Spiritueel Ondernemers Netwerk

Informatie

Trainers

Mensen in deze groep verzorgen trainingen, workshops en/of interactieve lezingen.

Leden: 240
Meest recente activiteit: 5 Mrt

Gebruik van deze groep

1. Aanmelden
Pas je in de doelgroep, maar ben je nog niet aangemeld bij de groep, doe dat dan eerst door te klikken op +Sluit je aan bij...hierboven

2. Prikbord
Laat als je wilt op het prikbord (hier onderaan) een welkomstwoord achter om je kort te introduceren in de groep

3. Discussieforum
Hier kun je een bericht plaatsten en een dialoog starten, klik op Discussie starten om te beginnen.

Prikbord

Opmerking

Je moet lid zijn van Trainers om reacties te kunnen toevoegen!

Reactie van Sheila op 29 Juli 2016 op 17.01

Mijn naam is Sheila Neijman en ik 'ben' gelukscoach. "Inmiddels ben ik 9 jaar ondernemer en druk ik nog steeds elke ochtend vrolijk mijn wekker uit". Na een aantal persoonlijke ervaringen besloot ik mijn hart te volgen en het begrip "Gelukscoaching" in Nederland te introduceren. Mijn fascinatie is om iedereen bewust te maken dat een gelukkig (werk)leven wel degelijk mogelijk is!

Reactie van Anneke Wittermans op 26 Maart 2014 op 22.37

Dit zijn de sporen op het  strand als we opwarmen. Meestal dansen we van zonsopgang tot aan het middaguur, al 33 jaar mijn favourite training.

Wil jij ook ervaren hoe je je kracht bundelt in weer en wind , op een hemelsbreed podium een nieuwe visie ontwikkelen? Dans mee aan zee in Bergen, Katwijk, Domburg en op Terschelling. DIADANSDiadans%202014-2015%20aan%20zee%20zee%20en%20najaar%20met%20Anneke%...

Reactie van Saskia Post op 30 December 2013 op 19.23

Beste mensen,  waarom moeilijk doen als het makkelijk kan (Loesje) in 2014!

14 Januari geef ik samen met Jan de vries een oriëntatiemiddag "Teamontwikeling begint bij jezelf".

Wat wil je bereiken? Wat heeft je team nodig om buitengewoon te kunnen presteren? Een geïnspireerd en gemotiveerd team kost niks extra en levert meer op.

Teamcoaching wint de laatste jaren terrein. Het is ook ons terrein: samen beste halen uit jouw team is onze missie. Wij zijn daar specialisten in. Hoe complex jullie vraagstuk ook is: we brengen het altijd terug tot de kern.

Je krijgt de inzichten , de tools en de training  waarmee  je als team de gestelde doelen kunt bereiken. Wij geven je een ervaring die je bij zal blijven.  We ondersteunen je met de implementatie van de nieuwe aanpak.


Jan de Vries , deskundige in de omgang met paarden. Hij heeft een MBA-opleiding (Henley) afgerond en is nu manager van een familiebedrijf.

Saskia Post is afgestudeerd als veranderkundige (UvA), was teammanager en traint al meer dan twintig jaar teams.

 

We geven je, in een oriënterende middag,  de gelegenheid mee te maken  hoe wij werken. We nemen je mee in een ‘begin bij jezelf teamtraining’ met behulp van paarden.  

Deze middag  zul je letterlijk zien wat er voor je team mogelijk is. Je gaat weg  met concrete  acties die je kunt nemen om je doelen te verwezenlijken.

 

In onze trainingen werken we samen met een evolutionair zeer succesvolle teamspeler: we begeleiden je, terwijl je verschillende, goed uitvoerbare oefeningen doet met een paard. Met ons en het paard ontdek je op een natuurlijke manier wat de impact is van jouw gedrag op dat van anderen en je team. Het paard laat zien wanneer een team ‘in sync’ is als een kudde. Je ervaart wat je met zo’n team kunt bereiken.

We zijn bij Stal de Vries, een goed geoutilleerde stal voor Friese paarden, gelegen op een prachtige locatie in natuurgebied Ilperveld.
Adres: Den Ilp 133a, 1127 PM  Den Ilp
De oriëntatiemiddag is op dinsdag 14-1-14, van 14.00 tot 17.00 uur.

Kosten: 50 Euro per persoon, inclusief koffie, thee en versnaperingen.


Wil je meer informatie of wil je jezelf aanmelden? Stuur dan een bericht naar: saskia@postcoach.nl of bel  06-20606797.

Om mee te kunnen doen aan deze workshop hoef je geen ervaring te hebben met paarden. Zelfs als je bang bent voor paarden kun je prima meedoen. Je gaat niet op het paard en hoeft het niet aan te raken. Het is wel nodig dat je ervoor open staat om te leren en niet bang bent voor duidelijke feedback.

