Gender

Female


Location

Kockengen, Utrecht


Birthday:

March 24


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Mijn ervaring in persoonlijke en business creatie inbrengen, middels lifemaps. Door nieuwe lifemaps te creëren samen met coaches, trainers, begeleiders, consultants, schep ik business kansen voor hen en zo ook voor mij.


Wat is je website?

https://www.lifemaps.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is integraal onderdeel van mijn leven sinds mijn burn-out begin 2014. Het was een innerlijke oproep om wat ik wist (mentaal, conceptueel) ook echt te geloven. Het is nu mijn leven geworden.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Eerst door mijn grote angsten onder ogen te zien. Daarna doordat ik allerlei bijzonder verschijnselen meemaakte (ascension). Nu vooral doordat ik lerende ben om alles wat ik voel in mijn lichaam te integreren.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Wat mij in mijn bewustzijnsverruiming is duidelijk geworden wil ik delen. Creatie was al mijn thema. Nu gebruik ik het Lifemaps.NL raamwerk om spiritualiteit toegankelijk en integreerbaar te maken, voor het persoonlijke leven en in 'conscious business'.


Mijn advies/quote aan anderen:

Laat jouw vonk je leven in spetteren, voor anderen en jezelf


Ellen van Dongen, lifemaps.nl posted a blog post
Werken met grote dromenDe bus toerde rond door de regio Arnhem-Nijmegen, langs vernieuwende projecten op gebied van duurzaamheid. Onderweg waren er presentaties. Henry Mentink stond voor in de bus en vertelde over zijn werk. Over het opzetten van…
Feb 9, 2018
Ellen van Dongen, lifemaps.nl posted a blog post
Waarom hier?Ben al sinds enkele jaren lid van het Spiritueel ondernemersnetwerk. Mij spreekt het werk van Theo zeer aan. Ik heb veel aan de nieuwsbrief van Michaelinzicht.nl. Volg ook met plezier de bijeenkomsten, voor zover mogelijk. Ik bevind me…
Jan 7, 2018
Ellen van Dongen, lifemaps.nl posted a blog post
Met Kerstmis is er warmte, licht en liefde, die je wil delen en vieren. Iets goeds doen voor anderen, onvoorwaardelijk. Met momenten van verstilling en reflectie. Zo’n moment is dit voor mij. Ik sta stil bij mijn overtuigingen en bij het…
Dec 21, 2017
Ellen van Dongen, lifemaps.nl left a comment for Hans Mollee
"Hoi Hans, een goede middag! We kennen elkaar nog niet. Ik geloof in synchroniciteit. Jij en ik zijn op dit moment de enigen die online zijn. Wat zou ons verbinden? Ik ga erover nadenken :) . Warme groet, Ellen van Dongen "
May 11, 2015