Mensen in deze groep verzorgen trainingen, workshops en/of interactieve lezingen.
231 Members

Gebruik van deze groep

1. Aanmelden
Pas je in de doelgroep, maar ben je nog niet aangemeld bij de groep, doe dat dan eerst door te klikken op +Sluit je aan bij...hierboven

2. Prikbord
Laat als je wilt op het prikbord (hier onderaan) een welkomstwoord achter om je kort te introduceren in de groep

3. Discussieforum
Hier kun je een bericht plaatsten en een dialoog starten, klik op Discussie starten om te beginnen.

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Mijn naam is Sheila Neijman en ik 'ben' gelukscoach. "Inmiddels ben ik 9 jaar ondernemer en druk ik nog steeds elke ochtend vrolijk mijn wekker uit". Na een aantal persoonlijke ervaringen besloot ik mijn hart te volgen en het begrip "Gelukscoaching" in Nederland te introduceren. Mijn fascinatie is om iedereen bewust te maken dat een gelukkig (werk)leven wel degelijk mogelijk is!

 • 4569654498?profile=originalDit zijn de sporen op het  strand als we opwarmen. Meestal dansen we van zonsopgang tot aan het middaguur, al 33 jaar mijn favourite training.

  Wil jij ook ervaren hoe je je kracht bundelt in weer en wind , op een hemelsbreed podium een nieuwe visie ontwikkelen? Dans mee aan zee in Bergen, Katwijk, Domburg en op Terschelling. DIADANSDiadans%202014-2015%20aan%20zee%20zee%20en%20najaar%20met%20Anneke%...

  Diadans | agenda
  Diadans met Anneke Wittermans geeft inhoud aan beweging. Anneke benadert het lichaam als een fijnbesnaard instrument. Met respect nodigt zij een iede…
 • Beste mensen,  waarom moeilijk doen als het makkelijk kan (Loesje) in 2014!

  14 Januari geef ik samen met Jan de vries een oriëntatiemiddag "Teamontwikeling begint bij jezelf".

  Wat wil je bereiken? Wat heeft je team nodig om buitengewoon te kunnen presteren? Een geïnspireerd en gemotiveerd team kost niks extra en levert meer op.

  Teamcoaching wint de laatste jaren terrein. Het is ook ons terrein: samen beste halen uit jouw team is onze missie. Wij zijn daar specialisten in. Hoe complex jullie vraagstuk ook is: we brengen het altijd terug tot de kern.

  Je krijgt de inzichten , de tools en de training  waarmee  je als team de gestelde doelen kunt bereiken. Wij geven je een ervaring die je bij zal blijven.  We ondersteunen je met de implementatie van de nieuwe aanpak.


  Jan de Vries , deskundige in de omgang met paarden. Hij heeft een MBA-opleiding (Henley) afgerond en is nu manager van een familiebedrijf.

  Saskia Post is afgestudeerd als veranderkundige (UvA), was teammanager en traint al meer dan twintig jaar teams.

   

  We geven je, in een oriënterende middag,  de gelegenheid mee te maken  hoe wij werken. We nemen je mee in een ‘begin bij jezelf teamtraining’ met behulp van paarden.  

  Deze middag  zul je letterlijk zien wat er voor je team mogelijk is. Je gaat weg  met concrete  acties die je kunt nemen om je doelen te verwezenlijken.

   

  In onze trainingen werken we samen met een evolutionair zeer succesvolle teamspeler: we begeleiden je, terwijl je verschillende, goed uitvoerbare oefeningen doet met een paard. Met ons en het paard ontdek je op een natuurlijke manier wat de impact is van jouw gedrag op dat van anderen en je team. Het paard laat zien wanneer een team ‘in sync’ is als een kudde. Je ervaart wat je met zo’n team kunt bereiken.

  We zijn bij Stal de Vries, een goed geoutilleerde stal voor Friese paarden, gelegen op een prachtige locatie in natuurgebied Ilperveld.
  Adres: Den Ilp 133a, 1127 PM  Den Ilp
  De oriëntatiemiddag is op dinsdag 14-1-14, van 14.00 tot 17.00 uur.

