Over enige maanden wil ik het nieuwe 3 maanden programma ‘Vind jouw winstgevende Hart en Ziel Markt’ (werktitel) gaan aanbieden.

In dit programma wil ik mijn klanten de garantie geven, dat ze in 3 maanden de markt vinden, waarin ze hun favoriete talenten kunnen inzetten, waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn en waarin de klanten om hun diensten zitten te springen. Op basis van eerdere trajecten met mijn klanten verwacht ik dat het mogelijk moet zijn dit programma in 3 maanden succesvol af te ronden.D e pilot is specifiek bedoeld om te testen of het voor de gemiddelde klant praktisch haalbaar is om in 3 maanden zijn of haar markt te vinden.

.
Het programma bestaat uit 1 dagprogramma en 5 telefonische sessies.  

Periode van de pilot: april tot en met juni 2013. Data in overleg te bepalen. Dagprogramma vind plaats in Nijmegen. Sterk gereduceerde prijs.

.

Voor wie?  

Je bent zelfstandig therapeut of coach. Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer. Je wilt je intuïtie, gevoel en creativiteit niet alleen in je werk, maar ook bij het klanten aantrekken inzetten.

Één van de volgende zaken is van jou op toepassing, je:

  • hebt geen focus, waardoor je stuurloos bent en teveel tijd besteed aan zaken die geen klanten opleveren
  • weet dat je een specialisme moet kiezen om klanten te krijgen, maar je hebt geen idee hoe je dat specialisme kunt vinden
  • hebt veel talenten en interesses, maar je ziet de rode draad niet en dat maakt je onzeker
  • valt niet genoeg op tussen de vele concurrenten die hetzelfde als jij doen
  • hebt al vaker marketing trainingen gevolgd om je ‘niche’ te vinden. Maar die niche heb je nog steeds niet gevonden en je wordt doodmoe van het ‘gedenk’ erover

.

Ben je geïnteresseerd?

Mail dan voor uitgebreidere informatie naar info@hartenzielmarketing.nl. Vermeld in je mail je naam, je website en hoe lang je al zelfstandig ondernemer bent. Spreekt de informatie je aan? Dan volgt een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek, waarin we beiden onderzoeken of deze pilot op dit moment bij je past.

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Email me when people reply –