Gender

Female


Location

Leidschendam, Zuid Holland


Birthday:

August 27


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Door informatie te geven over indigo en kristal kinderen. Ook door de kinderen van veteranen, die problematiek hebben bekend te maken. Kinderen die "anders" zijn. Mensen die meer zien, en niet weten hoe hiermee om te gaan. Dat kan zijn door middel van workshops die gezellig en inzichtgevend zijn. Maar ook individueel. Ik gebruik tarot, psychometrie, foto's, encaustic/bijenwas, numerologie. De workshops zijn mijn passie. Er zijn workshops numerologie, encaustic/bijenwas, wenscollage etc. Kortom mensen de goede richting aangeven, en kennisoverdracht is mijn passie.


Wat is je website?

https://www.esthers-workshops.nl/


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Groei, Open staan, Luisterend oor, Doorgeven, Meditatie, Stilte, Gevoel, Luisteren naar gevoel.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Geboren met helderziendheid en andere dingen zien. Vanaf mijn 30e steeds meer gaan verdiepen, in de visioenen die ik kreeg. De opleiding Shiatsu heeft nog meer opengezet, helaas heb ik deze niet af kunnen maken, door een auto ongeluk. Begonnen met Tarot, en dat werd steeds meer. Daarnaast ben ik gezegend met een indigo zoon en een kristal zoon, inmiddels 19 en 21. Een zwaar auto ongeluk in 2000 heeft mijn leven op zijn kop gezet, en in 2008 bleek ik een ziekte te hebben waarmee ik moet leren omgaan.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Spiritualiteit is gelinkt aan alles wat ik doe. Regelmatig ben ik sinds dit jaar te vinden op de paranormale beurzen. Ook zit ik op een telefoonlijn, hoewel ik mijn twijfels had, gaat dit heel goed, en krijg van alles door. De workshops die ik geef zijn encaustic/bijenwas, numerologie, wens/inzichtcollage die gezamenlijk gemaakt wordt, inzichtkaartjes maken, Medicijn(dieren)kaarten etc. Daarnaast ik geef ik 1x per maand meditatie.


Mijn advies/quote aan anderen:

Luister naar je gevoel, en niets is gek.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Mooi gezegd Esther en alles wat nodig is komt naar je toe :)

 • Hallo Esther, vond het fijn jou te ontmoeten. Je bent een heel warm mens! Hartelijke groeten, Annie

 • hoi esther

  toppie om je op deze site te begroeten, ik zie je zaterdag

  lieve groet heleen

 • Leuk als je wat gaat organiseren, misschien een idee om het wat centraler te houden in het midden van het land of zo :)
 • Dag Esther,

  Ja ik herinner me jou ook :-), leuk je hier te treffen inderdaad! 

  Karen

This reply was deleted.