Mensen in deze groep verzorgen trainingen, workshops en/of interactieve lezingen.
235 Members

Gebruik van deze groep

1. Aanmelden
Pas je in de doelgroep, maar ben je nog niet aangemeld bij de groep, doe dat dan eerst door te klikken op +Sluit je aan bij...hierboven

2. Prikbord
Laat als je wilt op het prikbord (hier onderaan) een welkomstwoord achter om je kort te introduceren in de groep

3. Discussieforum
Hier kun je een bericht plaatsten en een dialoog starten, klik op Discussie starten om te beginnen.

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Sinds een aantal jaren wandel ik met mensen die hulp vragen en gebruik daarbij onder andere The Work van Byron Katie. De effecten van deze sessies zijn enorm. De website: www.workwandelen.org

  Ik schreef een boekje: Innerlijke Reorganisatie, Sleutel to Transformatie. De kernboodschap is dat het kennen van jezelf als de ander, de sleutel is tot het slagen van welke reorganisatie dan ook.

  Recent is het mogelijk mij te vragen om een Stiltetraining te verzorgen. De kern van deze "training" is, dat in verbondenheid met je innerlijke stilte, alles mogelijk is, ook het allermoeilijkste. De website: http://stiltetraining.wordpress.com.

  Regelmatig schrijf ik gedichten en verhaaltjes die mensen een moment laten stilzijn bij de diepte in henzelf. De website: http://wonderwandeling.wordpress.com.

 • Dag allemaal,

  Langzamerhand krijg ik er plezier in om mijn Verbinding met mezelf en anderen ook via internet te delen. Ben benieuwd wat dit aan mooie verbindinkjes in allerlei richtingen gaat brengen! Ik vergelijk het met hersencellen, die ook steeds weer nieuwe verbindingen met andere cellen maken. Daardoor wordt het geheel van de hersenen en het contact naar alle kanten verstevigd. Het zou fijn zijn als dit netwerk weer nieuwe verbindingen maakt! Wil je weten op welke manier ik dit nu gestalte geef: www.intouch-praktijk.nl

  Hartelijke groeten, Karin

 • Hej,


  'Verbinding' is echt mijn ding! Ik leg graag contacten met anderen, wordt graag geïnspireerd en zorg zelf ook voor inspiratie.
  Ik richt mij op HRD binnen de (semi-)overheid, alias 'De Ambtenarencoach'.
  Daarnaast ben ik Zwedofiel. Ik reis zo vaak als ik maar kan naar Zweden, spreek de taal en ben gespecialiseerd in de Zweedse volks- en bedrijfscultuur.
  Zie mijn website www.moniquedeneef.nl (bijna officieel online.... ) en mijn profiel hier natuurlijk.

  Ik sta open om met elkaar te linken, overigens!

   

  Hartelijke groet,

  Monique de Neef

 • Prachtige groep mensen, trainers op het spiritueel ondernemersnetwerk. Bij deze groep sluit ik me graag aan. Ik inspireer graag, ik word graag geïnspireerd.

  Ik ben Mindfulness Trainer en Sabbatical Coach. Kijk voor meer informatie op http://www.werkplaatsaandachtigleven.nl 

 • D e r u i m t e i s a l t i j d g r o t e r ,
  denk tot aan het eind van je gedachten en spring dan in het diepe
 • Beloved everyone, nice to be here. I AM OPEN for ALL Good & Grateful to be Guided to this site. I am new here & looking forward to connecting with you. And I wish to thank this ning creator: Theo Buijsrogge & anyone involved :)

  Blissful Blessing for everyone,
  Diana
 • welkom Henk!
  Leuk om jou ook hier te ontmoeten.
  Veel succes!

  jan swagerman
 • Graag meld ik hier dat ik cursussen geef in hoe je met hart en ziel kunt spelen met het kernkwadrant. Zie ook als je interesse hebt: spelenmetkwadranten.ning.com.
  Improvisaties op het kernkwadrant
  Iedereen met ideeen over hoe je met hoofd, hart en ziel kan spelen met de kernkwadranten wordt van harte uitgenodigd zich aan te sluiten.
 • Beste trainers,

  Het is fijn om deel te nemen aan deze groep.

  oneindige liefde en bewondering,

  ObeNow

  http://www.obenow.com/
  info@obenow.com
 • De Kracht van je Schaduw, over zelfbeeld en eigenwaarde

  "Als ze eens wisten hoe ik echt was, zouden ze me niet zo aardig vinden"

  Een workshop
  - voor iedereen die zich onzeker voelt in het contact met anderen,
  - voor iedereen die moeite heeft zijn minder fraaie kanten te accepteren,
  - voor iedereen die terugschrikt als hij in het middelpunt van de belangstelling staat,
  - voor iedereen die graag vrijer en ontspannen door het leven wil gaan.

