ZELFrealisatie avond 28 januari

In het kader van de maand van de spiritualiteit houdt Purusha van de Graaf op donderdagavond 28 januari van 20u tot 22u een Zelfrealisatieavond die je gratis bij kunt wonen. Je kunt ervaren en 'proeven' wat zelfrealisatie is. Heb je interesse of ben je nieuwsgierig? Je bent van harte welkom!

Wel van te voren aanmelden: purushavandegraaf@hotmail.com.

De avond wordt gehouden in Olburgen (ligt tussen Arnhem & Zutphen). Als je je aanmeldt dan krijg je het adres met een routebeschrijving.4554197454?profile=original

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Email me when people reply –

Replies

  • Beste Ingrid,

    Jammer! Zijn altijd mooie avonden :-)
    Vanuit deze Zelfrealisatie bouwen we ook aan een nieuwe zorgverzekering, de Gezondheidsverzekering (kernwoorden keuzevrijheid (tot maximaal 5.000 euro) & betaalbaarheid). Is heel mooi hoe dat in de praktijk ('met de voeten op aarde', 'het hoofd in de hemel' en het hart die beiden verbindt) zijn uitwerking heeft: we gaan het gewoon doen. Dat betekent spreken met een Nederlandsche Bank, Nederlandse Zorgautoriteit, ministerie, bankiers, accountants, bedrijfskundigen, allemaal vanuit die ondergrond. Het resultaat: fantastisch! Ik ga proberen via mijn blog een soort van up-date bij te houden. Je kunt ook het proces een beetje volgen via de Facebook pagina van het GezondheidsCoöperatief Nederland of het Twitteraccount Liefde voor Leven. Of een bezoek brengen aan onze website: www.gezondheidscooperatief.nl  Deze wordt steeds vaker gehackt, wordt aan gewerkt om dat op te lossen, maar we gaan gewoon door. De stroom is niet meer te stoppen :-)
    Nog een fijne dag,
    Robbert

This reply was deleted.