  Kosten: 50 Euro per persoon, inclusief koffie, thee en versnaperingen.


  Wil je meer informatie of wil je jezelf aanmelden? Stuur dan een bericht naar: saskia@postcoach.nl of bel  06-20606797.

  Om mee te kunnen doen aan deze workshop hoef je geen ervaring te hebben met paarden. Zelfs als je bang bent voor paarden kun je prima meedoen. Je gaat niet op het paard en hoeft het niet aan te raken. Het is wel nodig dat je ervoor open staat om te leren en niet bang bent voor duidelijke feedback.

  Like ons op Facebook: StijgCoaching

 • Mijn naam is Chris Pouw. Ik ben trainer, coach, reader en healer. Momenteel werk ik aan een (persoonlijk) leiderschapsprogramma in 5 modules. Efficiënte tools en een masterclass dirigeren voor leiders brengen deelnemers in verbinding met  verantwoordelijkheid voor het grote geheel. Trials en lezingen in oktober, november en december. 

 • Professioneel trainingsacteur bied zich aan.

  Sinds 2005 ben ik werkzaam als geschoold en professioneel trainingsacteur met ervaing binnen het bedrijfsleven, justitie, politie, KMAR, Overheid. Communicatie en omgaan met agressie en geweld zijn mijn specialitiet. Door mijn hoogsensitiviteit kom ik vrij snel tot de kern van het gedrag en kan daardoor in mijn spel en feedback spiegelen.

  Graag bied ik me aan om samen met jou te werken binnen de training.

 • Dag mooie mensen,

  Met gepaste trots mag ik jullie uitnodigen voor een dag lang opstellingen in Zutphen. Claes-Berend van der Klok en Suresh Rutten begeleiden deze dag. Beide zijn ervaren opstellers en ik ben erg onder de indruk van hun integere en doortastende manier van werken. Een opstelling geeft inzicht op meerdere niveau's: voor degene die de vraag inbrengt, voor de representanten en voor de overige deelnemers. Ervaring leert dat een goed begeleide opstelling het effect kan hebben van jarenlange therapie! :-)

  Er is ruimte voor persoonlijke, maatschappelijke en werkgerelateerde vragen en de dag is open voor iedereen, dus niet alleen voor trainers en coaches.
  Heb je interesse of wil je meer weten? Kijk op www.openzijn.org of neem rechtstreeks contact met me op.

  Hartegroet, Josie

 • Mijn naam is Gwen Floch en woon in Warnsveld bij Zutphen. Momenteel in de voorbereidingen voor een derde seminar "Bewust sterven- bewust leven" een vierdaagse dat gaat over het stervensproces vanuit spiritueel oogpunt bekeken.

  Het is een programma voor iedereen die betrokken is bij het stervensproces of die zich geroepen voelt anderen hierbij te ondersteunen. Het biedt hoop en vertrouwen , door eenvoudige te volgen stappen.

  Graag wel een motivatie geven waarom je aan dit programma mee zou willen doen.

  Start: 2 mei 2013

  Kijk op deze webpagina: http://www.4windsenergy.com/BewustSterven.html
  voor meer informatie of neem contact op met mij via info@4windsenergy.com/ 0575-467073

  "Het beste moment is NU"

  Blog: http://bewuststervenenleven.blogspot.nl/

 • Dag lezer,

  Ik wil me graag even voorstellen. Ik ben Anna Lammers en ik help mensen te ontdekken wat hen bezielt en hoe ze dat in concreet kunnen vormgeven in hun leven en werk. Ik geef workshops en cursussen op het gebied van bezieling en zingeving, werk en loopbaan en creatief/reflectief/intuïtief schrijven. Wil je meer van me weten? Neem eens een kijkje op: www.arionlifecoaching.nl

  Hartelijke groeten,

  Anna Lammers

 • Een oproepje:

  Namens mijn spiritueel relatiebureau wil ik graag een flirtworkshop organiseren in de provincie Noord Brabant. Hier zijn diverse organisaties voor die een flirt workshop aanbieden, maar aangezien ik ook vanuit spiritualiteit werk, leek het me goed een oproepje te plaatsen. Wie is bereid deze workshop op zich te nemen op een speelse manier voor zowel leden uit de provincie Noord Brabant als Antwerpen.

