Gender

Female


Location

Haarlem


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik wil anderen van dienst zijn met mijn compassie en mijn vermogen om te kunnen luisteren naar de mens in kramp. Ik kan mensen helen door Aura Readings die hun bewust maken van hun eigen processen.


Wat is je website?

https://www.sacredfire.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekend voor mij bewustwording over wie je in essentie bent. Het aanvaarden van je eigen pad van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Het gaat gepaard met innerlijke groei en een gevoel van dienstbaarheid.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Ik heb een pad van persoonlijke ontwikkeling gevolgd bij Ranthia, school voor toegepaste mystiek . Deze opleiding heeft mij bewust gemaakt van wie ik ben en wat ik te doen heb. Mijn levenslessen hebben daartoe geleid dat ik vanuit mijn kern kan leven en de stem van mijn hart volg.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik ben een Aura Reader en Healer en Counselor. In mijn praktiijk Sacred Fire,wakker ik het vuur in de ander weer aan. Vaak is het innerlijk licht gedoofd omdat patronen en valse overtuigingen de bovenhand voeren. Door het licht in de ander te herkennen,kan deze weer vanuit zijn eigen kracht handelen en zo meer met het leven meestromen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Blijf de stem van je hart volgen ongeacht de gevolgen en blijf trouw aan jezelf.