Gender

Female


Location

Westervoort, Gelderland


Birthday:

August 10


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Om te beginnen door mezelf te zijn. Van nature ben ik een baken waaraan kinderen en volwassenen rust ontlenen en waarbij zij de ruimte voelen om zichzelf te zijn. Daarnaast help ik mensen graag met belangrijke stappen ritueel vorm te geven en ze zo te bekrachtigen in hun leven. Praktisch ben ik van veel markten thuis. Ik ben goed in organiseren, mensen verbinden, gastvrije ontvangsten, teksten editen en creatieve ideeën en oplossingen bedenken.


Wat is je website?

http://esthersanders.nl


extra website

http://hetnevelnest.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij in contact staan met jezelf, je innerlijk, je gevoel en met het goddelijke in jezelf; en vandaar uit in contact staan met je omgeving en het goddelijke in de ander, in de natuur, in alles. Essentieel voor mij is om daarbij met beide benen op de grond te blijven staan, verbinding met het hogere vanuit contact met de aarde waarop ik leef.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Mijn gevoel van spiritualiteit heeft heel lang gesluimerd en is uiteindelijk gewekt door de ontmoeting met mijn man, Eli te Winkel. Via hem heb ik het goddelijke (opnieuw) leren kennen en heb ik de Godin en de God ervaren. Dat contact met Godin en God is daarna sterk gegroeid. Door een opleiding Siberisch Sjamanisme, bij Petra Giesbergen, is er een wereld van andere werelden opengegaan.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Onder de naam Esther Sanders Verliesbegeleiding begeleid ik vrouwen bij het verwerken van abortus en miskraam. Essentieel deel daarvan is een spirituele connectie maken met de ziel van je ongeboren kindje.

Het Nevelnest is een spiritueel centrum in oprichting.


Mijn advies/quote aan anderen:

Wees jezelf


Esther Sanders might be going to SON Netwerkbijeenkomst: In gesprek met je Ogen
May 31
Esther Sanders updated their profile photo
May 31
Esther Sanders updated their profile
May 31

Groepen