Gender

Female


Location

Bergen, Noord Holland


Birthday:

July 11


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

In mijn eigen praktijk kan en mag ik mensen begeleiden met uiteenlopende (spannings) klachten. Diverse interventies mbt Therapie, Coaching en Ontspanning staan tot mijn beschikking. Sinds kort organiseer ik ook kuurvakanties....volledig verzorgd, mooi uitgebalenceerd programma tegen een zeer betaalbare prijs.


Wat is je website?

https://www.coachingcentrum.nl


extra website

https://www.massageaanzee.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij "Levens Kunst". Een zijn met de elementen die op dat moment voor mij beschikbaar zijn en zo op alle fronten meer en meer in evenwicht ZIJN. De Zee is daarbij voor mij bijna onmisbaar!!!!!


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Reiki heeft voor mij de weg geopend om meer uit het leven te kunnen halen, meer te kunnen betekenen voor anderen en ook voor mijzelf. Healing van hart en ziel. Daarna was het kanaal geopend en volgde nog meer van al dit moois. Na het dramatische ongeval in 2002 waarbij mijn jongste dochter direct is overleden heb ik mij gesteund gevoeld door haar kracht om op een positieve manier door te gaan. Haar kracht, de spirituele band sterkt mij en maakt dat ik met warmte en begrip ook anderen kan begeleiden.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Zonder veel woorden iets te kunnen betekenen voor anderen, hen kunnen begeleiden op hun pad, stap voor stap. In mijn werk maak ik gebruik van: Heldervoelend zijn, Reiki, Quantum-Touch, Ontspanningsmassage, Hotstone en jJapanse massage, Meditatietechnieken: stil en actief, Klankschaal- meditatie en massage, Mindfulness, Psychosomatic Coaching, Klassieke Hypnotherapie...etc.


Mijn advies/quote aan anderen:

Leef in het HIER EN NU en geniet ervan.


Henny Zwart posted an event

Nov 21, 2010 from 18:00 to 21:00

Bergen aan Zee

Apr 29, 2020
Henny Zwart left a comment on Reisorganisators
"Met ingang van 2011 wordt er in Bergen aan Zee ( Sap en reinigings) Kuurvakanties georganiseerd.
Coaching Kuur Vakanties organiseert haar kuurvakanties in het sfeervolle 3 sterren Hotel VICTORIA aan de prachtige Kust van Bergen aan Zee.
In het hotel…"
Nov 6, 2010
Henny Zwart left a comment on Coaches
"Hallo Spirituele Ondernemers....., fijn dat ik erbij ben NU. Al heel wat jaren begeleid ik als Therapeut en Coach mensen met verschillende vormen van (spanningsklachten), naast reguliere opleiding heb ik de rijkdom van spiritualiteit nu ook kunnen…"
Nov 6, 2010

Groepen