Like ons op Facebook: StijgCoaching

Reactie van Chris Pouw op 25 September 2013 op 14.27

Mijn naam is Chris Pouw. Ik ben trainer, coach, reader en healer. Momenteel werk ik aan een (persoonlijk) leiderschapsprogramma in 5 modules. Efficiënte tools en een masterclass dirigeren voor leiders brengen deelnemers in verbinding met  verantwoordelijkheid voor het grote geheel. Trials en lezingen in oktober, november en december. 

Reactie van Ed Nouwen op 21 Juli 2013 op 0.52

Professioneel trainingsacteur bied zich aan.

Sinds 2005 ben ik werkzaam als geschoold en professioneel trainingsacteur met ervaing binnen het bedrijfsleven, justitie, politie, KMAR, Overheid. Communicatie en omgaan met agressie en geweld zijn mijn specialitiet. Door mijn hoogsensitiviteit kom ik vrij snel tot de kern van het gedrag en kan daardoor in mijn spel en feedback spiegelen.

Graag bied ik me aan om samen met jou te werken binnen de training.

Reactie van Josie Arnoys op 17 Mei 2013 op 17.01

Dag mooie mensen,

Met gepaste trots mag ik jullie uitnodigen voor een dag lang opstellingen in Zutphen. Claes-Berend van der Klok en Suresh Rutten begeleiden deze dag. Beide zijn ervaren opstellers en ik ben erg onder de indruk van hun integere en doortastende manier van werken. Een opstelling geeft inzicht op meerdere niveau's: voor degene die de vraag inbrengt, voor de representanten en voor de overige deelnemers. Ervaring leert dat een goed begeleide opstelling het effect kan hebben van jarenlange therapie! :-)

Er is ruimte voor persoonlijke, maatschappelijke en werkgerelateerde vragen en de dag is open voor iedereen, dus niet alleen voor trainers en coaches.
Heb je interesse of wil je meer weten? Kijk op www.openzijn.org of neem rechtstreeks contact met me op.

Hartegroet, Josie

Reactie van Gwen Floch op 9 April 2013 op 16.59

Mijn naam is Gwen Floch en woon in Warnsveld bij Zutphen. Momenteel in de voorbereidingen voor een derde seminar "Bewust sterven- bewust leven" een vierdaagse dat gaat over het stervensproces vanuit spiritueel oogpunt bekeken.

Het is een programma voor iedereen die betrokken is bij het stervensproces of die zich geroepen voelt anderen hierbij te ondersteunen. Het biedt hoop en vertrouwen , door eenvoudige te volgen stappen.

Graag wel een motivatie geven waarom je aan dit programma mee zou willen doen.

Start: 2 mei 2013

Kijk op deze webpagina: http://www.4windsenergy.com/BewustSterven.html
voor meer informatie of neem contact op met mij via info@4windsenergy.com/ 0575-467073

"Het beste moment is NU"

Blog: http://bewuststervenenleven.blogspot.nl/

Reactie van Anna Lammers op 14 Februari 2013 op 10.33

Dag lezer,

Ik wil me graag even voorstellen. Ik ben Anna Lammers en ik help mensen te ontdekken wat hen bezielt en hoe ze dat in concreet kunnen vormgeven in hun leven en werk. Ik geef workshops en cursussen op het gebied van bezieling en zingeving, werk en loopbaan en creatief/reflectief/intuïtief schrijven. Wil je meer van me weten? Neem eens een kijkje op: www.arionlifecoaching.nl

Hartelijke groeten,

Anna Lammers

Reactie van Margriet Verhulst op 19 Januari 2013 op 13.19

Een oproepje:

Namens mijn spiritueel relatiebureau wil ik graag een flirtworkshop organiseren in de provincie Noord Brabant. Hier zijn diverse organisaties voor die een flirt workshop aanbieden, maar aangezien ik ook vanuit spiritualiteit werk, leek het me goed een oproepje te plaatsen. Wie is bereid deze workshop op zich te nemen op een speelse manier voor zowel leden uit de provincie Noord Brabant als Antwerpen.

Contact mag gelegd worden via Email: info@xclusivematch.nl met vermelding van website.

Enthousiaste groetjes,

Margriet Verhulst

www.xclusivematch.nl

Reactie van Marianne den Otter op 25 September 2012 op 22.00

In mijn galerie Art On Tour's Gallery in Scheveningen Bad geef workshops beeldhouwen en materieschilderijen (recyclingmateriaal) waarbij de eigen inbreng van iedere deelnemers centraal staat. Vaak kent men elkaars creatieve  kwaliteiten niet echt of is er een ander verwachtingspatroon .De workshop geeft daar op een speelse manier duidelijkheid in.Het samenvoegen en gebruik maken ieders unieke persoonlijke inbreng leidt dan ook vaak tot een betere samenwerking.  Voor meer info : www.artontour.nl

 

Leden (239)

 
 
 
richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden