Nieuws van Spiritueel Ondernemers netwerk                                               1 januari 2022
5130783689?profile=RESIZE_710x

Hallo beste mensen,

Ik wens je allereerst een bijzonder 2022 en vooral:

9948711855?profile=RESIZE_584x

Het nieuwe jaar start met een belangrijke verandering van het Spiritueel Ondernemers Netwerk (SON). Ik ga ermee stoppen! De afgelopen periode waren er door Corona geen bijeenkomsten en toen dat weer mogelijk werd merkte ik bij mezelf dat de energie en inspiratie ontbrak om er mee aan de slag te gaan. Dit ondanks dat de belangstelling juist de afgelopen periode weer behoorlijk gegroeid is en we nu tegen de 10.000 leden aanlopen.
Gelukkig heb ik in Robert Jan de Roo, een regelmatige deelnemer aan de netwerkbijeenkomsten, een waardige opvolger gevonden om SON een nieuwe impuls te geven.

Hieronder kijk ik terug naar de afgelopen 15 jaar en kijkt Robert Jan vooruit naar de komende jaren.
Natuurlijk blijf ik verbonden met het gedachtegoed en het netwerk en en zie uit naar de toekomstige ontwikkelingen en zal graag toekomstige bijeenkomsten bijwonen.

Ik hoop je snel weer te ontmoeten.

Hartelijke groet,

Theo
t@buijsrogge.nl

Spiritueel Ondernemers Netwerk 1.0

4720968869?width=180&height=180&crop=1%3A1&profile=RESIZE_180x180De eerste website zag in 2007 het licht. De aanleiding daarvoor was dat mijn ernstig zieke broer, door wat hij noemde een "spirituele levenswijze", ineens weinig last meer had van zijn "ongeneeslijke" autoimmuunziekte. Rationeel en analytisch als ik was zocht ik naar (wetenschappelijke) bewijzen en verklaringen en ging er een hele nieuwe wereld voor me open. Een crisissituatie, leidde tot verdieping van het spirituele inzicht en het werkelijk doorleven ervan. Ik besloot alle informatie die ik inmiddels had verzameld te delen met anderen. Zo ontstond de website www.spiritueelondernemersnetwerk.nl (oudste versie in het internetarchief). Deze werd enthousiast ontvangen en ik kwam er zelfs door op radio en TV. Toen ik de website uitbreidde met een netwerkwebsite en groepen op sociale media groeiden de aanmeldingen gestaag.

Na een paar duizend aanmeldingen bedacht ik dat er misschien een kernnetwerkje kon ontstaan van mensen die vanuit hetzelfde gedachtengoed dienstverlening zouden doen. Het opschrijven van dat gedachtgoed leidde door allerlei verrassende wendigen uiteindelijk tot het boek Succeskompas. Toen bij de boekpresentatie SON-leden aangaven dat het leuk was elkaar life te zien ben ik dat vaker gaan organiseren en hiermee waren de netwerkbijeenkomsten geboren.

Iemand zei over mijn boek eens: 'Lees het boek van Theo en je weet alles'. Dát weten was bij mij dus wel ontwikkeld, maar nog onvoldoende in balans met mijn gevoel en intuïtie. Daarom ben ik bij het CLI intuïtieve opleidingen gaan doen.

Samen met alle workshops in de netwerkbijeenkomsten en het meeschrijven aan het boek Michaelsysteem, maakte ik zo een reis naar een hoger bewustzijn en een completer mens met ratio en gevoel in balans. In de netwerkbijeenkomsten hebben we alle toepassingen van spiritueel bewustzijn onderzocht en in de praktijk kunnen ervaren. Ik heb er heel veel van geleerd en ben erg dankbaar dat ik deze reis met jullie heb kunnen maken.

Ik voel al een tijdje dat ik in een nieuwe levensfase ben gekomen, waarin het voor mij belangrijk is om mijn aandacht nog meer naar binnen te richten en te leven vanuit Zijn. Van daaruit ontstaan weer nieuwe initiatieven zoals Powerplaces.eu

Ik liet het Spiritueel Ondernemers Netwerk altijd lekker stromen en dat heeft het gebracht tot waar het nu is. Ik merk dat het verder wil stromen, maar mijn eigen richting dat tegenhoudt. Daarom is het goed dat ik er tussenuit stap, zodat het met Robert Jan weer volop de stroom op kan pakken.

Ik wens hem veel succes en bedank iedereen voor de mooie ontmoetingen en ervaringen van afgelopen jaren.

Hartelijke groet,

Theo

Spiritueel Ondernemers Netwerk 2.0

robert-jan-homepage-768x743.jpg?profile=RESIZE_180x180

Hoe verrast kun je zijn als Theo Buijsrogge je vraagt om Spiritueel Ondernemers Netwerk (SON) over te nemen. Als actief en enthousiast deelnemer weet ik wel wat er allemaal in omgaat, maar toch. Eenmaal van de eerste emoties bekomen komt het verstand om de hoek kijken.
Want ja, ik wil. En dan komt de zoektocht waarom ik het wil. Is het vanuit Ego om lekker belangrijk te zijn? Nee, is het om wat te doen te hebben? Nee, want ik ben druk genoeg. Dan kom ik erachter, dat ik er simpelweg gewoon klaar voor ben. De laatste maanden heel bewust afscheid genomen van het oude (werk en overige ballast) zonder dat er nog iets nieuws voor in de plaats kwam. Vertrouwende op het nieuwe. En hup, daar komt Theo met de vraag. Dank je wel Theo voor het vertrouwen! 

SON betekent voor mij Business Spiritualiteit en Spiritualiteit in Business. En dat kan niet zonder persoonlijke spiritualiteit. Het versterken van de persoonlijke spiritualiteit en daarmee aanvulling en openingen geven op business spiritualiteit is een belangrijk doel. Wat ik bijzonder aan SON vind is dat het de Meester en Leerling verenigt, we leren van elkaar, met elkaar. 
Deze aspecten wil ik middels het SON faciliteren en een nieuwe impuls geven. Ik zal je binnenkort informeren over mijn initiatieven.Heb je vragen ideeën of opmerkingen of zou jij willen bijdragen aan SON 2.0, bel of mail me dan.

Nieuwsgierig naar mij, kijk dan eens hier.

Graag tot snel,
met hartelijke groet,
Robert Jan.

RobertJan@spiritueelondernemersnetwerk.nl

06-20444434

 

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Email me when people reply –