Mensen die spirituele (ondernemers) reizen/verblijven evt. met activiteiten aanbieden.
44 Members

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Westelijke Woestijn Reizen, genieten van het zachte klimaat, de genezende bronnen en baden, energieën, vortexen (zie onderstaande foto). 15 dagen met kerst en oud en nieuw, Kharga & Dahkla Oase. www.caroline-dekker.nl
  19 december 2010 t/m 02/01/2011
 • Survivallen, bushcraft, zinbeleving, samenwerking, en nog heel veel meer bij Back to Basic Zweden, ook nodig ik graag mensen uit die zelf een vergelijkbaar product in de markt hebben of willen zetten of zelf een cursus hebben die elkaar goed aanvullen tot een reactie. Zowel in de zomer als in de winter, graag nodig ik u uit op de site www.b2bzweden.nl en reacties zie ik graag. Met vriendelijke groet
  Cees Schoutsen
 • Wandelen met aandacht.
  In oktober 2009 organiseer en begeleid ik een of meerdere wandeltochten in de prachtige bergwereld van Marokko. De intentie is om te wandelen met aandacht voor de stilte, de ruimte en de tijd. Het Sahgrogebergte in het zuiden van Marokko leent zich uitstekend voor dit doel evenals de begeleiders die niets liever willen dan dat iedereen het naar de zin heeft.
  Tijdens de tocht is het mogelijk om een Shamballa (energie) behandeling te krijgen.
  Zie voor uitgebreide info en foto's www.marokkowandelingen.nl.
 • Reis met de toeareg door de woestijn......en (her)ontdek de stilte'


  2 of 3 weekse woestijnreis met (of zonder) schilderworkshop geinspireerd door de eeuwenoude rotstekeningen in het ' Tassili N' Ajjer' en het Hoggargebied in Zuid-Algerije.

  Transport ter plaatse: ezeltjes, kamelen, en toyota.  Home - Sahara Art Venture
  Desert tours. Travel with the Tuaregs through the Algerian Sahara. Experience life in the desert during a visit at a campement in the mountains.
 • A SHIFT IN FOCUS
  Mindful in Tanzania
  Met Isaac Shapiro, Vin Morar i.s.m. Stammes en de Koning

  Een uitgelezen kans om je grenzen te verleggen, om een reis te maken in gezelschap van mensen die net als jij het gevoel hebben dat je ziel op de werkvloer in het gedrang komt, dat de creativiteit daaronder lijdt en dat het leven hoe dan ook spannender, intenser en leuker kan zijn. Een tiendaagse reis naar Tanzania – een initiatief van Henk de Koning en Niko Stammes (Stammes en de Koning)

  Zelfreflectie, bezinning, anders kijken naar dezelfde dingen, met meer plezier, meer compassie, nieuwsgierig,levendig, enthousiast, open... “vaardigheden” die niet alleen op het persoonlijke vlak, maar ook in het professionele leven meer en meer gewaardeerd worden.

  Mindfulness, leven in het hier en nu; eenvoudig als je erover leest, maar het blijkt een behoorlijke uitdaging om je aandacht heel specifiek en (doel)bewust te richten op wat je op dit moment aan het doen bent en ervaart.

  Als je je voelt aangesproken en je durft, kun je hier en nu beslissen om tien dagen mindful op reis te gaan naar Tanzania. Om een avontuurlijke reis te maken die innerlijk en uiterlijk, hart en ziel verbindt; een reis die het contact met jezelf en met je omgeving verstevigt, waar je je ook bevindt.

  Een pas op de plaats maken om plaats te maken voor innovatie en groei, temidden van een inspirerende cultuur en natuur. Geen nieuwe concepten en strategieen, maar een reis waarin beleving centraal staat.

  Een reis in goed gezelschap. Op de agenda staan:
  - Een twee-daagse safari – een ontmoeting met African wildlife - how mindful can you get!
  - Meetings in Truth met Isaac Shapiro, internationaal befaamd levensleraar. Een man die je kan doen
  begrijpen hoe de euforie van een ervaring, het ontzag, de blijdschap kan beklijven, ook als je niet op safari
  bent.
  - Het bezoeken van (micro krediet)ondernemers die innovatieve manieren van werken ontwikkelden en
  overheidsmensen die duurzame ontwikkeling voorstaan, onder begeleiding van Vin Morar, hoogleraar
  entrepreneurship & small business TSM Twente.

