wat meer informatie mbt je nieuwe site willen ontvangen.

  Zou je zo vriendelijk willen zijn het te sturen naar info@collectivetalentcompany.com

   

  met vriendelijke groet,

  Ludmilla Uyleman

  www.collectivetalentcompany.com

 • Hallo Karien,

   

  Ook ik vind het een wat vreemde mail. Wat is precies je bedoeling? Wat voor soort mensen zoek je. Ik ben budgetcoach en coach. Als je me wat informatie opstuurt, kan ik me er in verdiepen.

   

  Een hartelijke groet,

  Ineke van Berkum-Jochemsen

  Budgetcoach, coach en trainer Financine

  info@financine.nl

 • Hallo Karien,

  Ik wil net als Sylvia en Sherina reageren op je mail over het online-coachen. Graag zou ik meer informatie over je plannen willen, hoe het eruit gaat zien en wat de opies voor coaches zijn. Als je me wilt mailen op contact@wellbalance.nl dan zou ik dat heel erg fijn vinden.

  Alvast bedankt! Groetjes Anneke

 • Hallo, ook ik wil graag reageren op een mail van Karien. De mail echter heb ik niet terug kunnen vinden. Vandaar dat ik net als Sherina op deze manier wil reageren.

  Zou graag meer willen weten over het online-coachen op de nieuw te lanceren website. Zou je ook met mij even contact willen opnemen?

  Mijn email adres is: info@avalon-advies.nl Alvast bedankt! Groet, Sylvia

  Coming soon
  Wij zijn druk in de ontwikkeling van en zal spoedig live gaan.
 • Ik kreeg een mail van Karien. Hallo Karien, je lanceert binnenkort iets waar coaches, paragnosten en mediums actief kunnen zijn om mensen te helpen. Ik wil daar meer over weten, maar weet niet precies hoe ik moet reageren. Vandaar deze mail. Hoop dat je het leest en even contact met me opneemt. Mijn email adres is sherina@blijcoaching.nl Alvast bedankt. Groetjes, Sherina

This reply was deleted.
E-mail me when people leave their comments –

wie wil samenwerken?

Wie is ook toe aan iets nieuws en werkt graag samen met andere coaches/therapeuten? Ik heb ideeën om aan het bestaande woud van therapie en coaching iets nieuws toe te voegen. Dat wil ik en kan ik niet alleen. Wie heeft zin om mee te doen en wil ook echt tijd en energie investeren? Laat het weten, dan organiseer ik een kennismaking met iedereen die reageert.Sandra Zuiddam, www.soulidmind.nl

Read more…
10 Replies

De gevaren van machtsmisbruik

Iedereen heeft te maken met macht en onmacht. Iedereen is weleens in een situatie terecht gekomen waarin hij zelf misbruik maakte van zijn macht of zelf misbruikt werd door de macht die iemand anders of een groep over hem uitoefende.De meeste mensen zijn opgegroeid bij ouders die met hen omgingen alsof zij beter wisten wat goed is voor hun kinderen en wat zij nodig hebben. Dat begon meestal al op dag één waarin niet gekeken werd naar de behoefte van de baby, maar waar een schema gevolgd werd…

Read more…
4 Replies

BodyMind & Voeding

Mijn eindexamen scriptie in de opleiding psychosociaal begeleider (ofwel Coach & Counsellor) betrof mijn onderzoek naar de eenheid van lichaam en geest en de rol van voeding hierin. Dit onderwerp werd niet bepaald positief ontvangen door de leiding van het opleidingsintsituut. De grens tussen geestelijke en lichamelijke gezondheid wordt nog steeds -daar en in het algemeen- scherp getrokken. In mijn scriptie pleit ik voor het opnemen van een energetische dimensie in het bio-psycho-sociaal model…

Read more…
1 Reply

Waar adverteer jij?

Beste Mensen,Inmiddels zit ik al in het vierde jaar van mijn praktijk. Dit is voor mij de periode om te gaan bekijken waar ik graag de focus op ga leggen. Inmiddels heb ik een mooie brochure voor bedrijven (trainingen en rapportages) en eentje voor particulieren (feesten en evenementen).Ik adverteer regelmatig in de lokale krant en merk dat ik daar veel reacties op krijg. Ook heb ik samenwerkingsverbanden met verschillende organisaties. Dit jaar heb ik ook weer een aantal leuke nieuwe…

Read more…
0 Replies