Gender

Male


Location

Hoofddorp, Noord-Holland


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Creativiteit, menselijkheid, luistervaardigheid, vriendelijkheid, inspiratie


Wat is je website?

https://www.zekergeregeld.nl


extra website

https://lifeplanning.hyves.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Kop in de wolken, benen op de grond. Begrijpen dat alles met alles verbonden is. Snappen dat gevoel en kennis heel goed samen gaan. Respect tonen voor iedereen en alles in zijn eigen vorm, ontwikkeling en "zijn".


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Hoewel ik niet wil zeggen dat ik er al ben, heb ik een groot deel van mijn leven een zeer spirituele onderwijzer, mijn moeder. Sinds mijn laatst genoten opleiding (EVOKE) durf ik ook mijn eigen spiritualiteit meer te laten zijn.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik luister eerst, dan voel ik, dan denk ik en dan uit ik. Hierdoor plaats ik de mens voorop en dan pas de volgende zaken.


Mijn advies/quote aan anderen:

Kop in de wolken, benen op de grond


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • Hallo Jelle,
  Inderdaad een kleine wereld!
  Ik heb mijn horizon verbreed mbv het inzicht van mijn Insights profiel en ontwikkelpunten. ( www.insights.com).
  Ik heb hiermee in mijn persoonlijke leiderschap stijl de focus verlegd van sec resultaatgericht naar een balans tussen relaties, proces en resultaat en geniet nu meer van de reis dan van het resultaat alleen.
  Mocht je een profiel willen laten aanmaken vraag dit dan even aan via mijn website. Voor SON leden doe ik graag iets extra tegen een speciaal tarief.
  Voor de rest is het gewoon hard werken, open stellen voor experimenten (nieuw gedrag) en voldoende tijd nemen voor reflectie en de universum om bij te sturen.
  Succes!
  p.s: Dit is de korte versie....
  Gr. Henk
 • Hoi Jelle,

  Tja er komt meer verkeer overvliegen boven Kerschoten! Veel plezier! Je reageerde op mijn weblog als ik het goed begrijp en ik schreef daarop weer wat. Prachtig. Tot gauw weer zou ik zeggen. Hartelijke groeten,

  Bert-Jan.
 • Beste Jelle,

  Bedankt voor je uitvoerige en open reactie. Je lifeplanning is al mooi! Zelfontwikkleing en -ontplooiing is een continu proces. Althans dat is mijn persoonlijke ervaring. Ik ben nu helemaal bezig met dit weblog en met andere ontwikkelingen. Naast het brood verdienen. Inderdaad moet je het wel onderhouden. Het voornaamste is dat je daar je tijd aan wilt(schuin en vet) besteden. Voor mij is het hetzelfde als improviseren op de piano.
  Ik doe het letterlijk zielsgraag om het zo maar te zeggen.
  We ontmoeten elkaar zeker nog op verschillende manieren en houd me s.v.p. op de hoogte.

  Hartelijke groeten,

  Bert-Jan.
 • Beste Jelle,

  Graag stel ik me op deze manier aan je voor en maak ik je attent op mijn persoonlijke weblog, waarmee ik sinds eind mei gestart ben: http://www.bertjanvandermieden.nl Inmiddels ruim zeventig artikelen, tientallen reacties en ruim 1700 bezoekers. Of dat laatste veel of weinig is weet ik niet, maar ik ben er blij mee. Ik meld het aan deze groep omdat persoonlijke blogs aanvullend en inspirerend kunnen werken op onze contacten via dit netwerk. Als je ook een persoonlijke weblog hebt, laat het me dan s.v.p. weten. De uitwisseling daarvan werkt stimulerend is mijn ervaring.

  Ik hoop dat je dagelijks geniet van een weblichtje en ik zie je feedback en reacties graag tegemoet.

  Met hartelijke en vriend(?)-elijke groeten,

  Bert-Jan van der Mieden.
 • Hoi Jelle,
  Mooi profiel, wijze woorden, welkom en fijn dat je erbij bent.
  Succes en groeten,
  Theo
This reply was deleted.