Mensen werkzaam in de zorgsector
51 Members

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Hallo beste mensen,

  Graag sluit ik me aan bij deze groep. Ik werk als vrijwilliger, daar ik geen betaalde baan kan vinden/creeëren. Ik ben psychomotorisch kindertherapeut, kunstzinnig en systemisch coach.  Ik werk vooral met kinderen met leer-en of gedragsproblemen en de zorg voor kind, dier en medemens heeft mijn hart!

  hartegroet, Ingeborg 

 • Weet iemand nu echt hoe t zit met PGB, WMO, SVB en geldstromen..

  Ik begeleidt 1x per week een dame met Alzheimer als .."vervangende mantelzorger",  Ik vermoedt dat PGB geld nu naar SVB gaat... en stort deze dan alleen naar zorginstellingen?... Ik maak me best wat zorgen of ik wel betaald krijg... we zijn zo weer een maand verder voor ik het weet en wil de familie ook niet opzadelen met mijn zorgen.

 • Ben als theoloog o.a. ook werkzaam in de zorg en wel als geestelijk verzorger voor een aantal verpleeghuizen en een hospice in mijn regio.

  Spiritualiteit en zorg gaan bij mij dus hand in hand.

 • Beste allen,

  Ik heb me vandaag gepermitteerd lid te worden van deze groep. Vanuit Bliz Events organiseren wij sterk innoverende seminars met grote grenswetenschappers als neurowetenschapper Dr Joe Dispenza (What the Bleep) en celbioloog Dr Bruce Lipton. Dr Dispenza is 27-29 sept in Nederland en Dr Lipton geeft op 10 oktober een seminar in Amsterdam. Kijk eens op onze site: www.blizevents.com

  Fijne zondag! Liesbeth

 • Hallo allemaal,

  Vandaag ben ik lid geworden en ik wil me graag even aan jou voorstellen:

  Ik ben Marga Borghorst en heb een praktijk als speltherapeut en spiritueel therapeut in Doesburg. Ik vind het heel mooi om zowel kinderen als volwassenen te helpen hun eigen kracht, hun eigen Licht weer te vinden, zodat zij kunnen leven vanuit hun eigen keuzes.

  Het lijkt me heel mooi om elkaar in deze groep op spiritueel vlak te inspireren en om uit te wisselen.

  Ik ben, samen met anderen, bezig met het opzetten van een vakantiezorgvilla voor kinderen met een levensbedreigende ziekte en hun gezin vanuit een spirituele visie: Vakantiezorgvilla De Gouden Zon. www.villadegoudenzon.nl  Een heel spannend creatieproces!

  We zoeken mensen die dit samen met ons willen creeren. Heb je interesse, dan spreek ik je heel graag!

  Ook krijg ik heel graag tips. Met elkaar kunnen en weten we zoveel meer!

  Ik hoop van je te horen,

  hartelijke groeten,

  Marga

  http://www.villadegoudenzon.nl/
 • Ik zit midden in het proces van vorm en inhoud geven aan een Mindfulness Training voor mensen, die wonen in één van de verzorgingshuizen waar ik werk. Een bijzondere groep mensen, die in een fase van hun leven zijn die gekenmerkt wordt door verlies en afscheid nemen. Ik ben nieuwsgierig wat het voor hen zal zijn om vanuit meditatie in het hier en nu te leven.
 • Dag allemaal,

  Langzamerhand krijg ik er plezier in om de verbinding met mezelf en anderen via internet te delen. Komende uit de zorg (ben tot nu toe vrijgevestigd logopedist) merk ik dat de regels me steeds meer beperken in mijn drang om nieuwe intiatieven  te ontplooien. Ik denk dat het tijd wordt om in verbinding met anderen te communiceren, zodat de schotten  in de zorg beetje bij beetje kunnen verlagen. Dan kan er ruimte komen voor de 'zelfmanagement voor clienten' waar op dit moment zoveel nadruk op ligt!

