Gender

Male


Location

IJsselmuiden, Overijssel


Birthday:

December 8


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Motiveren en inspireren. Waar anderen tegen een muur aanlopen zie ik vaak een oplossing. Ben iemand die anderen helpt vooruit te komen in het leven door samen te ontdekken wat jouw essentie van het leven is. Sleutelrol hierbij is te kijken naar jou opvattingen en overtuigingen over geld. Geld blijkt namelijk het grootste obstakel om iets niet te doen in het leven!


Wat is je website?

https://www.inspiratieverzekerd.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het leven leiden waarvoor ik hier ben.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dit gevoel heb ik altijd gehad maar was ondergesneeuwd door de dagelijkse gang van zaken. Een grote rol hierbij heeft het faillissement van mijn bedrijf in 2008 gespeeld. Mijn gevoel zit weer aan de oppervlakte en dat leeft heerlijk. Ik leef nu mijn Life Planning!


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Het is mijn basis om mensen emotioneel los te koppelen van geld. Hierdoor komen ze tot een werkelijk vrij leven waarin geld vervolgens je leven gaat volgen en niet meer andersom.


Mijn advies/quote aan anderen:

Ga op zoek naar je financiele volwassenheid


Gabri Verbeek posted a discussion
Voor het Tijdschrift voor Coaching heb ik een artikel mogen schrijven. Dit artikel gaat over Life Planning, de 7 stadia op weg naar fiannciele volwassenheid. Coaches/trainers en de vertaling naar een passend uurtarief vanuit de innerlijke relatie…
Jul 2, 2011
Gabri Verbeek replied to Victor Koelman's discussion Wie weet er een setting in het noorden van het land, waarin ik met Rebalancing lichaamswerk een bijdrage kan leveren aan groei in bewustzijn
"Hoe noorderlijk? Isis Sofia in Dalfsen lijkt mij daarvoor een fantastische lokatie."
Jan 26, 2011