Mensen in deze groep verzorgen trainingen, workshops en/of interactieve lezingen.
235 Members

Gebruik van deze groep

1. Aanmelden
Pas je in de doelgroep, maar ben je nog niet aangemeld bij de groep, doe dat dan eerst door te klikken op +Sluit je aan bij...hierboven

2. Prikbord
Laat als je wilt op het prikbord (hier onderaan) een welkomstwoord achter om je kort te introduceren in de groep

3. Discussieforum
Hier kun je een bericht plaatsten en een dialoog starten, klik op Discussie starten om te beginnen.

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Beste mensen, ben zelf net aangemeld als spiritueel ondernemer op deze site. Heb zelf veel ervaring, affiniteit  met en ook persoonlijke groei doorgemaakt door de spiritualiteit. Een ruim begrip, heb ervaring met yoga, Reiki, 5-ritme dansen en biodanza en organisatie-opstellingen. Daarnaast ben ik ook een aards mens wat zich uit in mijn "verbinding" met economie en cijfers.Wie wil nodig ik uit om mijn kennis en medepassie voor cijfers toe te passen om je eigen spirituele onderneming. Jouw passie ligt vast ergens anders maar net als goed eten is een goed financieel fundament nodig..Welkom!

 • Hallo, net lid geworden van dit mooie spirituele ondernemersnetwerk. Nog even zoeken waar wat staat......

  Even voorstellen:

  Ik ben Annie Massop van Hart en Ziel Marketing, ik leer zelfstandig therapeuten en coaches, die te weinig verdienen of te hard werken, hun intuitie en gevoel te volgen, zodat ze meer klanten, meer inkomen, meer voldoening en meer vrije tijd krijgen. Vraag gratis het E-boekje 'De 5 geheimen van een bloeiend bedrijf aan' via www.hartenzielmarketing.nl.

 • Hallo lezer,

  ik heb mij aangemeld bij deze groep, omdat ik lezingen, workshops en coaching verzorg. I.p.v. hier een heel verhaal op te schrijven, geef ik liever de link naar mijn website:  www.robderksen.nl

  Daar vind je naast de inhoud van mijn lezingen en workshops ook een aantal artikelen die ik heb geschreven om een bewustwording op gang te brengen binnen het onderwijs, het gezinsleven, organisaties en bedrijven en bij de mens in het algemeen.

  Misschien tot ontmoetens,

  Rob derksen

  Welkom
  Aangenaam, mijn naam is Rob Derksen. Het is mijn passie om kinderen, jongeren en (jong) volwassenen in verbinding te brengen met hun essentie, auth…
 • Hallo! Ik ben nieuw in deze groep. Ik hoop een mooie bijdrage te kunnen leveren. Mocht ik iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag.
  Hartelijke groeten van Helma
 • Hallo

  ik verzorg trainingen in weerbaarheid/zelfverdediging en gevaarsbeheersing

  www.weerbaarheid.org

   

 • goedemorgen!

   

  Ik had al een tijdje mijzelf aangemeld in dit netwerk, maar te weinig energie hierin gestopt. Nu ben ik aan het herontdekken!

   

  Zelf faciliteer ik workshops Shamballa MDh, voor mij mijn passie en mijn missie in het leven! Meer weten? je kan op mijn website of mijn profiel wat meer over me lezen. Mailen mag natuurlijk ook altijd!!

   

  Namaste,

   

  Chandra Manohar

 • Hallo

  Al een tijdje niet aktief op deze site aanwezig. Tijd voor verbreeding. Ben in voor inspiratie naar beide zijden. Ik inspireer mensen toe te staan zichzelf te zijn in totale zin des woords. Hun goddelijkheid toe te staan in deze realiteit en bewust te zijn dat ieder zijn eigen realiteit creëert . Mijn website is: www.gotoyou.nl Lijkt me leuk om te horen wat je ervan vindt.

 • Dag allemaal,

  Ik wil jullie uitnodigen een kijkje te nemen op mijn website www.volzinzijn.nl

  Ik geef interactieve lezingen met als uitgangspunt de stappen van de creatiespiraal. Verbinden met wie je werkelijk bent, zoals je bent geboren puur en authentiek.Overigens ben ik hier om een mooie en prettige site tercht gekomen!

   

  Hartelijke groet marleen Brants

   

 • Met veel liefde,verbinding en innerlijke kracht begin ik in mei/juni de munay-ki inwijdingen te geven.

  Zie hier ook hele mooie sites en cursussen voorbij komen.Mijn complimenten allemaal!

  www.mystique-shop.nl

  lieve groet,

  Rianne Eijsvogels

 • Dag leden met prettige diepgang ;),

  Met veel plezier breng ik mijn nieuwe site onder jullie aandacht: www.creativiteitslab.nl Er is van alles te vinden over creatieve trainingen voor trainers waarbij de rechter hersenhelft meer aangesproken wordt als bron van wijsheid. In april geef ik twee TRY-OUTs om kennis te maken met mijn manier van werken. Misschien mag ik iemand van jullie ook inspireren?

  hartelijke groet en misschien tot later

   

  Marijn te Kolsté

   

  http://www.creativiteitslab.nl/
This reply was deleted.
E-mail me when people leave their comments –

Organisatie Opstellingen voor ZZP-ers en klein bedrijf, 25 januari 2014

Zaterdag 25 januari 2014Organisatie Opstellingen voor ZZP-ers en klein bedrijf.In deze organisatie opstellingen kun je je eigen bedrijf/praktijk laten opstellen.De vragen die je kunt hebben zijn:-Waar zit de blokkade binnen mijn bedrijf?-Wat heb ik persoonlijk nodig om verder te kunnen door groeien in mijn werk?-Heb ik voldoende kwaliteiten en geloof in mijzelf om voor mezelf te beginnen?-Waarom lukt het me niet om voldoende inkomen te genereren?-Waarom geloof ik niet genoeg in mijzelf, wat…

Read more…
0 Replies

3 daagse workshop NLP en Intuitieve ontwikkeling 31-10, 1 en 2-11

NLP & Intuïtieve ontwikkelingWil jij meer luisteren naar je intuïtie?Wil jij weten wat je echt wilt in je leven?Wil jij meer rust en balans ervaren?Volg dan de 3-daagse workshop NLP & intuïtieve ontwikkelingLees hier alles over intuïtie en het verschil tussen gevoel en intuïtieInhoud van de workshopDeze workshop is een mix van NLP, de MIR-methode, Touch of Matrix, spirituele communicatie, healing & reading. We gaan diverse meditaties en activaties doen (waarbij je mag liggen), om zo tot rust te…

Read more…
0 Replies

Tweedaagse cursus 'Oplossingsgericht werken met Kids' Skills' op16 en 30

Beste collega'sOp de woensdagen 16 en 30 november 2011 verzorgen wij voor de zesde keer desuccesvolle tweedaagse cursus 'Oplossingsgericht werken met Kids' Skills' inBoxtel.‘Kids’ Skills’ is een eenvoudige, oplossingsgerichte methodiek voorgedragsverandering bij kinderen in de basisschoolleeftijd. Kids’ Skills is bovendienzeer geschikt voor hoogbegaafde en hoogsensitieve kinderen. Zie voor meer informatie www.hanspelcounselling.nl onder de button Agenda ofklik op onderstaande…

Read more…
0 Replies