Mensen in deze groep zijn actief in de media, als tekstschrijver of maker van radio, tv of film.
49 Members

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Beste groepsleden.

  Ik doe mee aan de Meaningfull Profit Award. Mijn idee daarvoor is een centrum dat reguliere en alternatieve vormen van gezondheiszorg ( dus ook spiritualiteit) combineert. een deel van de mogelijke winst mag terugvloeien in een maatschappelijk project om de cirkel rond te maken.

  Ik vraag jullie mijn initiatief te ondersteunen door te stemmen en een ( liefst hoge) waardering te geven. meer info vindt je op http://www.telegraaf.nl/mijnbedrijf/Award/?cid=buttonlinks mijn idee heet "NieuweZorg.

  Alvast heel erg bedankt voor je moeite

  It takes a team to make a dream."

  Hartegroet, Karin

 • Wie heeft goede contacten met redactieleden van (bedrijfs)magazines i.v.m. plaatsing van redactionele stukjes? Ik ben op zoek naar nieuwe adverteer mogelijkheden op redactioneel gebied! Bedankt alvast!!!
 • Wij geven Tijdschrift de Bron uit. Wij zijn altijd opzoek naar interessante artikelen die gratis gepubliceerd worden.
 • Na een periode van werken met, zoals ik het zelf noem, 12 ambachten en 13 gelukken heb ik een aantal jaren eindelijk mijn draai gevonden.

  Mijn werk is wie ik ben. Voor een impressie zie www.reneemiddelkoop.com
  Het is nog geen vetpot maar ik ben nog nooit zo gelukkig en "rijk" geweest.

  Wellicht vinden anderen door mijn werk wat ik heb gevonden en nooit meer kwijt wil.

  Reacties zijn zeer welkom!

  Liefs,

  Renée
 • Voor wie het leuk vind om twee nederlandse meiden maandelijks te zien in de Virtual Light Broadcast van Steve Rother, van Lightworker kan je iedere laatste zaterdag van de maand kijken naar: www.lightworker.com/Virtuallightbroadcast of de filmpjes bekijken op www.nieuwekinderen.nl.

  Wie dan nog niet genoeg heeft van spirituele lol, eenvoud, wijsheid met een hoog chickgehalte, spelletjes en een roze konijn kan iedere dinsdag om 20.00 uur luisteren naar het internetradio programma INDIGOTIME met werelds beste empowerment specialisten op www.blogtalkradio.com/Indigotime.

  Je kan ook eens kijken op www.nieuwekinderen.nl of haar engelstalige zus www.newchildren.net voor meer artikelen en anti-conventionele multimedia experiences.

  Dat was het wel voor nu, hier zijn jullie vast wel even zoet mee ;-)

  Groetjes
  Elleke
 • wie vindt het een uitdaging om onze Fair Travel organisatie onder de aandacht van het publiek te brengen IN RUIL voor een GRATIS verblijf in senegal?

