Gender

Female


Location

Amersfoort, Hoogland, Utrecht


Birthday:

November 8


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Aandacht en positivisme


Wat is je website?

http://www.maakbaan.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Een manier om te ontdekken wie ik ben en daar blij mee te zijn. Door mij ook spiritueel te blijven ontwikkelen, kan ik mijn kracht steeds optimaal inzetten voor andere mensen. Daarmee help ik hen, hun kracht optimaal in te zetten in hun werk en leven. Dat is mijn passie.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dat inzicht is gegroeid door een persoonlijk ontwikkelingstraject onder begeleiding van Leonoor Begeer. En ook mijn hoog-sensitieve dochter en zoon met autisme spectrum spelen daar een belangrijke rol in.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Als personal coach werk ik dagelijks met mijn intuïtie. Ik heb geleerd naar mijn gevoel te luisteren terwijl ik ook heel veel met mijn hoofd doe. Mijn klanten zijn vaak zeer intelligente zakelijke dienstverleners, die van mij leren dat door gevoel en denken te combineren er meer evenwicht ontstaat. Dit helpt hen om beter beslissingen te kunnen nemen in hun werk en leven.


Mijn advies/quote aan anderen:

Maak werk van jouw passie!


Diane Koster left a comment on Coaches
"Heerlijk om na 20 jaar gewerkt te hebben in de zakelijke dienstverlening nu mijn intuïtieve kant meer te ontwikkelen! Ik werk sinds 2004 jaar als personal coach vanuit mijn eigen bedrijf MaakBaan. Mijn klantenkring komt voornamelijk uit de ICT en ik…"
Mar 31, 2009