  Contact mag gelegd worden via Email: info@xclusivematch.nl met vermelding van website.

  Enthousiaste groetjes,

  Margriet Verhulst

  www.xclusivematch.nl

 • In mijn galerie Art On Tour's Gallery in Scheveningen Bad geef workshops beeldhouwen en materieschilderijen (recyclingmateriaal) waarbij de eigen inbreng van iedere deelnemers centraal staat. Vaak kent men elkaars creatieve  kwaliteiten niet echt of is er een ander verwachtingspatroon .De workshop geeft daar op een speelse manier duidelijkheid in.Het samenvoegen en gebruik maken ieders unieke persoonlijke inbreng leidt dan ook vaak tot een betere samenwerking.  Voor meer info : www.artontour.nl

This reply was deleted.
E-mail me when people leave their comments –

Organisatie Opstellingen voor ZZP-ers en klein bedrijf, 25 januari 2014

Zaterdag 25 januari 2014Organisatie Opstellingen voor ZZP-ers en klein bedrijf.In deze organisatie opstellingen kun je je eigen bedrijf/praktijk laten opstellen.De vragen die je kunt hebben zijn:-Waar zit de blokkade binnen mijn bedrijf?-Wat heb ik persoonlijk nodig om verder te kunnen door groeien in mijn werk?-Heb ik voldoende kwaliteiten en geloof in mijzelf om voor mezelf te beginnen?-Waarom lukt het me niet om voldoende inkomen te genereren?-Waarom geloof ik niet genoeg in mijzelf, wat…

Read more…
0 Replies

3 daagse workshop NLP en Intuitieve ontwikkeling 31-10, 1 en 2-11

NLP & Intuïtieve ontwikkelingWil jij meer luisteren naar je intuïtie?Wil jij weten wat je echt wilt in je leven?Wil jij meer rust en balans ervaren?Volg dan de 3-daagse workshop NLP & intuïtieve ontwikkelingLees hier alles over intuïtie en het verschil tussen gevoel en intuïtieInhoud van de workshopDeze workshop is een mix van NLP, de MIR-methode, Touch of Matrix, spirituele communicatie, healing & reading. We gaan diverse meditaties en activaties doen (waarbij je mag liggen), om zo tot rust te…

Read more…
0 Replies

Tweedaagse cursus 'Oplossingsgericht werken met Kids' Skills' op16 en 30

Beste collega'sOp de woensdagen 16 en 30 november 2011 verzorgen wij voor de zesde keer desuccesvolle tweedaagse cursus 'Oplossingsgericht werken met Kids' Skills' inBoxtel.‘Kids’ Skills’ is een eenvoudige, oplossingsgerichte methodiek voorgedragsverandering bij kinderen in de basisschoolleeftijd. Kids’ Skills is bovendienzeer geschikt voor hoogbegaafde en hoogsensitieve kinderen. Zie voor meer informatie www.hanspelcounselling.nl onder de button Agenda ofklik op onderstaande…

Read more…
0 Replies

Workshop familie opstelling in Friesland

Wil je ook eens een familie opstelling bij wonen als Representant of een Persoonlijke Opstelling voor jezelf. Geef je dan op:Zondag 18 September 2011 10:00 uur tot 16:00 uur zaal open vanaf 09:30 uur De kosten bedragen:Representant                     € 35,00  Introducé 50% korting nu € 17,50 Persoonlijke opstelling        € 60,00  Introducé 50% korting nu € 30,00                                Je wordt verzorgd met koffie, thee, sapjes e.d. tijdens de workshopZorg zelf voor je eigen…

Read more…
0 Replies