Gender

Female


Location

vlissingen, Zeeland


Birthday:

January 5


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

luisteren, spiegelen reframen,omdenken en verder door de innerlijke wijsheid in mij , anderen laten voelen dat ze hun eigen innerlijke wijsheid kunnen raadplegen en voeden. besef versterken dat een mens zo veel meer is dan we doorgaans denken en veronderstellen.


Wat is je website?

http://geen


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

iedere dag leren en leven met aandacht in /Liefde verbonden met al wat IS. vertrouwen dat alles wat zich voordoet klopt en eigen timing heeft. De levensstroom me blijft verwonderen iedere dag. Deel te zijn van de "eternal, infinite garden of mystery"


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door 75 jaar te leven nu, geboren in de hongerwinter in Amsterdam 5 januari 1945.Lange zoektocht van Paul Brunton, via Krisnamurti via mijn eerste man, deel te nemen aan de latihan oefening van SUBUD, jaar in India als antropoloog vervolgens naar Eva en John Pierrakos, waarmee ik drie jaar in de Pathwork gemeenschap in Phoenicia ( Center for the Living Force), USA woonde en werkte en opgeleid ben tot helper en kokkin.2e huwelijk met Hans Loots( overleed 10 jaar geleden op zijn 65ste , 3 dochters, en Stichting de Verbinding, jaar in Costa Rica "Seeking the true meaning of Peace" te organiseren met de Dalai Lama 1989. 30 jaar vele bezoeken aan Iona in Schotland, voeding voor mijn ziel, nog steeds in Co-creatie vrouwen groepjes. Bewust ademen en eten en vasten als het klopt voor mijn lieve lijf.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Als oudere vrouw dagelijks mediteren, langs zee lopen, helpen wie langs komt, lange termijn ondersteuning bij rouw en sterven. "Holding the space" voor veel dierbare vrienden en vriendinnen van alle leeftijden mijzelf en hen koesteren en intuitief voeden


Mijn advies/quote aan anderen:

Houd van jezelf, eer je leven, en ben in Liefde verbonden met alles dat IS.