Gender

Female


Location

Vleuten


Birthday:

July 13


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik kan goed invoelen wat mensen en situaties nodig hebben en weet met mijn brede ervaring precies de juiste interventies te doen om werkelijke transformaties teweeg te brengen. Mijn ingang is stembevrijding, in combinatie met opstellingen en liefdevolle aanraking. Mijn interventies zijn altijd op maat en afgestemd op het individu of de groep waar ik mee werk.


Wat is je website?

http://www.jackypeeters.nl


extra website

http://facebook.com/jackystembevrijder/


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het betekent dat ik mij voortdurend inzet om mij te verbinden met het hoogste in mij en daardoor bijdraag aan het grote geheel. Ik zet mij in om mijzelf te dragen in mijn ervaringen, mijn waarheid in openheid en mildheid te delen en te onderzoeken waar mijn ego een rol speelt in mijn gevoelens, communicatie en gedragingen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dat inzicht is in een proces van jaren gegroeid waarbij ik zowel persoonlijk (gezondheid) als in mijn werk uitdagingen tegenkwam. Deze brachten mij op het pad van het helend tekenen (De Kolam in Zutphen) en de stembevrijding (Jan Kortie) Daarna volgde ik de prachtige en zeer intensieve opleiding tot Soul Voice®practitioner bij Karina Schelde. Ook schoolde ik mij in opstellingen en tantra. Wat op dit moment een grote rol speelt zijn de uitdagingen die een liefdesrelatie en samenwonen met zich meebrengen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik vertrouw in mijn werk in hoge mate op mijn intuïtie en innerlijke leiding. Dit betekent dat ik in het coachen van mensen heel helder kan waarnemen wat zij nodig hebben om zichzelf te bevrijden van blokkades, trauma's en beperkende overtuigingen. Zodat zij in hun dagelijks leven vrijheid, vreugde, verbinding en vertrouwen kunnen ervaren.


Mijn advies/quote aan anderen:

Singing takes you beyond


Jacky Peeters published events
Apr 29
Jacky Peeters commented on Theo Buijsrogge's event Netwerkbijeenkomst Spiritueel Ondernemers Netwerk
"Er is mij inmiddels een lift aangeboden. Fijn! (voor degene die mijn voicemail gisteren insprak: ik kon je naam niet verstaan en je nummer niet achterhalen via voicemail, bedankt, maar ik ben dus al voorzien). Graag tot maandag. "
Feb 11, 2014
Jacky Peeters commented on Theo Buijsrogge's event Netwerkbijeenkomst Spiritueel Ondernemers Netwerk
"Ik woon in de Meern, vlakbij de A12, en zou ook graag met iemand meerijden die uit de richting Den Haag/Rotterdam naar Werkhoven rijdt. Ik wil evt ook gebruik maken van een carpool vanuit Bunnik/Driebergen.

Jacky
06-42353864"
Jan 28, 2014

Groepen