Beste mensen,

ben zelf net aangemeld als spiritueel ondernemer op deze site. Heb zelf veel ervaring, affiniteit  met en ook persoonlijke groei doorgemaakt door de spiritualiteit. Een ruim begrip, heb ervaring met yoga, Reiki, 5-ritme dansen en biodanza en organisatie-opstellingen.

Daarnaast ben ik ook een aards mens wat zich uit in mijn "verbinding" met economie en cijfers.Wie wil nodig ik uit om mijn kennis en "medepassie" voor cijfers toe te passen om je eigen spirituele onderneming. Jouw passie ligt vast ergens anders maar net als goed eten is een goed financieel fundament nodig..Welkom!

De ééndaagse training die ik geef richt zich op het kunnen doen van een eenvoudige boekhouding (on-line) en nuttige weetjes over BTW, inkomstenbelasting en aftrekposten voor de ondernemer. Ook voor spiritueel ondernemers is een stevig financieel fundament onder de onderneming van belang. Veel mensen hebben een hekel aan boekhouden en cijfers. Toch wil ik graag in de training iets van mijn passie voor deze zaken aan jullie overbrengen, in het belang van het (voort)bestaan van je zaak.

Dit doe ik met begrijpelijk Nederlands en met humor! O.a. locatie Centrum De Roos in Amsterdam.

Kijk op www.mbavoorzzp.nl. Welkom!

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Email me when people reply –