Groep voor directeuren en bestuurders die graag met elkaar in dialoog gaan over spiritualiteit in hun bedrijf of instelling.
74 Members

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Hallo collega's!

  Mijn PR/HR adviesbureau heeft spiritualiteit hoog in het vaandel staan. Ik ben ook Transformational Healer en zet mensen in hun kracht. Mijn diensten:
  1 Uw boodschap bepalen
  2 PR/HR Strategie opstellen
  3 Reputatiemanagement
  4 High End Training
  5 Eventing
  6 Interne communicatie
  7 Content Marketing

  Fijne dag nog voor u en uw medewerkers,

  Mirjam Cornélie Schouten, BAsc. mirjam@talent-pr-consultancy.com
 • Dag Theo,

  Zal ik doen.We zijn er heel ver mee en inmiddels draaien er zo'n 7 cooperaties in het land op deze manier.

  Kijk de filmpjes maar eens op onze site!

  Remmelt

 • Hoi Remmelt,

  Dat klinkt als een waardevolle ervaring. Ik ken veel initiatieven in die richting, echter niet zo ver doordacht en in praktijk gebracht. Misschien wil je je ervaring eens delen met een blog/forumbericht. In ieder geval welkom hier!

 • Ook nieuw hier! Ik ben oprichter en bestuurder bij Schoongewoon Nederland. tot nu toe 1 van de zeer weinige echte werknemerscooperaties in NL. Een netwerk van kleine compacte ondernemingen waar schoonmakers eigenaar zijn en zelf besturen. Arbeiders zelfbestuur dus, waarbij alle onnodige en vooral geldverslindende tussenlagen verdwenen zijn. Aan wetgeving houden we ons vooral wel maar ook weer niet, zeker wanneer het om teveel regels gaat. Van de wet Portwachter hebben we dus bijv. nooit van gehoord omdat we zelf met elkaar de verantwoordelijkheid nemen. Zo nog veel meer creatieve oplossingen om het met elkaar vooral veel leuker te maken!!!!!   

 • Hoi Selwyn,

  Wat een mooi bedrijf. Leuk dat je met ons meedoet. Welkom!

 • Dag medeleden, ik ben oprichter van Spherius - Sfeermakers in Fabrieks- en Bedrijfshallen. Opgericht vanuit de constatering dat in kantoren en kantoorruimtes veel aandacht wordt besteed aan inrichting en sfeer, maar fabrieken en bedrijfshallen vaak worden gedomineerd door de kille sfeer van grijs beton, staalconstructies en TL-verlichting. En dat is merkwaardig. Helemaal als men beseft dat juist deze fabriek of bedrijfshal de kern van de onderneming is.

  Spherius stelt zich ten doel om dit te doorbreken en bij te dragen aan sfeer in fabrieken en bedrijfshallen. We willen daarmee bijdragen aan het welbevinden van personeel maar ook zeker aan de uitstraling van het bedrijfsimago.

  Dat doen we op een doeltreffende en effectieve manier:

  Spherius maakt aan de hand van het specifieke karakter en specifieke cultuur van een bedrijf grote "Visuals". Deze Visuals ontwerpen we - in samenwerking met verschillende kunstenaars - zo dat we de specifieke/unieke karaktertrekken van uw bedrijf in het hart treffen en vertalen naar een mooi kleurrijk beeld.

  Vervolgens drukken we deze unieke (vaak zeer grote) schilderijen af op groot canvas-/zeildoek of aluminium sandwichpanelen. Daarmee is het eenvoudig mogelijk om tegen een realistische aanschafprijs een aantal grote doeken in de fabriek op te hangen die specifiek zijn voor de onderneming.

  Een relatief saaie grijze bedrijfshal krijgt daarmee ineens kleur en beleving! En dát is wat wij willen toevoegen!

  www.spherius.nl


  Spherius - Sfeermakers in Fabrieks- en Bedrijfshallen
  Selwyn Strijker
  +31- (0)6 33370986

  strijker@spherius.nl

  bycic
 • Als directeur eigenaar van lugom office solutions wordt ik graag deelgenoot van alle leden van deze groep. 

 • Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Yolande, beeldend kunstenaar en directeur en creator van Yolande Centre d´Art Sanssat, een spiritueel workshopcentrum in het groene hart van Frankrijk. Het is hier nog stil, vol leven en met prachtige natuur. Dat is de reden dat ik hier, midden in de Auvergne, ben beland toen ik in 2006 op zoek was naar een zeer bijzondere en stijlvolle locatie. Met z´n 800 kilometer is de afstand gemakkelijk te doen in 1 dag. Je komt dan in een totaal andere wereld, met bergen, heuvels, wijn en zonnebloemvelden en een totaal andere cultuur. Je kunt je niet voorstellen dat er zo dicht bij jou in de buurt zo´n ander leefklimaat heerst. Tijd? Nooit van gehoord, die vergeet je hier volkomen. Je keert hier naar binnen en je komt bij jezelf. Je zult in deze periode wat meer van mij horen dan anders omdat ik bezig ben het nieuwe seizoen 2014 te maken met workshops van hoogwaardige kwaliteit, met diepte, inhoud, humor en ontspanning die gebaseerd zijn op Lichaam, Geest en Atelier. Atelier? Jazeker! Want we gaan creeren als we dicht bij onszelf zijn en het werkt ook andersom, je komt bij jezelf als je creeert. Houdt dit bijzondere centrum in de gaten, je gaat nog veel over ons horen! - Publiciteit: La Montagne: ....dat, wat zij gecreeerd heeft in Sanssat, lijkt meer op een culturele stad dan op een eenvoudig kunsthuis...! Binnenkort: Interview in onkruid.

   

 • Goedemiddag, ik BEN ... en mijn naam is Mirjam. Hopelijk kunnen jullie ooit eens van mijn diensten gebruik maken: vertalen, lesgeven in Frans of Engels, verblijven in mijn gastenkamer net over de grens in België bij Maastricht.

 • Hallo! Ik ben nieuw in deze groep. Ik hoop een mooie bijdrage te kunnen leveren. Mocht ik iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag.
  Hartelijke groeten van Helma
This reply was deleted.
E-mail me when people leave their comments –

Tips voor nieuw reisplatform: reizen met een doel

Wij zien talloze mooie initiatieven van de kleinere reisorganisatie’s op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Als je zelf op een spirituele reis bent geweest weet je wat het met je kan doen. Je kunt letterlijk als herboren terugkomen. Daarom willen we deze ervaringen met zoveel mogelijk mensen delen. Denk aan yoga, retraites, incentives, workshops e.a. reizen.Wij van Wishtrips.nl zoeken naar bijzondere reisorganisaties die iets hebben met spiritualiteit of persoonlijke ontwikkeling en promoten…

Read more…
0 Replies

CIO gezocht voor interview

Voor een interview over enterprise informatie management zoek ik een CIO die openstaat voor een interview. Dit interview zou ik willen publiceren op mijn website www.seelt.com als voeding voor de informatie management markt om het onderwerp beter op de kaart te zetten.

Read more…
1 Reply

Op zoek naar samenwerking

Beste medeleden,Het is tijd voor mijn transformatie. Diep in mij is er een verlangen mij af te keren van de commerciele wereld. Van het steeds maar op zoek gaan naar nieuwe klanten. Het is tijd mijn opgedane levenservaring, inzichten en ondernemerskennis te delen met andere mensen. Hoe precies weet ik nog niet maar dat zal zich vast uitkristalliseren. Ik ben op zoek naar mensen / ondernemers die mij kunnen helpen met het opzetten van een centrum voor verdieping en inzicht. Hierbij stel ik mij…

Read more…
10 Replies

Terug naar de basis - Bedrijfstimmeren en Management Teamtafel -trainingen

best groepslid,als enige jaren breken wij en ik onze hoofden hoe wij onszelf en anderen meer ''geaard'' kunnen laten leren en communiceren - hiervoor hebben we bij Retera Projecten - sociaal maatschappelijke onderneming twee producten uitgevonden 1. Bedrijfstimmeren met personeel, projecteam of MT - generieke timmerdag met voor ieder een trotse zelfgemaakte stoel als eindsresultaat.2. De Management Teamtafel-training op maat- Samen met mede-directeuren danwel mede MT-leden ga je de uitdaging…

Read more…
0 Replies