Gender

Female


Location

cuijk


Birthday:

June 9


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Mijn passie als spiritueel vrouwencoach is vrouwen te ondersteunen in een levensfase waar onbalans is. onbalans in relatie gezin of werk. Mijn talent is mijn gave om snel helder te doorgronden waar het punt van onbalans zit. Mijn expertise is o a vrouwen met borstkanker coachen. Als ervaringsdeskundige en als gediplomeerd spiritueel therapeut. Spirituele coachen met beiden benen op de grond. De klant krijgt praktische tools aangereikt om zichzelf weer in balans te krijgen.


Wat is je website?

https://www.eenzaakvanliefde.nl


extra website

https://www.borstgenoten.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij een verbinding vanuit mijn ziel met de bron van het universum. Noem het God, liefde of universum.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Vanaf heel jong voelde ik mij anders en eenzaam. Hoogsensitief kwam ik later achter. Vanaf mijn 20 levensjaar heb ik aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Ruim 40 jaar ervaring. Mijn opleiding als paranormaal therapeut en zielskrachtcoach alsmede de cursus in wonderen hebben mij inzicht gegeven.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

In de gesprekken met mijn klant maak ik gebruik van mijn gave. Ik stem af en maak gebruik van intuïtie en heldervoelendheid. Tevens maak ik gebruik van kunst maken tijdens het coachen schilderen beeldhouwen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Kies voor jezelf. Leef vanuit je intuïtie. Spreek je eigen waarheid uit.