Location

Ommerschans


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Coaching en consultancy voor managers en organisaties, waaronder: - Core issue analysis - Coaching for personal mastery - Organizational constellations - Organizational energies - The Leadership Game - Developing managerial intuition - Individual coaching of entrepreneurs, directors and managers


Wat is je website?

https://damconsult.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Open staan voor het paranormale, geen angst voor de dood, geen angst voor het kwaad (maar het wel serieus nemen), organisaties als ontwikkelingsomgeving voor zielen, een optimistische kijk op de wereldontwikkeling op lange termijn.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Van jongsaf aan, studie van o.a. anthroposofie en psychical research, studie van general semantics (Alfred Korzybski), eigen ervaringen en herinneringen..


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Bijna 40 jaren ervaring als management consultant, 15 jaar ervaring in managers leren hun intuïtie te gebruiken naast hun verstand en in wisselwerking met hun verstand, kennis van intuïteve en spirituele ontwikkelingsmogelijkheden en de grenzen daarvan, ruim 25 jaar ervaring met regressietherapie en de toepassing van de methodiek daarvan voor persoonlijke groei en organisatieontwikkeling. En creativiteit.


Mijn advies/quote aan anderen:

Ontwikkel je intuïtieve mogelijkheden, open je geest, maar blijf kritisch en geaard.