Onze kracht terug nemen met geld

Hallo Allen

Ik ben op zoek en naar ondersteuning op redactie niveau. Website tekst, nieuwsbrieven, video en pr. Dit op korte termijn.

Het gaat over het vertalen van een visie waar ik al wat langer mee rond loop en waar zich momenteel een prachtige kans aanbied. Deze wil ik hier nader toelichten om te zien of iemand hier wat mee kan.

In 2008 ben ik eens heel diep in het thema geld (creatie) gedoken omdat alles wat ik wist gewoon niet in lijn was met wat er om me heen gebeurde. Dit vond ik raar gezien ik wel een opleiding heb met accountancy, finance en economie als basis.

Een hele lange zoektocht later stond ik met klapperende oren naar een nieuwe realiteit te kijken van totale onkrachting van het individue binnen het huidige geld systeem. Dit is momenteel het meest duidelijk verwoord in Nederlands via deze website en petitie:

http://onsgeld.nu/

Ik volg alles met pijn aan mijn hart en zoek voor oplossingen voor mijn eigen finaciele veiligheid buiten de gangbare valutas om. Dit via goud, zilver en cryptocurrencies. Hier heb ik mezelf wegwijs in moeten maken en voel dan ook hoe zeer ik er dan helemaal alleen voor sta. En wat voor een wild westen die markten zijn. Ik weet dan ook dat dit zo anders kan

Ik heb altijd gezegd dat als ik ooit de mogelijkheid zag om hier een gezamenlijk, grassroots actieve gemeenschap van te kunnen maken dat ik het dan zou doen. Alleen al om de gebundelde kracht hiervan te voelen. En ja je voeld hem al. Deze is in de afgelopen weken gekomen.

Een oud collega kwam langs met de volgende cryptocurrency, die One Coin heet. Bitcoin was de eerste maar daar zaten te veel haken en ogen aan vast om het als een echte vervanging voor geld te kunnen beschouwen. One Coin is een duidelijke versie 2.0 hiervan. Het Europeese gerechtshof heeft bitcoin (en daardoor cryptocurrency) tot geld verklaard eind oktober. Wat betekend dat het nu richting mainstream zal gaan.

https://www.onecoin.eu/

Het kwartje viel helemaal bij mij toen ik naar een network marketing meeting van One Coin ging. Deze vorm van networking kan tegelijkertijd gebruikt worden om mensen te verzamelen die ook op zoek zijn naar alternatieven voor de euro, dollar enz. De kracht van samen bied dan eindelijk solidariteit. Dan maar doen waar ik al die tijd over zat te praten.

Mee liften met het succes van One Coin om een actieve grassroots movement te maken voor gewone mensen die hier echt wat mee willen en durven. Om deze visie duidelijk te maken aan andere heb ik redactionele hulp voor nodig. Want ik kan me voorstellen dat jouw oren nu ook al misschien een beetje aan het klapperen zijn van al deze (misschien nieuwe) informatie.

Zo staan wij er allemaal voor of we het beseffen of niet.

Te veel informatie over heel ingewikkeld gemaakte themas waar veel angst op zit omdat je wel jezelf, je gezin, familie en vriendin wil verzorgen wat er ook afspeelt in de wereld.

De visie heb ik, het landen ervan kan ik alleen samen doen. Mijn oud collega Robby is een prachtige verkoper die ervaring heeft in bedrijven van 1 naar 10 milioen omzet te brengen. En ik ben de oudere wijzere man die een rode draad en overzicht kan bieden.

De focus wil ik niet op educatief hebben. Een paar links die een gezamenlijke fundering van kennis bieden en niet meer. De focus gaat liggen op wat je er mee doet en hoe de kracht van dit gezamenlijk te doen. Dit houd het simpel, doeltreffend en actief.

Mocht jij tijd hebben om hier op korte termijn wat mee te doen. En mocht dit resoneren dan zou ik graag telefonisch hier verder op in gaan.

Met vriendelijke groet,

Ralph Vossen


Btw. Did is betaald werk omdat er een verdien model aan vast zit. Just so you know

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Email me when people reply –