Gender

Female


Location

Utrecht


Birthday:

August 26


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik ben dienstbaar aan mensen die de wens hebben om een boek te schrijven én uit te geven op het gebied van (business) spiritualiteit, bewustwording, rouw en verlies of duurzaamheid. Boeken die je doen groeien als mens, als ondernemer of manager, als leider van je leven.


Wat is je website?

http://www.inekehogema.nl


extra website

http://www.uitgeverijlente.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij dat je ALTIJD een keuze hebt. Je kunt kiezen voor Liefde of voor Angst. Spiritualiteit betekent ook voor mij verbinding en stilte, het wezen voelen van dit rijke leven.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

De behoefte aan diepe verbindingen is er altijd al geweest net als dat 'spiritualiteit' in de zin van 'bewustwording' voor mij als kind al vanzelfsprekend was. Ik dacht als zesjarige dat het normaal was dat je op aarde was om de zin van jouw leven te ontdekken en te door te geven ... dat iedereen dit wist en zo ervoer. Ook ging ik er toen van uit dat iedereen die doodging weer opnieuw geboren zou worden na een verblijf in de Stilte. Dat leek me als kind niet meer dan logisch.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik begeleid auteurs - vaak ondernemers, managers of organisatie-adviseurs - die hun inzichten en ervaringen willen verwoorden in boekvorm. En ik ben uitgever van 'spirituele' boeken. Ik werk ook alleen samen met mensen met wie ik 'die klik' heb. Het hoeft niet benoemd te worden, het is er wel of niet. En in dat laatste geval attendeer ik op andere mogelijkheden.


Mijn advies/quote aan anderen:

Schrijf en publiceer een boek om jouw verhaal als spirituele ondernemer te verhelderen!


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

This reply was deleted.

Groepen