Gender

Female


Location

Amsterdam


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Begeleiding op diverse vlakken; de eigen spirituele ontwikkeling, inzicht geven in levensvraagstukken; begeleiding van nieuwetijdskinderen en hun ouders en leerkrachten; droomanalyse waardoor inzicht ontstaat in de boodschappen van het onderbewuste.


Wat is je website?

http://www.clearvisions.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent contact met jezelf, contact met je eigen intuïtie en met je eigen "weten" en vanuit dat "weten" leven. Ieder mens heeft een "spirit", anders zouden we niet bestaan. De een is er alleen wat meer mee in contact dan de ander. Een mens heeft echter ook een ego en een ratio. De balans tussen deze aspecten vind ik belangrijk.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Als kind had ik al andere waarnemingen maar was mij dat niet bewust. Toen ik mij dat in de puberteit wel bewust werd heb ik die waarnemingen afgesloten. Vele jaren later werd ik ineens door de overleden vader van een dierbare vriend wakker geroepen. Zijn begeleiding is zeer waardevol geweest en heeft mij weer in contact gebracht met mijzelf, met mijn "weten" en met mijn gidsen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Vanuit de combinatie spiritueel en coaching, counseling, droomanalyse en numerologie wil ik mensen handvatten aanreiken, inzichten geven, ze (weer) in contact brengen met hunzelf om ze de balans in hun leven te laten (her)vinden. Bij nieuwetijdskinderen ga ik al uit van het "weten" van het kind zelf. Waar zij m.i. behoefte aan hebben is herkenning, erkenning en steun in hun proces.


Mijn advies/quote aan anderen:

Je kunt op twee manieren tegen het leven aankijken; ofwel geloof je dat er geen wonderen bestaan, ofwel geloof je dat alles een wonder is.


Carolien van Lith published events
Apr 29
Carolien van Lith posted a discussion in Reisorganisators
Vanuit de principes van mindfulness ga je op een mooie, rustige en inspirerende locatie in Noord Italië dichtbij Peschiera del Garda, jezelf herontdekken, je waardes en doelen opnieuw bepalen. De kern van mindfulness is dat we ons laten meeslepen do…
Jul 18, 2013
Carolien van Lith posted a discussion in Reisorganisators
Wat is er mooier dan werken aan jezelf (terug naar je kern) en tegelijkertijd een beetje vakantie hebben?In de Italiaanse nazomerzon gaan we op een mooie locatie in Noord Italië, midden tussen de wijnranken en olijfbomen van de biologische agrituris…
Aug 18, 2012
Carolien van Lith posted a discussion in Mededelingen van leden
Spiritualiteit zit in ieder mens. Maar wat betekent spiritualiteit voor jou? Waar ligt je missie, je passie, je levensopdracht, wat zijn je persoonlijke gaven? Wat kun je er mee, wat doe je er mee, hoe pas je het toe in je dagelijks leven en werken?…
Sep 8, 2011

Groepen