Mensen in deze groep zijn werkzaam bij een opleidingsinstituut en/of verzorgen opleidingen.
82 Members

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • www.learningcentrum.nl platform voor e-learning

  Home
  www.learningcentrum.nl het nieuwe platform voor e-learning
 • Beste mensen, ben zelf net aangemeld als spiritueel ondernemer op deze site. Heb zelf veel ervaring, affiniteit  met en ook persoonlijke groei doorgemaakt door de spiritualiteit. Een ruim begrip, heb ervaring met yoga, Reiki, 5-ritme dansen en biodanza en organisatie-opstellingen. Daarnaast ben ik ook een aards mens wat zich uit in mijn "verbinding" met economie en cijfers.Wie wil nodig ik uit om mijn kennis en medepassie voor cijfers toe te passen om je eigen spirituele onderneming. Jouw passie ligt vast ergens anders maar net als goed eten is een goed financieel fundament nodig..Welkom!

 • Opleidingen mediumschap 1 tot MediumTherapeut. Groei en persoonlijke ontwikkeling met de mogelijkheid om je talenten in te zetten ten behoeve van anderen.Kijk op mijn website voor meer informatie

 •  

  Hej,


  'Verbinding' is echt mijn ding! Ik leg graag contacten met anderen, wordt graag geïnspireerd en zorg zelf ook voor inspiratie.
  Ik richt mij op HRD binnen de (semi-)overheid, alias 'De Ambtenarencoach'.
  Daarnaast ben ik Zwedofiel. Ik reis zo vaak als ik maar kan naar Zweden, spreekde taal en ben gespecialiseerd in de Zweedse volks- en bedrijfscultuur.
  Zie mijn website www.moniquedeneef.nl (bijna officieel online.... ) en mijn profiel hier natuurlijk.

  Ik sta open om met elkaar te linken, overigens!

   

  Hartelijke groet,

  Monique de Neef

 • Opleiden, ik ben nog op zoek naar de juiste betekenis van het woord. Zal wel iets met leiden op of naar een pad of richting zijn. Op dit moment met blended learning tool Dhiyo als ondersteuning voor opleidingstrajecten, trainingen, events en belevingsboeken aan de slag.
 • Och, we leiden wat op....vooral onszelf.
  Ik geef cursussen Specialistische Kinesiologie. Ik maak daarin het holistische denken over gezondheid duidelijk. Ik geef tools om zelf praktisch aan de slag te gaan met een andere (dan reguliere) visie op gezondheid. Mijn email: azuleen@euronet.nl
 • Als expert op het gebied van de Adem volgens de Himalaya Yoga Adem Meditatie Traditie heb ik een 1 jarige Yoga en Adem Opleiding ontwikkeld waarbij de deelnemer kennis over de adem ontvangt die deze waarschijnlijk niet eerder had gehoord. Door veel oefeningen en huiswerk wordt in het dagelijks leven en bij yoga en meditatie het effect zichtbaar. Dit brengt veel verdieping.
  Het is vooral bedoeld voor coaches, trainers, yogadocenten ea zodat die het kunnen doorgeven aan hun doelgroepen.
 • Wie kan ik blij maken met het handboek 'Pasklaar'? Een werkboek voor de activiteitensector. Een 4tal mappen met artikelen, activiteiten en de ontwikkeling ervan (over de periode 1995 - 2004) Geschreven door mensen werkzaam in de activiteitensector in alle domeinen van de zorg. uitgever Bohn Stafleu van Loghum In zeer goede staat.
 • Wie kan ik blij maken met het Handboek Dagbesteding? Een compleet verzamelwerk bestaande uit 5 mappen met gevarieerde inhoud ( artikelen, handleidingen, zelf ontworpen activiteiten etc) , die in de loop der jaren (tussen 1995 en 2004) zijn verzameld door uitgever Bohn Stafleu van Loghum, uit het Zorgwerkveld, alle auteurs zijn praktisch werkzaam in de zorg, (van psychiatrie tot ouderenzorg en jeugdhulpverlening). Wie heeft interesse?
 • Van 16 tot 22 mei inspirerende schrijfcursus, '. Schrijven zoals jij wilt en het genre wat jij kiest. Boeiende krachtige schrijfoefeningen in een prachtige omgeving onder inspirerende leiding en het genot van heerlijke maaltijden en goed gezelschap. Plaats Salles in de Dordogne. Kijk op www.rastaillou.com of mail naar info@phronesis.be (vervoer: vliegen transavia, of treinen TGV, of eigen vervoer)
This reply was deleted.
E-mail me when people leave their comments –

Groep Bosoverleg / Bostafel - Gespreksverslag versterkingsbijeenkomst Onderwijsvernieuwing 7 april

Beste Onderwijs-innovator, ontwikkelaar, trainer en coach, met deze mededeling wil ik graag jouw ( zakelijke) aandacht vestigen op deze grondige rapportage van onze versterkings-bijeenkomst van onderwijsvernieuwers afgelopen donderdag 7 april aan de Bostafel in Doorn. Graag wil ik je uitnodigen om kennis te nemen van de inhoud en deze nieuwe groep Bosoverleg hier op het SO-Netwerk; mijn naam is Jan Willem Retera- initiatiefnemer Bosoverleg.   Op de groep vind je meer ins en outs van onze…

Read more…
0 Replies