Wat is er mooier dan werken aan jezelf (terug naar je kern) en tegelijkertijd een beetje vakantie hebben?

In de Italiaanse nazomerzon gaan we op een mooie locatie in Noord Italië, midden tussen de wijnranken en olijfbomen van de biologische agriturismo Vojon (www.bioagriturismovojon.com) in Ponti sul Mincio met dagelijkse workshops op verschillende vlakken (o.a. numerologie, associaties, encaustic, mindfulness, stilteochtend) in een week tijd terug naar je basis, je kern.

De workshops richten zich op een hernieuwde kennismaking met jezelf, verbinding met jezelf, loslaten van blokkades, grenzen bepalen, doelen bepalen, de boodschappen in bijenwastekeningen duiden, chakra healing, mindfulness etc.

Heb je zelf iets waar je individueel aan wilt werken? Dan kunnen we dat inpassen. En natuurlijk is er ruimte voor ontspanning. De workshops zijn 's ochtends. De middag is ter vrije besteding

Programma:   Ontvangst op zondag na 15.00 uur; kennismaking en diner. Maandagochtend t/m vrijdagochtend workshops (kennismaking met jezelf, numerologie, loslaten van blokkades, mindfulness, ladder naar de toekomst, stilteochtend).
Donderdagavond afscheidsdiner. Vertrek op vrijdagmiddag na de ochtendworkshop en lunch. Wie langer wil blijven, kan bijboeken. Vegetarische maaltijden mogelijk.

Kosten:          € 695,- pp. De prijs in incl. accommodatie, ontbijt en lunch, diner op zondag- en                       donderdagavond, workshops en materialen.
                      De prijs is exclusief reiskosten, diner op maandag/dinsdag/woensdag, persoonlijke                       uitgaven, annulerings-/reisverzekering

                      Aanbetaling 30% bij boeking; restant uiterlijk 2 weken voor aanvang.

Partner/vriend/vriendin mee die de workshops niet wil volgen? Dat kan, tegen een gereduceerde prijs. Hond mee? Ook dat kan. NB: de kamers hebben internet, ecologische klimaatbeheersing, (voor wie wil) TV en een koelkastje. Sommige kamers zijn rolstoeltoegankelijk.

Locatie:          Ponti sul Mincio, een rustig dorpje op korte afstand van de zuidpunt van het
                      Gardameer, de rivier Mincio, het prachtige Verona en  Mantova.              

Centraal gelegen t.o.v. de luchthavens Bergamo (Ryanair), Verona (Transavia), Venetië (Transavia, Ryanair, KLM) en het station van Peschiera (4 km; bus vanaf het station stopt op ca. 500 m van de agriturismo). Afstand v/a Utrecht ca. 1200 km. 

Meer informatie: www.clearvisions.nl, info@clearvisions.nl

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Email me when people reply –