Aankondiging SON netwerkbijeenkomst                                                     6 oktober 2019

Spiritueel Ondernemers Netwerk

Hallo beste mensen,

Op de astronomische start van de herfst hadden we een mooie netwerkbijeenkomst. Ik had het 'Comfortabel uit je comfort zone met stembevrijding' genoemd omdat zingen niet echt binnen mijn comfortzone ligt. Dat bleek voor iedereen het geval. Jacky wist dit haarfijn aan te voelen en hierop in te spelen, door spontaan zelfs elementen van opstellingen in haar oefeningen te verwerken. Hierdoor werd het een heel bijzondere middag waarin persoonlijke grenzen zijn verlegd (verslag).

De volgende bijeenkomst gaan we onze vier intelligenties ervaren en hoe we hiermee ons volledige potentieel kunnen inzetten en meer creativiteit en (werk)geluk kunnen bereiken.

SON Netwerkbijeenkomst 18 november 2019: Bereik jouw volledige potentieel met je 4 intelligenties

4554204494?profile=original

Heb je het gevoel dat er meer uit je leven en werk te halen valt, maar je weet niet hoe? Waarschijnlijk ben je dan onvoldoende in contact met alle vier dimensies van jouw intelligentie en bereik je niet jouw volledige potentieel.

Naast onze rationele intelligentie, beschikt iedereen over een emotionele, fysieke en spirituele intelligentie. Wanneer je onvoldoende in contact bent met al jouw 4 intelligenties kan dit gepaard gaan met diverse (fysieke) klachten, je voelt je niet gelukkig en je krijgt onvoldoende voor elkaar.

Als je bewust wordt en blijft werken aan al je 4 intelligenties levert die veel energie, geluk en creativiteit op. Je wordt een vollediger, authentiek en krachtig mens. Jouw ZIJN en jouw potentieel kan volledig tot ontplooiing komen.

4554205268?profile=originalMertine Middelkoop zal ons deze middag onze vier intelligenties laten ervaren en hoe we hiermee ons volledige potentieel kunnen inzetten en meer creativiteit en (werk)geluk bereiken.
Mertine heeft een achtergrond in de IT en is tevens personal Yoga docent. De harde zakelijke projectenwereld weet zij te combineren met zachte menselijke vaardigheden.

Meer informatie en aanmelden...

Weten hoe de vorige bijeenkomsten waren? Lees dan de verslagen nog eens. 

Hartelijke groet en tot snel ziens,

Theo

 

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk