Gender

Female


Location

Friesland


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik ben Levenstherapeut, dit is spiritueel –energetische en lichaamsgeoriënteerde psychotherapie. Ik bied individuele sessies en in groepsverband aan vrouwen. Gericht op bekrachtiging en heling van het vrouwelijke aspect in de mens en in het leven. Zodat men weer in contact kan zijn met hun eigen Innerlijke Kracht en Wijsheid.


Wat is je website?

https://www.groeienbewustwording.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Bewustzijn van mezelf als multidimensionaal wezen, in verbinding met andere mensen, de aarde en de kosmos. Co-creator van het leven.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Opgegroeid in een zeer streng religieus gezin. Waarin het vrouwelijke aspect van de schepping een ondergeschikte plaats had - niet geëerd en niet gerespecteerd. Mijn levenspad was een onderzoeken naar - en vinden van mijn eigen Innerlijke Kracht en Wijsheid. Verschillende workshops gedaan, de opleiding School of Life - Levenstherapie is doorslaggevend geweest om echt te doorvoelen en gaan leven wie ik werkelijk ben.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik kan spiritualiteit - bewustzijn van jezelf en het leven, niet los zien van het leven, dus ik leef en werk met spiritualiteit. Als levenstherapeut ondersteun ik nu anderen in hun weg om in contact te kunnen zijn met hun eigen Innerlijke Kracht en Wijsheid.


Mijn advies/quote aan anderen:

Leef in verbinding met jouw Innerlijke Kracht en Wijsheid.


Hermiene van Vliet left a comment on SON-Noord Nederland
"Ik sluit me graag aan bij SON -Noord-Nederland."
Aug 13, 2018

Groepen