Birthday:

January 23


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

aanbieden van healing sessies, aanbieden van workshops en trainingen of intensives. Ontspanning door stress release, rust en kracht bieden door soundhealing, krachtliederen, soul retrieval, yoga en meditatie. Begeleiden bij het sterven en afscheid nemen.


Wat is je website?

http://4windsenergy.com


extra website

http://bewuststervenenleven.blogspot.nl/


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Wij zijn allemaal spirituele wezens in een menselijk lichaam. De kunst is om het spirituele te laten doorwerken in het meest alledaagse. Zo kan de meest spirituele ervaring zijn: Het drinken van je kopje thee in de ochtend.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Tijdens het geven van yogalessen en meditatieavonden ontdekte ik nog steeds een kloof tussen mijn spirituele belevingen en het dagelijkse leven. Het sjamanisme heeft die kloof fantastisch weten te overbruggen door praktische technieken die ik nu kan toepassen. Mijn opleiding en training bij diverse leraren hebben mij die waardevolle gereedschappen en ervaringen gegeven. Zo breng ik mijzelf terug naar de Aarde en leer ik te genieten van al wat is. Mijn passie is om al die gereedschappen en technieken te delen met ieder die daarvoor open staat.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik werk in mijn praktijk 4windsenergy dagelijks met cliënten en geef jaarlijks enkele trainingen en workshops over sjamanisme, healing, ceremonie, inwijdingen, bewust sterven en bewust leven.


Mijn advies/quote aan anderen:

Je bent HEELemaal goed zoals je bent


Gwen Floch published events
Apr 29
Gwen Floch posted a discussion in Mededelingen van leden
Een vierdaagse intensive over het stervensproces:Wat gebeurd er energetisch met ons tijdens het sterven?Hoe kan ik mijn dierbaren hierbij begeleiden?Ben ik voorbereid? Dit programma is ontwikkelt voor iedereen die betrokken is bij het…
Apr 9, 2013
Gwen Floch left a comment on Trainers
"Mijn naam is Gwen Floch en woon in Warnsveld bij Zutphen. Momenteel in de voorbereidingen voor een derde seminar "Bewust sterven- bewust leven" een vierdaagse dat gaat over het stervensproces vanuit spiritueel oogpunt bekeken.
Het is een programma…"
Apr 9, 2013
Gwen Floch posted a blog post
Op een dagWist je eindelijkWat je te doen stondEn begon je.Ookal schreeuwdende stemmen om je heenhun slechte adviezenOokal begon het hele huis te schudden op zijn grondvestenEn ookal voelde jede oude ruk aan je enkels“Breng mijn leven op orde!",riep…
Jan 29, 2013

Groepen