Gender

Female


Location

Regio Arnhem Gelderland


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Jassentechniek Gelderland Heeft u het gevoel in kringetjes te draaien? Niet datgene te doen wat bij u past? Loopt u vast in werk, privé of op school? Jassentechniek is een doeltreffende, snelle en effectieve behandelmethode om in korte tijd blijvend ballast los te laten en weer bij u ware ik te komen. Dan kunt u ook weer zien wat bij u past, u voedt, helpt u moeitelozer te leven en in uw natuurlijke flow te komen en te blijven! Gespecialiseerd in het coachen van kinderen en volwassenen, die moeite hebben met informatieverwerking en het stellen van grenzen voor zowel particulieren als in het bedrijfsleven Mogelijkheden Individuele Behandeling & Coaching Groepsworkshops Jassentechniek & de Stap (particulieren en bedrijven) Lezingen en voorlichting Opleiding Basis Therapeut Jassentechniek (erkend door BATC en VBAG) aangesloten bij BATC waardoor u de meeste gevallen bij aanvullende verzekering, geheel of gedeeltelijke vergoeding mogelijk. Ook vergoeding vanuit reintegratie, iro traject of bijstand behoort tot de mogelijkheden. meer informatie vindt u op www.jassentechniekgelderland.nl email: evelien@jassentechniekgelderland.nl Batc licnr BR-1406 AGB zorgverlenderscode: 90-040744 Klacht en Tuchtrecht KB1001.0827 (Jassentechniek Gelderland is onderdeel van praktijk de Witte Vlinder


Wat is je website?

https://www.jassentechniekgelderland.nl


extra website

https://www.praktijkdewittevlinder.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is onlosmakelijk met mij en dus ook mijn leven verbonden. Bij alles wat ik doe, of juist niet, komt het om de hoek kijken. Het brengt rust, vertrouwen en inzicht en daarmee Vrijheid. Het helpen van mijn medemens en soms ook van dieren, is het mooiste wat er is.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Als kind wist ik al dat ik anders was dan andere kinderen, zag, hoorde, voelde en wist dingen die anderen niet wisten. Na een lange en heftige ziekteperiode, ben ik gaan zoeken naar bewustwording, spiritualiteit en manieren om mijn talenten in goede banen te leiden. Shambhala MDH was voor mij dé doorbraak. Inmiddels zijn er diverse andere werkcormen bijgekomen zoals de Jassentechniek en de Stap Vooral het helpen van anderen om met hooggevoeligheid om te gaan en het opruimen en loslaten van ballast, is voor mij een belangrijk onderdeel. Elk mens is uniek en dat maakt het leuk en steeds opnieuw een uitdaging


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Alles! Ik heb mijn leven gewijd aan het werken met mensen die op welke manier dan ook bezig zijn met bewustwording. Of dit nu hulp is in de vorm van het helpen verkrijgen van inzichten, antwoorden op levensvragen, hulp bij het omgaan van hooggevoeligheid. Iemand leren te ZIJN daar gaat het om!


Mijn advies/quote aan anderen:

Varend op de stroom van het leven, vol vertrouwen en overgave


Evelien van Laar left a comment for Workshops in Frankrijk
"Goedemorgen,

Hartelijk dank voor de uitnodiging. Zal binnenkort eens rustig de mogelijkheden in Frankrijk gaan bekijken.

Hartegroet,

Evelien"
Mar 3, 2010
Evelien van Laar left a comment for Bert-Jan van der Mieden
"Beste Bert Jan,

Een tijd ben ik niet op het netwerk geweest vanwege allerlei zaken. Ik heb je berichtje gelezen en hoewel al van een tijd geleden nog steeds actueel lijkt mij zo. Ik ga zeer zeker kijken op je weblog en de andere sites.
Mocht je…"
Jun 9, 2009
Evelien van Laar left a comment for Claes-Berend v.d. Kolk
"Goedemiddag Claes-Berend,

Dank voor je uitnodiging. Heb even op je website gekeken. Duidelijk, overzichtelijk en intressant.

Fijne dag,

Evelien van Laar"
Aug 1, 2008
Evelien van Laar replied to Michel's discussion Mijn paradijs..
"is, elke dag weer opstaan, dan kijk ik om mij heen en voel mij gelukkig dat er een nieuwe dag is aangebroken. Een dag vol uitdagingen, liefde van en voor mijn gezin en mijn dieren en mogelijkheden om mijn medemens en alles wat leeft , inclusief…"
Jul 16, 2008