4554203701?profile=originalNieuws van Spiritueel Ondernemers Netwerk                                        1 januari 2019

Spiritueel Ondernemers Netwerk

Hallo beste mensen,

Traditioneel maak ik een uitgebreide nieuwjaarswens. Dit jaar over dualiteit, tegenstellingen en contrast.

Ik wens je een interessant en leerzaam 2019 !

De volledige achterliggende boodschap vind je op YouTube en www.buijsrogge.nl

Ik zie er naar uit je in 2019 (weer) te ontmoeten. Wellicht op de volgende netwerkbijeenkomst op 4 februari 2019. We gaan dan de kracht van presence ervaren en oefenen met het praktisch inzetten van je intuïtie en eigen weten. Ik heb er zin in.

SON Netwerkbijeenkomst 4 februari 2019: De kracht van presence
Leer je sensitiviteit in te zetten als kracht

4554203701?profile=originalAls ondernemer en creator zet je verschillende van je kwaliteiten in: ratio, voelen en een dieper weten. Als alles samenkomt, ben je in de flow. Als je meer gaat voelen en de ‘wijsheid’ achter elke kwaliteit gaat ontdekken, ontstaat er een staat van presence, oftewel meer in het NU te leven.

De sleutel tot flow en presence? Stilstaan en waarnemen wat er werkelijk gebeurt, en van daaruit handelen. Jouw volledige aanwezigheid, de kracht van waar jij voor staat, jouw aanwezigheid en je focus van binnenuit.

In deze workshop ga je oefenen met het volgen van je gevoel en dieper weten. Met ervaringsgerichte oefeningen ‘by-passen’ we je hoofd en leer je echt wat nieuws. Je ervaart nog dieper hoe we voorbij woorden met elkaar verbonden zijn en hoe toevallige ontmoetingen niet toevallig zijn. Hoe je kan doen wat klopt voor je in plaats van doen wat ‘moet’. Je leert je gevoel volgen en aanvoelen wat de volgende stap is.

Wil je dingen gaan ervaren die beklijven omdat je ze dieper ervaart? Kom dan 4 februari naar de SON netwerkbijeenkomst "De kracht van presence".  In deze workshop krijg je concrete tools mee. Je kunt er meteen mee aan de slag en het toepassen in je praktijk.

evb-20170821-9739.jpg?w=541&ssl=1&width=100Annelita-66-kb-geen-rode-ogen.jpg?width=100De workshop wordt gegeven door Lars Lutje Schipholt van De Katalysator (coach van bewuste ondernemers) en Annelita Reinders van S-Sent (coach in het jezelf verwezenlijken) nemen je mee in een reis waarin jij ervaart wat de kracht van presence is!

Meer informatie en aanmelden...

Weten hoe de vorige bijeenkomsten waren? Lees dan de verslagen nog eens. 

(adv.) Transformational Presence, maak het verschil in een snel veranderende wereld

Transformational-Presence28-compressor.jpg?width=150Het heeft 8 jaar geduurd, maar eindelijk ligt er nieuw werk van Alan Seale op de plank. Afgelopen maand kwam de Nederlandse vertaling uit van “Transformational Presence, maak het verschil in een snel veranderende wereld” (Engelse versie verschenen begin 2018).

“Een urgent boek: praktisch, toegankelijk, bedrieglijk eenvoudig en enorm effectief”

Alan Seale heeft dit boek geschreven voor mensen die echt een verschil willen maken. Mensen die de passie voelen om iets voor de wereld of de samenleving te doen. Dit boek is voor mensen met visie die tot actie willen overgaan. Het is bestemd voor leiders die ondersteuning zoeken bij het verkennen van onbekend terrein. Voor coaches die ruimte creëren waarin mensen het beste uit zichzelf halen. En voor iedereen die wil bijdragen aan een wereld die wél werkt.

Transformational Presence is geen formule of stappenplan, maar een manier van leven, leiden en dienen. Alan Seale rijkt praktische vaardigheden aan die bewuste aandacht, inzicht, waarneming en effectieve actie kunnen ontwikkelen. Het is een gids voor een wereld die niet alleen heel snel aan het veranderen is, maar die bovendien op het punt staat een transformatie door te maken. Hoe creëren we daarvoor de best mogelijke omstandigheden?

Alan Seale is bekroond auteur, inspirerend spreker, leiderschap- en transformatiecoach. Hij is oprichter en directeur van het Center for Transformational Presence. Hij is actief op vijf continenten en ook in Nederland coacht hij en geeft hij regelmatig workshops. Alan Seale is o.a. auteur van "De kracht van zijn", "De zoektocht van de ziel", "Intuïtief leven” en "Het manifestatiewiel".

Meer informatie...

Nieuwe inzichten van Michael

4554204067?profile=originalPeriodiek heb ik met mijn mede-auteurs een gesprek met spirituele gids Michael, de bron van ons boek Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid.

Sinds de vorige nieuwsbrief publiceerden we hiervan:

Op Michaelinzicht.nl vind je ook:

Hartelijke groet en tot snel ziens,

Theo

 

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Email me when people reply –