  Mijn uitgangspunt in het leven is : Genoeg is Genoeg. Helaas is er nog niet genoeg voor iedereen en hier wil ik graag iets aan doen.
  Ik kom al een aantal jaren in Afrika ( Abene/Senegal ) en moest met lede ogen de enorme armoede aanzien. Nu, als effect van de crisis, vallen de hardste klappen in Afrika. De bevolking, die toch al geen geld had om te eten, ziet de prijzen voor voedsel in hoog tempo stijgen. De gevolgen zijn ronduit ellendig.
  Ondanks dat ik op mijn website aangeef hen te willen steunen met minikredieten en financieringen en GEEN steun kan geven voor het dagelijks levensonderhoud, wil ik dit laatste toch gaan doen zodat deze mensen in leven kunnen blijven.
  Ik heb een fair travel organisatie opgezet waarmee ik de levensomstandigheden van de bevolking van Abene (Senegal)wil verbeteren.
  De Afrikanen hebben ons iets te bieden wat wij zijn kwijtgeraakt: levensvreugde, spontaniteit,relaxedheid, eenvoud, interesse in de ander, overgave maar vooral - liefde voor de medemens.
  Ik zelf heb dit als een warm bad mogen ervaren tijdens twee zeer moeilijke periodes in mijn leven. Het heeft mij een andere kijk op het leven gegeven en doen inzien wat de essentie van het leven is.
  Wetend hoeveel mensen in Nederland hier evenzeer van zouden genieten als ikzelf, bedacht ik een WIN WIN situatie voor Nederlanders en Afrikanen. Beide partijen geven datgene wat ze hebben opdat de ander krijgt wat nodig is.
  In ons geval betekent het dat we weer in contact kunnen komen met de vreugde van het bestaan. Ons geschenk is een vakantie in Senegal waarmee we een financiële bijdrage leveren voor het opbouwen van een menswaardig bestaan voor de bevolking van Abene.
  De naam van onze organisatie - Maye Maye – betekent in het wolof: geven over en weer
 • Dag allemaal,
  Graag wil ik mens en organisatie met elkaar te verbinden. Ben een creatief met brede focus: van corporate communicatie – financiële verslaggeving - huisstijlontwikkeling – advertorials – positionering – webpresentaties tot webshop. Wil met enthousiasme, optimisme en creativiteit met medeondernemers communicatiemiddelen realiseren.
  Groet van,
  Ruud
  http://www.creativeconsultant.nl/
  creativeconsultant.nl
 • Welkom Ellen! Ik wil jullie uitnodigen eens te kijken op: www.zelfzijn.nl

  Fijne bewuste dag!
  Jan
 • Hallo, ik heb me net aangemeld als lid van media. Ik ben tekstschrijver met als specialisatie zelfontplooiing. Ik schrijf onder andere voor het tijdschrift Spiegelbeeld en ben breed geinteresseerd in mensen en hoe zij hun leven leiden.

  Hoop hier regelmatig een kijkje te komen nemen.

  Anne-Christine
 • Hallo lieve mensen. IIk ben Jan Smit, sinds een jaar of 5 uitgever van www.devoorjezelfkrant.nl; een mindstyle internetkrant die voor de lezer altijd gratis te lezen is. Sinds een maand of 4 ben ik met Francois Boulange een nieuw bedrijf gestart. Deze zal per 1 mei "live"op internet te zien zijn. Het gaat heten www.zelfzijn.nl. Hier bieden we bezoekers live workshops, lezingen en alle wat met bewustwording te maken heeft, aan. Geheel in 3D met beel, geluid en video-e-learning.

  Warme groet, Jan Smit
  Nieuws Items – Het beste online verzameld voor jou
This reply was deleted.
E-mail me when people leave their comments –

Onze kracht terug nemen met geld

Hallo Allen Ik ben op zoek en naar ondersteuning op redactie niveau. Website tekst, nieuwsbrieven, video en pr. Dit op korte termijn. Het gaat over het vertalen van een visie waar ik al wat langer mee rond loop en waar zich momenteel een prachtige kans aanbied. Deze wil ik hier nader toelichten om te zien of iemand hier wat mee kan. In 2008 ben ik eens heel diep in het thema geld (creatie) gedoken omdat alles wat ik wist gewoon niet in lijn was met wat er om me heen gebeurde. Dit vond ik…

Read more…
0 Replies

Vraag aan deze media groep over de rol van media bij positieve not for profit evenementen

Hallo media experts,Ik ben betrokken bij de organisatie van de World Day of Interconnectedness op 9 september 2009. Dit is een wereldwijde viering van onderlinge verbondenheid en heeft tot doel om een bijdrage te leveren aan een ecologisch duurzame, sociaal rechtvaardige en spiritueel vervullende menselijke aanwezigheid. Zie voor meer informatie www.interconnectedness090909.orgMijn vraag:Hoe kunnen we bereiken dat media ruim vóór deze datum aan dit evenement aandacht gaan besteden? We hebben…

Read more…
5 Replies