Gender

Female


Location

Asten


Birthday:

April 8


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Met mijn enthousiasme, doortastendheid, intuïtie, snel tot de kern komen, mijn vermogen tot inspireren en bezieling concreet vorm geven in je leven en werk.


Wat is je website?

http://www.arionlifecoaching.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij diep van binnen weten dat er meer is dan het oog kan zien; weten dat ik een onderdeel ben van een groter geheel een groot mysterie dat mijn denken te boven gaat. Als ik me kan verbinden met deze kracht die al het leven doordrenkt, ben ik thuisgekomen bij mezelf en voel ik me vredig en heel. Het gaat voor mij om mijn hart steeds meer te openen en meer en meer luisteren naar haar stem - meer leven vanuit mijn hart. Liefde voelen voor mezelf, anderen, het leven. Het is voor mij ook steeds meer zijn wie ik ben in alle facetten: lichaam en geest - persoonlijkheid en ziel en dat vrijuit laten zien. Mijn lichte en donkere kanten met compassie omarmen en accepteren. Het leven in alle vreugde, liefde, schoonheid en volheid leven en hiervan genieten zonder mijn ogen te sluiten voor pijn, verdriet, haat, lelijkheid en lijden. En natuurlijk naar beste vermogen mijn bijdrage leveren om de wereld een beetje mooier te maken.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Mijn hele leven ben ik al bezig met persoonlijke groei en ontwikkeling. Ruim 20 jaar geleden is spiritualiteit daar voor mij op een natuurlijke wijze er bijgekomen. Als een volgende stap in mijn ontwikkeling.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik ben coach en ik zie mezelf als het belangrijkste instrument. In mijn werk tracht ik een brug te slaan tussen zakelijkheid en bezieling.


Mijn advies/quote aan anderen:

Laat je levenskracht vrijuit stromen


Anna Lammers commented on Theo Buijsrogge's event Netwerkbijeenkomst Spiritueel Ondernemers Netwerk
"Het lukt me helaas toch niet om te komen; jammer...."
Mar 20, 2013
Anna Lammers left a comment on Coaches
"Dag lezer,

Ik wil me graag even voorstellen. Ik ben Anna Lammers en ik help mensen te ontdekken wat hen bezielt en hoe ze dat in concreet kunnen vormgeven in hun leven en werk. Ik werk als zelfstandige coach op het gebied van lifecoaching,…"
Feb 14, 2013
Anna Lammers left a comment on Trainers
"Dag lezer,
Ik wil me graag even voorstellen. Ik ben Anna Lammers en ik help mensen te ontdekken wat hen bezielt en hoe ze dat in concreet kunnen vormgeven in hun leven en werk. Ik geef workshops en cursussen op het gebied van bezieling en zingeving,…"
Feb 14, 2013

Groepen