  Wanneer? Van 28 februari – 8 maart 2009
  Meld je NU aan, het maximum aantal deelnemers is beperkt.
  Meld je aan voor onze “Mwzungu gathering” op 18 november. Een workshop / info-meeting over de reis
  Meer informatie? info@stammesendekoning.nl www.stammesendekoning.nl of http://www.performanceconsultancy.nl/brochures/Tanzania2009_PeopleP...
 • Maak de reis van je leven en ont-dek jezelf in de Westelijke woestijn van Egypte. Sinds 1998 organiseer en begeleid ik reizen met kamelen en jeeps en Bedouienen. Zie www.deserttours.nl. Ik ontmoet je graag!
  De domeinnaam Deserttours.nl is te koop.
  Deze mooie domeinnaam kan al over een paar minuten van jou zijn. Betalen gaat eenvoudig en vertrouwd via iDEAL. Direct na de betaling ontvang je de v…
 • Spirituele Reizen Egypte, cursussen, trainingen, retraites en vooral veel waarnemen en energetisch ervaren. Dit alles kun je onder andere in Luxor. Luxor is het Openlucht Museum van Egypte. In een redelijk "klein" gebied zijn veel bezienswaardigheden, zoals tempels, graven en musea. Er wordt gewerkt van de "lage naar de hoge trilling" en de reis is gericht op het "verruimen" van je bewustzijn. Luxor is een bruisend stadje waar buiten al het energetisch werk veel te beleven valt.
  Abydos, een traditioneel islamitisch dorp, heeft 3 prachtige tempels, de Seti I tempel, het Osirion (flower of life) en de Ramses II tempel. Hier worden meditatie/retraite weken gehouden. Samen met 2 Egyptische healers wordt er gewerkt aan het verder verruimen van je bewustzijn, het oplossen van blokkades, het zuiveren en harmoniseren van je energie, het tergghalen van je kwaliteiten, het versnellen van je ontwikkeling en het verhogen van je frequentie. Je verblijft in "The House of the Companions", een spiritueel huis.
  Dan is er is nog een grote reis die begint in Cairo, je bezoekt de piramides, diverse woestijnen met elk zeer specifieke energie, Luxor en ook Edfu staan op het programma.
  De reizen zijn bedoeld voor iedereen die openstaat voor de spirituele kant van zijn of haar leven en die willen werken aan zichzelf. Voor meer informatie en data zie website www.caroline-dekker.nl
  Sie sehen hier eine soeben freigeschaltete Homepage
 • The Art of Joy: Cursussen, consulten en Wandelcoach Training in Portugal
  De cursussen, consulten en training worden gegeven in onze charmante B & B: Casa Rosa Branca. Het ligt in de Algarve midden in de groene natuur met prachtig uitzicht op zee, zwembad en ruim gazon. Door de prachtige natuur en wandelpaden in het subtropische landschap van de Serra de Monchique is onze standplaats uitermate geschikt voor wandelaars en natuurliefhebbers. Wij bieden ruime en comfortabele kamers aan met boxspringbedden. Wij organiseren o.a. all-inclusive wandelweken en u kunt ook zelfstandig met voor handen zijnde routebeschrijvingen de omgeving verkennen. Onze extra activiteiten zijn gericht op bewustwording, zelfsturing en te inspireren om datgene te doen waar je passie ligt en waarvan je geniet: The Art of Joy.
  De Wandelcoach Training: Deze 7 daagse intensieve training is bedoeld om trainers en coaches die wandelcoaching gebruiken of willen gebruiken handvaten en inzichten te geven in manieren van wandelcoachen. Deze training is geschikt voor mensen die met hart en passie met mensen werken. Data: van 28 maart t/m 5 april 2009. Zie verder de website. Tevens bieden wij verschillende cursussen en consulten aan zoals cursussen: Yoga, Intuïtief tekenen, Handlezen, Ontdek je Intuïtie,Tarot en Beeldhouwen. De consulten: Handlezen, Wandelcoaching, Tarot, Astrologie, Massage, Rebirth en Bio-energetica.
This reply was deleted.
E-mail me when people leave their comments –

Bijzondere reizen met een doel?

Wij zien talloze mooie initiatieven van de kleinere reisorganisatie’s op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Als je zelf op een spirituele reis bent geweest weet je wat het met je kan doen. Je kunt letterlijk als herboren terugkomen. Daarom willen we deze ervaringen met zoveel mogelijk mensen delen.Wij van Wishtrips.nl zoeken naar bijzondere reisorganisaties die iets hebben met spiritualiteit of persoonlijke ontwikkeling en promoten hun reizen vervolgens op de site en binnen ons netwerk.Wat…

Read more…
0 Replies

NATURE, BODY and SOUL Inspiratieweek Samos (Griekenland).

Wil jij, net als eerdere deelnemers, meer innerlijke rust ervaren en nieuwe energie opdoen?En wil jij ook op een prachtig Grieks eiland en op een unieke lokatie genieten van de zon, de zee, de natuur en het heerlijke eten, gemaakt met verse groenten en kruiden uit eigen tuin?Dan is deze Inspiratieweek iets voor jou!Tijdens deze week kun je ervaren hoe je door yoga, qi gong en mindfulness totaal anders in het leven kunt gaan staan. En je krijgt verschillende handvatten mee om terug in je…

Read more…
0 Replies

Spring de lente in! Weekend voor persoonlijke groei en bloei

Welk beeld komt er bij je op als je aan het woord 'lente' denkt? Welke kleuren zie je voor je, wat ruikt je, wat proef je, wat wens je?Duik jouw lente in met een heerlijk ontspannen weekend in Drenthe, van 9 t/m 11 mei. Tijdens deze mini-retraite staat alles in het teken van dichter bij jezelf komen. Ingredienten als lichaamswerk, yoga, natuur, buiten zijn, bewegen, haardvuur, vrije tijd en gezond & zuiver eten zijn de pijlers van het programma.Meer weten? Op deze pagina vind je alle informatie…

Read more…
0 Replies