Gender

Female


Birthday:

September 22


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Mijn kracht om in het nu te leven, werken met bezieling, Inlevingsvermogen. Netwerken en verbinden HR advies aan organisaties vanuit het hart met verstand passend bij organisaties van NU


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Verbinding met alles en iedereen in het universum. Iedereen heeft zijn eigen unieke talenten en we maken onderdeel uit van een groter geheel. Spiritualiteit is leven vanuit jje hart en ziel, meegaan met de stroom en leven vanuit liefde. Alles is liefde.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Als jong mens al zoekend naar de zin van het leven en antwoorden op levensvragen. In de loop van de jaren heb ik veel bijzondere mensen op mijn pad gekregen waardoor mijn bewustzijn is gegroeid daarnaast nog iedere dag zelfreflectie. Mijn ouders, kinderen, soulmates en liefdes, mijn coaches hebben een bijzondere rol gespeeld waardoor ik meer en meer mijn eigen ware authentieke ik leer kennen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik werk onafhankelijk en vanuit integriteit en authenticiteit. Ik ben bewust van mijn waarden en passies en zie die van anderen. Werk met energie ei neem mijn verantwoordelijkheid en probeer bewustzijn en eigen verantwoordelijkheid over te brengen. Ik werk met respect en waardering voor anderen en creeer ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.


Mijn advies/quote aan anderen:

Go with the flow


Groepen