Gender

Female


Location

Baarn


Birthday:

March 2


Age:

55


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Mensen in organisaties beter laten samenwerken in teams, en zichzelf en anderen beter leren kennen waardoor er flow ontstaat. Creativiteit in bedenken van soms onconventionele concepten en tot uitvoer brengen o.g.v. procesverbeteren en IT Mensen inspireren om zichzelf te inspireren en het vertrouwen in zichzelf te hervinden voor alles.


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Iedere dag dankbaar zijn voor mijn oneindige kracht, liefde, respect en mededogen voor al wat er is, thuis, in werk en familie en vrienden, en dit dagelijks opnieuw bevestigen en leven. Ik ben, ieder ander is, de Aarde is en zo zijn wij samen spiritualiteit.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Ik heb vorig jaar in mijn persoonlijk leven teruggekeken en besloten dat het de moeite loont om dieper te kijken achter de facade van adviseur op werk en thuis. Daarvoor ben ik in 2000 mijn weg tot bewuster leven gestart, en begrepen dat er meer is tussen hemel en aarde al begonnen. Kort geleden heb ik besloten weg te gaan bij mijn oude werkgever, omdat zij in de basis angst verkopen, angst voor risico's en onzekerheden. Risico's beheersen en zekerheden creëren is niet beter dan mogelijkheden creëren en met onzekerheden leven.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Mijn drive is de mogelijkheden delen van de onmetelijke duurzame rijkdom en daarvoor gaan. Voor onszelf, anderen en onze Planeet. Ik wil niet meer leven vanuit de risico's en de negativiteit van onzekerheden. Dus nu zoek ik een passend bedrijf dat vanuit hetzelfde principe werkt en op die basis hun diensten levert. Op werk coachte ik mensen om in de spiegel te kijken.


Mijn advies/quote aan anderen:

Je hebt het universele recht op liefde en vrije keus. Deel wat je hebt, dan groeit het in anderen en gloeit het in jou.


Groepen