Een voorstelronde!

Beste groepsleden! Het lijkt me een goed initiatief om een kleine voorstelronde te doen...

Wie ben je?

Wat doe je?

Wat is de reden dat je bent aangesloten bij deze groep?

Wat zoek je?

Ik zal van start gaan.....

Ik ben Margriet Verhulst en heb me, ondanks mijn vele commerciële functies, omgeschoold richting Zorg. Dit is ontstaan door mijn hooggevoeligheid en mijn spirituele/energetische bewustwording. Vanuit mijn kennis van Healing Environment, mijn artistieke achtergrond en o.a. mijn opleiding Feng Shui richt ik nu ruimtes en gebouwen in met het doel dat mijn inspanningen zich zoveel mogelijk terugverdienen. Dit doe ik door o.a. een geruststellende omgeving te creëeren met speciale aandacht voor de functie van een ruimte. Angst is b.v. een factor waardoor patiënten doorgaans moeilijker te behandelen zijn en dat is jammer. Door medische apparatuur in te bouwen en een patiëntvriendelijk concept vermindert angst en als medicatie daarmee vermindert, neemt het zelfgenezend vermogen van het lichaam toe. Ook let ik op een goede nachtrust en alle omgevingsfactoren die van belang kunnen zijn: Geuren, kleuren en materialen vormen de beleving. Ik sta altijd open voor samenwerkingsverbanden en vindt het prettig kennis uit te wisselen om de Zorg te ontzorgen. Ik ben altijd bereid een korte screening te doen. Enthousiaste groeten,

Margriet Verhulst

www.dayc.nl 

06 51286166                  

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Email me when people reply –

Replies

 • Hallo allemaal,

   

  Ik was al eerder lid, maar heb me eigenlijk nooit behoorlijk voorgesteld. Dus bij deze, ik ben reikitherapeute/master (mét ervaring en HBO medische basiskennis) met de standaard gaven (energie doorgeven, lichaam scannen, aura's zien en voelen). Daarnaast ben ik kunstenares/webontwerper/grafisch ontwerper en beschilder ik meubels, waaronder meditatiekrukjes.

  Wat ik zoek bij dit netwerk? Ik denk gewoon grasduinen, leren van andermans ervaringen en misschien elkaar wat bekendheid geven.

   

  Harte-groet

  Catharijne

 • Hallo allemaal,

  Vandaag ben ik lid geworden en ik wil me graag even aan jou voorstellen:

  Ik ben Marga Borghorst en heb een praktijk als speltherapeut en spiritueel therapeut in Doesburg. Ik vind het heel mooi om zowel kinderen als volwassenen te helpen hun eigen kracht, hun eigen Licht weer te vinden, zodat zij kunnen leven vanuit hun eigen keuzes.

  Het lijkt me heel mooi om elkaar in deze groep op spiritueel vlak te inspireren en om uit te wisselen.

   

  Ik ben, samen met anderen, bezig met het opzetten van een vakantiezorgvilla voor kinderen met een levensbedreigende ziekte en hun gezin vanuit een spirituele visie: Vakantiezorgvilla De Gouden Zon. www.villadegoudenzon.nl  Een heel spannend creatieproces!

  We zoeken mensen die dit samen met ons willen creeren. Heb je interesse, dan spreek ik je heel graag! 

  Ook krijg ik heel graag tips. Met elkaar kunnen en weten we zoveel meer!

  Ik hoop van je te horen,

  hartelijke groeten,

  Marga

   

  http://www.villadegoudenzon.nl/
This reply was deleted.