Gender

Male


Location

Zutphen, gelderland


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Het werken op energetisch gebied. DE ENERGIE CHECK, is hoe ik het genoemd heb. Een behandeling, individueel of in groepsverband, waarbij ik de energie op diverse lagen in en om het lichaam aanspoor om "beter" te stromen. Hierdoor wordt het zelfhelende systeem van de mens gestimuleerd, wat tot gevolg kan hebben dat klachten verdwijnen of verzachten. Tevens werkt deze manier zeer prefentief.


Wat is je website?

https://www.andore.nl


extra website

https://www.sonyon.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

spiritualiteit is bewustwording van zowel dat wat we zien en voelen en dat wat we niet direct zien, voelen of ervaren. Voor mij persoonlijk is spiritualiteit verweven in alles.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

"Spiritueel" inzicht, is aangeboren en draag ik mijn hele leven al bewust met me mee. Als kind niet altijd handig en ook geen idee wat je ermee moet. Nu als volwassen man, heb ik voldoende levens ervaring opgebouwd om de koppeling te maken tussen spiritualiteit en het leven. Waardoor ik uit ervaring op intuitieve wijze coachings geef.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

spiritualiteit is mijn werk.. ha. Heb een energetische praktijk met een groot verscheidenheid aan clientele, ook de intuitieve coaching sessies helpen om vanuit een andere hoek naar een onderwerp te kijken. mijn heldere zintuigen (zien, voelen, weten, horen en ruiken) worden tijdens de sessies gebruikt om zo tot meer inzicht te komen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Keer terug naar binnen in jezelf, daar vind je, je passie, je kracht, je GELUK.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

This reply was deleted.