  Herken je deze gevoelens van onzekerheid en verlang je naar meer zelfvertrouwen?
  In deze workshop ontdek je op een ontspannen manier jouw unieke schoonheid en kwaliteiten en ontdek je de kracht van je schaduw. Als je beide kanten van jezelf volledig accepteert ben je sterk in je kwetsbaarheid en durf je zonder schaamte volop in het licht te staan. Erkenning van je totale zelf maakt je krachtig, onafhankelijk en levenslustiger.

  - Je word je bewuster van jezelf,
  - je maakt een aanvang naar meer zelfacceptatie,
  - je leert dat negatieve gevoelens en gedachten erbij horen,
  - je leert hoe je hiermee kan omgaan,
  - je leert dat jij je unieke plek hebt en dat niemand je die kan afnemen,
  - je leert dat je Een Geliefd Kind bent, dus waar maak je je eigenlijk druk om

  Allereerst maken we letterlijk ons zelfbeeld zichtbaar d.m.v. een tekening. In de praktijk blijkt dat anderen ons meer accepteren dan wijzelf denken. Met deze positieve feedback klaren we ons zelfbeeld op en zien we dat er geen reden is om aan onszelf te twijfelen.

  Vervolgens kijken we met humor naar de kanten die we liever niet laten zien. Met verbazing zul je ontdekken hoeveel kracht er in jou verscholen ligt. Er is daar namelijk een potentieel aan energie dat voornamelijk gestopt is om via de achterdeur alsnog te halen wat we in feite al hebben, namelijk het recht op ons eigen plekje.

  Als laatste stap brengen we beide kanten met elkaar in verbinding en besteden we extra aandacht aan het doorwerken ervan in het dagelijks leven.

  Datum: zaterdag 17 juli 2010
  Tijd: 10:00 – 17:00 uur
  Locatie: De Binnenplaats, Apeldoornseweg 80, 6814 BM Arnhem
  Aantal deelnemers: minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers
  Kosten en baten: jouw investering bedraagt €165 (incl. 19%BTW). Je winst is een hernieuwde en realistischer kijk op jezelf waardoor je je krachtiger en evenwichtiger voelt. De cursus is inclusief koffie, thee, een lunch en naborrelen.

  Aanmelding: Vonny Nuijten, email: info@sprengcoaching.nl of telefonisch: 06 10248934
This reply was deleted.
E-mail me when people leave their comments –

Organisatie Opstellingen voor ZZP-ers en klein bedrijf, 25 januari 2014

Zaterdag 25 januari 2014Organisatie Opstellingen voor ZZP-ers en klein bedrijf.In deze organisatie opstellingen kun je je eigen bedrijf/praktijk laten opstellen.De vragen die je kunt hebben zijn:-Waar zit de blokkade binnen mijn bedrijf?-Wat heb ik persoonlijk nodig om verder te kunnen door groeien in mijn werk?-Heb ik voldoende kwaliteiten en geloof in mijzelf om voor mezelf te beginnen?-Waarom lukt het me niet om voldoende inkomen te genereren?-Waarom geloof ik niet genoeg in mijzelf, wat…

Read more…
0 Replies

3 daagse workshop NLP en Intuitieve ontwikkeling 31-10, 1 en 2-11

NLP & Intuïtieve ontwikkelingWil jij meer luisteren naar je intuïtie?Wil jij weten wat je echt wilt in je leven?Wil jij meer rust en balans ervaren?Volg dan de 3-daagse workshop NLP & intuïtieve ontwikkelingLees hier alles over intuïtie en het verschil tussen gevoel en intuïtieInhoud van de workshopDeze workshop is een mix van NLP, de MIR-methode, Touch of Matrix, spirituele communicatie, healing & reading. We gaan diverse meditaties en activaties doen (waarbij je mag liggen), om zo tot rust te…

Read more…
0 Replies

Tweedaagse cursus 'Oplossingsgericht werken met Kids' Skills' op16 en 30

Beste collega'sOp de woensdagen 16 en 30 november 2011 verzorgen wij voor de zesde keer desuccesvolle tweedaagse cursus 'Oplossingsgericht werken met Kids' Skills' inBoxtel.‘Kids’ Skills’ is een eenvoudige, oplossingsgerichte methodiek voorgedragsverandering bij kinderen in de basisschoolleeftijd. Kids’ Skills is bovendienzeer geschikt voor hoogbegaafde en hoogsensitieve kinderen. Zie voor meer informatie www.hanspelcounselling.nl onder de button Agenda ofklik op onderstaande…

Read more…
0 Replies