Location

Gaastmeer, Fryslân


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Als holistisch transformatie therapeut wil ik anderen helpen in balans te komen en ze herinneren aan hun eigen kracht. Dit doe ik door middel van Touch for Health, ademsessies, trance en chakra healing. Verder ben ik een ervaren organisator, wil ik ruimte bieden aan anderen om hun talenten in te zetten en breng ik graag mensen samen.


Wat is je website?

https://hetgoedeleveninpraktijk.nl/


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Verbinding. Met jezelf, de aarde, het universum en daarbuiten.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

De ervaring van het stromen van liefde en de verbinding die ik leg met anderen en tevens het goed gronden. Mijn persoonlijke ontwikkeling heeft hierin een grote rol gespeeld, van mijn eigen sessies bij een kinesioloog tot alle opleidingen die ik heb mogen volgen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Alles wat ik in huis heb, zet ik in voor de mensen om me heen. Zodat mensen weer goed kunnen verbinden met zichzelf. En tijdens sessies opruimen wat niet meer dient. Het zonnetje in zichzelf kunnen voelen stralen. Kom maar eens bij mij in de praktijk kijken, dan kun je het zelf ervaren.


Mijn advies/quote aan anderen:

Blijf dichtbij jezelf en laat de liefde stromen. Leef vanuit dankbaarheid.


Emmie Samidjono-Mous posted a status
Vandaag deel ik mijn kennis over planten en hoe je deze kunt inzetten voor je gezondheid. Zo fijn om deze workshop te mogen geven.
May 21
Emmie Samidjono-Mous updated their profile
May 21
Emmie Samidjono-Mous is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
May 21