Gender

Male


Location

Utrecht


Birthday:

September 23


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Het is mijn diepste wens bij te dragen aan het vormgeven aan een verlichte nieuwe mensheid. Gepassioneerd kies ik ervoor de hele weg te gaan en wie bereid is daarin voor te gaan. In sessies, avonden en workshops creëer ik een lege oordeelvrije ruimte waarin alles mag zijn zoals het is en waarin ik kanaal ben voor een krachtige, transformerende en helende energie. Jou uitnodigen in die ruimte en energie, en, erbij te mogen zijn als jij ervaart wie je werkelijk bent, zie ik als een groot geschenk. Als pionier, gekomen voor de nieuwe tijd, verbind ik mensen in licht en liefde en wijs mensen de weg naar hun diepste kern. Met liefde begeleid ik mensen op de weg naar zelfrealisatie zover als ik daar zelf in geopend ben. De poorten naar de ‘ongeziene’ wereld zwaaien open. Hiermee geef ik vorm aan mijn doel op Aarde.


Wat is je website?

https://www.hethuisvanlicht.nl


extra website

https://www.chrispouw.nl/reader-healer-coach.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het dagelijks leven is spiritueel.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Vanaf de ontmoeting met mijn levenspartner ben ik gaan zien dat ik verantwoordelijkheid kan nemen voor mij eigen ervaring. Met dat inzicht ben ik op onderzoek uit gegaan en nog steeds ben ik dagelijks verwondert over de voortdurende verdieping van mijn aanwezigheid en bewustzijn.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Mijn praktijk is ontstaan uit mijn eigen zoektocht. Het is het medium waarmee ik vorm kan geven aan mijn diepste wens. Het Huis van Licht is het netwerk dat daaruit voortkomt. Ik creëer een lege ruimte waarin alles mag zijn zoals het is. Het uitnodigen van mensen om die lege ruimte te betreden en erbij te mogen zijn als zij ervaren wie ze werkelijk zijn zie ik als een groot geschenk.


Mijn advies/quote aan anderen:

Dank voor wie je bent!


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • Hallo Chris, vond het ook heel mooi jou te ontmoeten gisteren. Hartelijke groeten, Annie 

 • Ha Chris, ik heb een nieuwsbrief met oa labyrintlopen die ik regelmatig aanbied, maar ja, misschien wordt je daar al mee doodgegooid,,,:)

  was leuk je te ontmoeten, en ik voel me weer opgeladen na deze bijeenkomst, heeft alles met energie te maken. lieve groet, Marion

 • Ha Chris, leuk je zo te zien genieten.....

  in liefde dinant

 • Hi,

  Wat een ontmoeting! Elk woord wat ik er over zeg gaat voorbij aan de essentie van wat er was.

  X Tot snel.

This reply was deleted.