In deze groep vind je alles over de activiteiten van de Sprituele Management Tafel. Sluit je aan en blijf op de hoogte van de activiteiten.
87 Members

SMT leden

Alle SMT-bijeenkomsten zijn te vinden bij de Activiteiten op deze site (Overzicht)
Alle leden van het Spiritueel Ondernemers netwerk ontvangen een korting van 15% op de activiteiten van SMT. Stuur daartoe een bericht van je deelname aan Ineke Rabbering.
Verslagen en discussies kun je vinden op het Forum en worden hieronder automatisch weergegeven.

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Deze groep is een slapende groep, denk ik. Sinds begin 2012 geen activiteit. Er zou eind van dat jaar ook iets enorms gebeuren.

 • Op 8 februari heb ik een samenzijn tussen spirituele naasten om samen te brainstormen wat we voor elkaar kunnen betekenen in een hele brede zin! De gedachtenstorm raast nu al over me heen.... Gelukkig nog geen lawines! Het is GEWELDIG!!! Positieve energie en wellicht ooit toch eens die krachtplek die ik wilde bewerksteligen! Alle input en feedback is welkom!

  Enthousiaste groeten,

  Margriet

 • Ik coach mensen op basis van hun horoscoop.
  Ik laat zien wat iemands kernkwaliteiten zijn, waar zijn grootste kracht en uitdaging ligt. Astrologie is een mooi instrument om te kijken waar iemands vermogen ligt, wat diegene allemaal in huis heeft.
  In een astrologisch consult vertel ik wat iemands talenten zijn en op welke manier hij/zij zich kan ontwikkelen,
  en welke bezigheden of werk daarbij horen.

  Ieder mens heeft een eigen rol, een eigen betekenis, een eigen bestemming, die bestemming manifesteert zich als een innerlijke aandrang, een innerlijk verlangen, door je naar dit verlangen te richten, levert ieder zijn bijdrage aan het grotere geheel.

  Mijn advies aan anderen
  "Een gebaand pad is het pad van een ander en daar zul jij je eigen schat niet ontdekken"

  Hartelijke groetjes,

  Mary van Belzen

  Astro-Essence
  Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
  1054 Cp Amsterdam
  info@astro-essence.nl
  www.astro-essence.nl
 • Beste collegae en geïnteresseerden,

  Hierbij informeer ik u dat u op de volgende link: www.jvanrooij.be/mlist/archief.php nieuwsbrieven aantreft met diverse informatie over gezondheid in de ruimste betekenis van het woord. Ik probeer vooral leuk en boeiend nieuws onder uw aandacht te brengen. Voor het serieuzere werk verwijs ik altijd naar een aantal interessante websites.

  Ik wens u veel leesplezier toe!

  Vriendelijke groetjes,

  Jeroen van Rooij

  Praktijk voor Integrale Gezondheidsbegeleiding
  Coaching, Counseling, Voedingsadvies en HR-diensten
  www.jvanrooij.be
  Hoveniersstraat 36
  2300 Turnhout
  014-434493
  0487-609841
  BTW BE 0899.486.641
  Lid VGB

  www.letsconnect.be
 • Beste collegae en geïnteresseerden,

  De Praktijk voor Integrale Gezondheidsbegeleiding zoekt in de Euregio Antwerpen/Breda/Turnhout/Tilburg/Hasselt/Eindhoven samenwerkingsverbanden met andere bedrijven en instellingen op het gebied van schadelastbeperking en ziekteverzuimpreventie. Bedrijven, instellingen en verzekeringsmaatschappijen die zich hier actief mee bezighouden en open staan voor complementaire methodes kunnen contact opnemen met de zaakvoerder Jeroen van Rooij (contactgegevens onderaan). In onderling overleg kan bekeken worden welke aanvullende methodes het beste aansluiten. Hierbij valt onder andere te denken aan healthcoaching, dieetadvies, loopbaanbegeleiding en HRM-diensten.

  Vriendelijke groetjes,

  Jeroen van Rooij

  Praktijk voor Integrale Gezondheidsbegeleiding
  Coaching, Counseling, Voedingsadvies en HR-diensten
  www.jvanrooij.be
  Hoveniersstraat 36
  2300 Turnhout
  014-434493
  0487-609841
  BTW BE 0899.486.641
  Lid VGB

  www.letsconnect.be
 • ik ben overvloed geeft mij direct een lekker overvloedig gevoel
This reply was deleted.
E-mail me when people leave their comments –

spiritualiteit & leiderschap

 Ik ben erg benieuwd hoe mensen denken over wat hier een nieuwe trend genoemd wordt. Spiritualiteit en het ambieeren van een hoge-(re) positie in de hierarchie van een bedrijf, kan dat? En als je puur vanuit dienstbaarheid een hoge positie verovert, is het dan niet verwarrend voor het ego dat hier ook een hogere beloning tegenover staat?

Read more…
0 Replies

Zingeving is de trend voor nieuw leiderschap in 2010

RISHIS WORKSHOP-REEKS ‘SOUL OF LEADERSHIP´ Amsterdam 26 maart 2010 – Zingeving is dé trend van 2010 volgenstrendwatcher Adjiedj Bakas (trendwatchervan het jaar in 2009). Door de toenemende onrust over de economische crisis,feitelijk een vertrouwenscrisis, zal in 2010 nog meer nadruk komen te liggen(dan in 2009) op zingeving en spiritualiteit, aldus Bakas. Mensen hebbenvertrouwen, troost en hoop nodig. Leiders zien we meer als hogepriesters. Wewillen dat zij met name op ethisch en moreel vlak…

Read more…
0 Replies