Burgerinitiatief: handen af van supplementen, vrijheid van meningsuiting en pers

petitie3.jpg?1355830278

De nieuwe wet met betrekking tot gezondheidsclaims op homeopathie en supplementen is in strijd met de grondwet, het recht op vrije meningsuiting en pers. De Europese en dus Nederlandse overheid maakten hiermee voedingssupplementenfirma’s, uitgevers van gezondheidsbladen en journalisten monddood.
Belangrijk!!: aan iedereen die de petitie wil ondertekenen; Wij willen met de petitie eveneens een burgerinitiatief starten, zodat de Tweede Kamer ons voorstel op de agenda moet zetten. Dit kan alleen als er 40.000 handtekeningen voorzien zijn uw naam, adres en geboortedatum, u 18 jaar of ouder bent en u de Nederlandse nationaliteit bezit. Het burgerinitiatief kan afgekeurd worden als dit niet compleet is bij 40.000 handtekeningen. Alvast bij voorbaat dank!!

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Email me when people reply –

Replies

 • Update die ik ontving:

  Beste ondertekenaar van de petitie ‘Handen af van de Homeopathie’,

  Allereerst willen we u bedanken voor het ondertekenen van de petitie. Uw handtekening is zeer waardevol in onze campagne voor het terugdraaien van de wetgeving rondom de homeopathische zelfzorgmiddelen.

  Dinsdag 23 april hebben we de petitie met 57.500 handtekeningen aangeboden aan de Vaste Kamercommissie voor VWS in Den Haag. Op http://www.voorvrijekeuze.nl/campagne-nieuws/ staat een filmpje daarvan. Momenteel wachten we op een reactie, maar we zitten niet stil! Donderdag 4 juli gaan we de petitie opnieuw onder de aandacht brengen in Den Haag. U bent van harte welkom daarbij. Zie ook http://petities.nl/nieuws/manifestatie voor details. En bij voldoende handtekeningen starten we een burgerinitiatief!

  Wilt u de voortgang rondom de petitie volgen? Like de pagina van de Stichting Voor Vrije Keuze (https://www.facebook.com/#!/voorvrijekeuze?fref=ts) . Dit is de stichting die de coördinatie rondom de petitie behartigt.

  Met vriendelijke groet,

  Claire Hocks
  Bestuurslid Stichting Voor Vrije Keuze

  Voor vrije keuze campagne
  Bekijk de campagnes van voor vrije keuze! Een stichting die zich inzet voor een vrije keuze.
This reply was deleted.