  Hartelijke groet,

  Karin

 • Deze groep is mij op het lijf geschreven. Ik werk als geestelijk verzorger binnen de ouderenzorg; spiritualiteit en zorg is mijn dagelijks werk.
  Tegelijkertijd ben ik hard aan het werk om ook binnen de zorggroep vanuit de medezeggenschap aandacht te vragen voor de spiritualiteit voor medewerkers binnen de zorg. Mijn doel voor 2011 is dan ook dat er binnen de zorggroep tijd en ruimte en geld wordt vrijgemaakt om medewerkers meer spiritueel te ondersteunen. Met aandacht bij jezelf zijn, met aandacht in je werk zijn, met aandacht bij je cliënt zijn. Kortom: Mindfulness in de zorg.
 • Het kost minder moeite dan je verwacht om het belastende verleden los te laten!

  Kent u dat? Het gevoel dat u niet vooruit komt, in cirkeltjes draait of tegen de stroom in zwemt? Oververmoeid en futloos bent, onverklaarbare klachten hebt? Natuurlijk gaat u dan eerst naar de huisarts en misschien is de Jassentechniek daarnaast ook wel iets voor u.

  Wat is de Jassentechniek?
  De Jassentechniek is een erkende behandelmethode waarmee u in korte tijd een enorme hoeveelheid ballast los kan laten. Ons fysieke lichaam wordt hierbij vergeleken met een kapstok waaraan onze ballast hangt in de vorm van jassen. Zo is er bijvoorbeeld de verbindingenjas, die bestaat uit alle beperkende energetische verbindingen die wij met onze omgeving hebben en die onze bewustzijnsgroei nu remmen. De traumajas bestaat uit alle onverwerkte emoties, gekoppeld aan voor ons traumatische gebeurtenissen. Of de projectiejas, bestaande uit alle negatieve micro-, meso- en macroprojecties die uzelf of anderen op u geprojecteerd hebben zoals haat, jaloezie, twijfel, afgunst en onzekerheid. En wanneer er teveel jassen aan een kapstok hangen, ziet u de kapstok niet meer. U ziet niet meer wie u echt bent, wat bij u past en wat u daadwerkelijk voedt in het leven.

  Wat doet de Jassentechniek met u?

  Dat is bij iedereen verschillend. Na het uittrekken van de jassen wordt de een duidelijk fitter en ervaart de ander een intens gevoel van vrijheid. Opvallend is wel dat veel mensen na het loslaten van hun ballast beduidend beter in hun vel zitten.

  Kijk voor meer informatie op www.praktijkdewittevlinder.nl

  Hartegroet,

  Evelien
  Hostnet: De grootste domeinnaam- en hostingprovider van Nederland.
  Domeinnaam registreren bij Hostnet: MAKKELIJK - SNEL - VOORDELIG
 • Hallo mensen graag sluit ik me aan bij deze groep.
  Zodat we enrgie kunnen delen.
  Ik zelf heb een praktijk in Friesland(drachten) en hou me bezig metoa.
  Psychosociale therapie
  therapeutische afscheidsrituelen
  Counseling
  Healing
  Sunshine Reading
This reply was deleted.
E-mail me when people leave their comments –

Een voorstelronde!

Beste groepsleden! Het lijkt me een goed initiatief om een kleine voorstelronde te doen...Wie ben je?Wat doe je?Wat is de reden dat je bent aangesloten bij deze groep?Wat zoek je?Ik zal van start gaan.....Ik ben Margriet Verhulst en heb me, ondanks mijn vele commerciële functies, omgeschoold richting Zorg. Dit is ontstaan door mijn hooggevoeligheid en mijn spirituele/energetische bewustwording. Vanuit mijn kennis van Healing Environment, mijn artistieke achtergrond en o.a. mijn opleiding Feng…

Read more…
2 Replies